Widok
ESCLARMONDE- juz jest OK? Tu tez zrobilo sie cieplo, kwitna drzewka owocowe, bratki, niezapominajki a u mnie wkrotce zakwitna konwalie. Koszmar minal ale jeszcze sie nie skonczyl, mam nadzieje ze dzis nie nastapi cd. Pozdrowienia kwiatowe-
ALCHEMIK- dziekuje, dziekuje, dziekuje. Miales racje- pachnie i to bardzo ladnie i dyskretnie. Ksiazke zaczelam czytac. Czy jest moja czy pozyczona? Znow jestem twoim dluznikiem... W pierwszej chwili przestraszylam sie ze to jest... telefon. Pozdrowienia wiosenne-
ALCHEMIK- dziekuje, dziekuje, dziekuje. Miales racje- pachnie i to bardzo ladnie i dyskretnie. Ksiazke zaczelam czytac. Czy jest moja czy pozyczona? Znow jestem twoim dluznikiem... W pierwszej chwili przestraszylam sie ze to jest... telefon. Pozdrowienia wiosenne-
Ameno!
A mowilam, zeby postrzelac... hi hi ;))))) Moze by cos pomoglo. Zaraz Ci pisze Smsy, tylko jeszcze to, co bys jutro miala co czytac. Teorie przezylam, a w plecaku nadal czeka kompozycja Petera...@.@"""
Tak, wiem, ze mialam wczoraj...
Naprawde jeszcze rowno 3 tyg... ciesze sie, ale na mysl o kompozycji panika mnie ogarnia. Myslalam, ze dzis bede miala na nia sile...GRRRRRRRRRRRRRRRRR
To tyle komentarza. Do jutra!
)§( *-*
Tak, wiem, ze mialam wczoraj...
Naprawde jeszcze rowno 3 tyg... ciesze sie, ale na mysl o kompozycji panika mnie ogarnia. Myslalam, ze dzis bede miala na nia sile...GRRRRRRRRRRRRRRRRR
To tyle komentarza. Do jutra!
)§( *-*
Nefer
Pierwszy raz zrobilo sie tu na tyle cieplo, ze mozna wyjsc bez kurtki. Slonce grzeje niczym w lecie, na trawnikach niebiesko od niezapominajek, zolto od zonkili i bialo od stokrotek. Jest slicznie - zawsze po koszmarnych dniach nastepuje nagroda. Trzymaj sie, cokolwiek sie dzieje... i... czekam na list.
Wysylam moc Swietlistych promieni i serdecznych pozdrowien^_^
Wysylam moc Swietlistych promieni i serdecznych pozdrowien^_^
W. Sz. i M. P. Ayk
Ja, nizej podpisana Esclarmonde de Pereille ninieyszym oswiadczam co nastepuje:
W dniu, w ktorym wraz z Ksiezniczka Amena odnaydziemy i zlapiemy tego, co zakloca moj sen, zostanie on przykladnie ukarany ku przestrodze i napomnieniu dla kazdego, co by czynow podobnie niegodziwych probowal.
;)))
W dniu, w ktorym wraz z Ksiezniczka Amena odnaydziemy i zlapiemy tego, co zakloca moj sen, zostanie on przykladnie ukarany ku przestrodze i napomnieniu dla kazdego, co by czynow podobnie niegodziwych probowal.
;)))
UWAGA!
CZY JEST TUTAJ OSOBA ZNAJACA DOBRZE ANGIELSKI I STREŚCIŁA BY MI KSIĄŻKĘ(obojetnie jaką-oczywiście oprócz jakiś hard-erotików) WŁAŚNIE W TYM JĘZYKU?. STRESZCZENIE KRÓTKIE(jakieś 20 zdań). MUSZĘ ZROBIĆ PRACĘ KONTROLNĄ, ALE ANI W ZĄB NIE KUMAM ANGLIKA(niestety), A PRACĘ MUSZĘ ODDAĆ W TĄ SOBOTĘ(12 maj).
PS. POZDROWIENIA DLA GRATKOWICZÓW ( ostatnio czytam stare gratki-nic tego nie przebije, żadne Big brothery itd.)
PS 2. JEŻELI KTOŚ BYĆ MOZE DO MNIE WYSYŁAŁ MAILA TO SORRY ZA BRAK ODPOWIEDZI, ALE COŚ SIĘ STAŁO I JUŻ GO NIE MAM.
PS. POZDROWIENIA DLA GRATKOWICZÓW ( ostatnio czytam stare gratki-nic tego nie przebije, żadne Big brothery itd.)
PS 2. JEŻELI KTOŚ BYĆ MOZE DO MNIE WYSYŁAŁ MAILA TO SORRY ZA BRAK ODPOWIEDZI, ALE COŚ SIĘ STAŁO I JUŻ GO NIE MAM.
W. Sz. i M. P. Amena
Wielce Szanowna y Milosciwa Pani Ameno -
My nizej podpisany Pan Ayk niczego nie uczynilismy czem by nadobney Pani Esclarmonde dzisiey klopoty sprawyac. Boleyemy nad tem , yz yakies ynne pospolstwo sie pod nas podszylo y do kofundacyi yakoweys doprowadzilo . Zlapiem - zabiyem lubo na pal wsadzim .
Z unizonoscia wszelaka acz ogromna --- Pan Ayk
P.S. A Ascka w tey materyi jakieys ingredyencyi nie miala ?, - bo zlapiem ... itd.
My nizej podpisany Pan Ayk niczego nie uczynilismy czem by nadobney Pani Esclarmonde dzisiey klopoty sprawyac. Boleyemy nad tem , yz yakies ynne pospolstwo sie pod nas podszylo y do kofundacyi yakoweys doprowadzilo . Zlapiem - zabiyem lubo na pal wsadzim .
Z unizonoscia wszelaka acz ogromna --- Pan Ayk
P.S. A Ascka w tey materyi jakieys ingredyencyi nie miala ?, - bo zlapiem ... itd.
Esclarmonde
Bedzie dobrze - jeszcze 3 tygodnie! a w srode prawdopodobnie sie spotkamy - do Poznania pojade po poludniu. Yaten przyjdzie po poludniu w sobote, dostane reszte , , Szalenstwa" i zrobimy grecka salatke. MNIAM. A potem tylko dlugie, nocne rodakow rozmowy...
nawet na powazne tematy, np. Tego Co Jest Mlodszy Od Tyrka. )(
nawet na powazne tematy, np. Tego Co Jest Mlodszy Od Tyrka. )(