Widok

Agentko

jak rybki? sa już niebieskie?
do ciasteczek dodajcie marchewki:-) - paluszki lizać:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

At, nie wiem...

...może dodałabym lata odsiadki za przekręt i zabójstwo, odjęła to ile już odsiedział i wpakowała do więzienia na brakującą część odsiadki. Czyli można powiedzieć, że odsiadywałby wyroki odwrotnie, niż miały miejsce popełniane czyny: najpierw za zabójstwo, potem za przekręt. Tylko że wyrok za zabójstwo w obydwu sytuacjach byłby pewnie byłby inny, ze względu na odmienne okoliczności....
Jaki kompletny laik w kwestiach sądowniczo-prawnych, nie wiem, czy ma ot sens...
A jaki wyrok zapadł, o ile opisywałeś sytuację z życia wziętą?

Gdyby ....

ktoś miał ochotę spróbować pysznych czekoladek to zapraszam w piątek i sobotę do makro w Gdańsku, staję tam na promocji Lindta.

Slepa jestes.Ale to,ze slepa

i stronnicza jestes tak bardzo czesto, to wiem.Co co raz bardziej napawa smutkiem.Bo oczy moje sa szeroko otwarte i dusza moja rowniez.Wszystko jak ma dloni .Wszystko.Stworku.
Napisalem to rowniez odnosnie twoich wyrzutow, ze nie odpowiadam ci na pytania!
Odpowiedzialem od razu! W dwoch wpisach z godziny 3.41 i 3.44!
Tak, przez taka slepote krzywdzi sie ludzi.............................
To nie ja pierwszy uzylem sformulowania:czytajcie uwaznie, czujcie (czy cos podobnego)!!!!!I caly czas jest to aktualne, bo wy widzicie tylko to, co sami chcecie!A wiec powtorze : CZYTAJCIE DO CHOLERY I TO CZYTAJCIE NIE TYLKO NIE WIDZACYMI OCZAMI!

zwierzu.Cos pomyliles robaczku.

Szkodliwosc-TAK, ale dla takich jak np. ty.Pa.

Stworek.

Dodam ci na rozjasnienie zdanko : i ten zarzut twoj napisany o 09.55 jest absurdalny.Ty nawet nie wiesz o kim pisalem, nie o tobie ! Cytat drugi odnosil sie do Plagiata slepcu.Jak ty czytasz?Jak? Ja wiem jak, lecz nie bede sto razy powtarzal tego samego!

I Ps.

Nie jest tez sprzecznoscia to, co napisalem.Bo nadal ja sam odbieram tych ludzi.To moj rozum i moja wewnetrzna cecha daje rozpoznac, kto klamie i kto mowi prawde.Oczywiscie nie zawsze tak jest do konca.Ale nie zawodze sie na tym zbyt czesto.A wiec to ja oceniam swoimi odczuciami, a nie li tylko tych, ktorzy mi o czyms opowiadaja.Tyle.

I nie bede

za[elnial waszych czasem plytkich odczuc, takich jak ciuekawosc.Pa.

kstk

Tak, sam odpowiedziales sobie na pytania.Byl to ton cyniczny, lecz wlasnie to jest prawda.Tylko, ze ty smieciu uogolniasz, a ja wyraznie napisalem gdzie granica kloacznych ludzikow.Widac to po wypowiedziach.Wracaj do smrodliwej egzystencji.Pa.

wicherek.

Co ma zrobic czosnek?W podaniach ludowych zawarto jego dzialanie..............................................................

truflicka

Pytanie nie do ciebie bylo.Masz racje.Lecz i ja na nie odpowiedzialem jednoznacznie.Bez zadnej watpliwosci.Mam nadzieje, ze ty zauwazylas-es.

Wychodze.

Musze wnusi zrobic podwieczorek.Szybciej dzis, poniewaz jutro rano Biedulka moja rano wstaje.Wyjezdzaja.

xxx

ok, odpowiedziales na pytanie o zabojcy. Teraz odpowiedz na inne pytanie: czy czlowiek, ktory okrada zlodzieja sam staje sie zlodziejem?

Moj zarzut z godziny 9.55 nie jest absurdalny. Poniewaz nie jest wazne o kim pisales. Ani jak. Wazne jest to, na czym sie opierales wydajac ta, a nie inna ocene. A tym czyms jest zdanie innych osob. Oraz to, czy ktos ci wdepnie na ego. I nie ma w tym niczego obiektywnego, a ty na takiej podstawie chcesz kogos "karac". I co jeszcze smieszniejsze, nazywasz to sprawiedliwoscia.
Przeczytalam dzis artykul, w ktorym znajdowal sie fragment jak ulal pasujacy do twojego tutaj zachowania:
"...„O tym, kto jest Żydem, ja decyduję” - oznajmił swego czasu Goering. Jest pewien gatunek ludzi, ożywionych poczuciem misji graniczącym z manią prześladowczą, którzy na podobnej zasadzie uzurpują sobie prawo orzekania, i to bez prawa do apelacji, kto jest antysemitą. Przy czym stosowane kryteria pozostają tajemnicą nawet dla nich samych. Antysemityzmem może być stwierdzenie, że izraelscy koszykarze przegrali mecz zasłużenie, że pani Rottenberg zmarnowała publiczne pieniądze, albo że Trocki naprawdę nazywał się Bronstein.... "
Co prawda tutaj (w HP) nie chodzi o Zydow, czy antysemityzm, ale mechanizm jest ten sam.
(oczywiscie sie nie zgodzisz)

Czosnek?

To dobry sposob na milosc.
"Tato: ► Słyszałeś, że Lola ma narzeczonego...?

Brat: ► Phi, ja miałem grypę. Przeszło. Jej też przejdzie, musi jeść czosnek, dużo czosnku! "
;)

iksik

jak zwykle masz rację.
tylko różnimy się tym, że moja szyja wystaje z gówna, twoja już nie.
pozdrawiam z bugotem.

Stworek.Nieprawda do cholery.

Bo o tym, kto jest smieciem.Nie ja decyduje.O tym decydujecie sie wy juz w czasie pisania swoich postow.Taka mala subtelna roznica.Jest tutaj pare osob, ktore by nie skrzywdzily tych, ktorzy na to nie zasluguja.A dlaczego nie zasluguja? To wlasnie tkwi w tych osobach.To rozwazania mentalne .Wewnetrzne.I albo to ktos czuje i rozumie, albo tez nie.Nic na to nie poradze ani ja, ani tym bardziej ty!
I jeszcze napisze cos co musze!-starasz sie dawac caly czas przyklady ekstermalnie zniewazajace moja osobe!Tym bardziej mnie dotknelas, bo NIGDY nie bylem antysemita, ani nie mialem i nie mam nic przeciwko zadnemu narodowi, ani kolorowi skory.Tak, dotknelo mnie to.I powiem ci jeszcze-ze wlasnie takie wypowiedzi.takie uladnine sa najgorsze.Takie bezmyslne jak twoja.A moze to robisz-robicie specjalnie?Nie zdziwilbym sie po tym, co tutaj wyczytalem!

Tak smieciu,

masz racje kostek.Twoja szyja wystaje z gowna, moja wciaz walczy by w nim nie utonac.I niedlugo utopicie wszystko w tej swojej kloace :-(

xxx

nie wiem, czy to widzę, bo nie widzę, ale może tylko dlatego, że cała hyde parkowa awantura nie za bardzo mnie interesuje :)

odpowiadam Stworiczce, "bo tak", nie ma to związku z nikim innym, zwykła, wrzucona do konkretnej osoby, poza hyde parkowym kontekstem wypowiedź.

mogę nawet Cię pozdrowić, znaj serce ;)

xxx

do jasnej ciasnej, a gdzie ja napisalam, ze ty antysemita jestes? Chodzi o mechanizm i tylko o mechanizm. Nie dosc jasno to wyrazilam? Nie mam pojecia o twoim semityzmie lub antysemityzmie, niby skad mam wiedziec? Twierdzisz ze nie jestes antysemita, ok, wierze ci. Przeciez nie o tym rozmawiamy.

Po drugie: "Bo o tym, kto jest smieciem.Nie ja decyduje.O tym decydujecie sie wy juz w czasie pisania swoich postow" Chryste Panie, czlowieku. To znaczy, ze ty w i e s z od razu, kto zasluguje na potepienie, a kto nie. Ze jestes nieomylny. A jesli ktos mialby np. koszmarny dzien, wszedlby na HP i napisal: "pieprzcie sie wszyscy"... bo bylby zly, rozzalony i wsiekly na caly swiat.... tak bywa czasami. Z kazdym, to bardzo ludzkie.I przechodzi. I czesto ma niewiele wspolnego z prawdziwym charakterem osoby....I niekoniecznie znaczy, ze sie wszystkich naokolo nienawidzi i nic tylko noz w plecy w ciemnym zaulku.
Wiesz, co staram sie wyrazic? Ze latwo sie pomylic, zwlaszcza w sieci. I ze kogo TY uznasz za smiecia i kogo TY zaatakujesz, za to odpowiadasz tylko i wylacznie TY.
I ze w tej chwili TY wyrzadziles o wiele wiecej szkody, niz ktokolwiek, z kim probujesz walczyc. I tylko TY za to odpowiadasz.

xxx

"CZYTAJCIE DO CHOLERY I TO CZYTAJCIE NIE TYLKO NIE WIDZACYMI OCZAMI!" tak a propo tego niby antysemityzmu
Ty żałosny zaślepiony swoją pseudomoralnością intelektualnie skostniały hipokryto.

xxx

ponoć za 7 kg można było kupić niewolnika. kogo mi sprzedasz?:-)

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (86 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

GODZINA ŁASKI (8 odpowiedzi)

8 grudnia między 12 a 13 Matka Boża, objawiając się w Święto Niepokalanego Poczęcia, 8 grudnia...

Kawa czy Herbata - rano (196 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry