Widok
Agnieszka - ocena
Szkolenie z pierwszej pomocy prowadzone przez Praktyka u ratownika Piotr Zabielski było świetnym doświadczeniem. Dużo praktyki, jasne wyjaśnienia i ogrom wiedzy podanej w przystępny sposób. Pan Piotr tworzy atmosferę, w której każdy czuje się swobodnie i naprawdę uczy się działać w sytuacjach nagłych. Zdecydowanie polecam firmom, które chcą przygotować swój zespół do udzielania pierwszej pomocy, ale też miło spędzić czas na szkoleniu. Na pewno wrócimy po więcej ;)
Odpowiedź obiektu
Pani Agnieszko, ogromnie dziękuję za tak wspaniałą opinię! To dla mnie prawdziwa satysfakcja czytać, że szkolenie z pierwszej pomocy spełniło oczekiwania całego zespołu. W firmie Praktyka u ratownika Piotr Zabielski zawsze stawiamy na intensywną praktykę i przystępny język, ponieważ to buduje realną pewność siebie w nagłych sytuacjach. Cieszę się, że doceniła Pani naszą swobodną atmosferę – wierzę, że ratowania życia uczy się najlepiej bez niepotrzebnego stresu.
Dziękuję za rekomendację. Organizując kursy pierwszej pomocy dla firm w Trójmieście, zależy mi na tym, aby pracownicy byli w 100% przygotowani do działania, a samo spotkanie było angażującym doświadczeniem.
Z przyjemnością spotkam się z Państwem ponownie. Do zobaczenia na kolejnych szkoleniach!
Dziękuję za rekomendację. Organizując kursy pierwszej pomocy dla firm w Trójmieście, zależy mi na tym, aby pracownicy byli w 100% przygotowani do działania, a samo spotkanie było angażującym doświadczeniem.
Z przyjemnością spotkam się z Państwem ponownie. Do zobaczenia na kolejnych szkoleniach!