Nie zawsze dzielę się opiniami i udostępniam linki ale tym razem chcę wam gorąco polecić klinikę stomatologiczną w Gdańsku.To jak mnie lekarze potraktowali w Rumi pominę.dentico to niesamowita klinika,gdzie znajdziecie wspaniałą obsługę,cudownych,empatycznych i wyrozumiałych lekarzy,oczywiście DentiCo Stomatologia Jowita Żebrowska-Zakrzewska, sama właścicielka to istny anioł.Tam dopiero można poczuć sie jak w niebie a nadmienię,że panicznie boję sie dentysty i często uciekałam, nawet już po podaniu znieczulenia.W Dentico nawet wyrywanie zęba określam również na pobyt w luksusowym hotelu.Jeśli szukacie dentysty,profesjonalnego i ze znakomitym zakresem usług,to z pewnością polecam w 100% ten gabinet.Mieści sie tuż obok SKM Gdańsk Uniwersytet.️️️ceny na prawdę nie wysokie,oczywiście porównuje do Rumi,w ktorej jest o wiele drożej i niestety przez tutejszą lekarkę straciłem zęba,który został żle przeleczony kanałowo,po czym wstawiona koronka.Drugi ząb też żle przeleczony kanałowo i na darmo wywalone grube pieniądze. Nie zastanawiajcie się,jeśli szukacie dobrego dentysty,to ja z czystym sercem polecam Dentico