Widok
Agnieszka - ocena
Przez kilka lat próbowałam radzić sobie z nawracającymi bólami głowy tabletkami, ale w końcu postanowiłam poszukać przyczyny problemu. Do Pana Jakuba zgłosiłam się z polecenia i naprawdę nie żałuję. Już po pierwszych wizytach czułam, że napięcie w okolicy karku i barków jest dużo mniejsze, a migreny zaczęły pojawiać się zdecydowanie rzadziej. Bardzo podobało mi się to, że nie skupiał się tylko na samym bólu głowy, ale szukał jego źródła i wszystko tłumaczył w prosty sposób. Wizyta w domu była dla mnie dużym udogodnieniem. Jeśli ktoś zmaga się z bólami głowy albo migrenami, to z czystym sumieniem polecam.
Odpowiedź obiektu
Pani Agnieszko, bardzo dziękuję za tak miłą opinię. Cieszę się, że wspólnie udało się znaleźć przyczynę dolegliwości i że z czasem bóle głowy zaczęły pojawiać się rzadziej.
Dziękuję za zaufanie i zaangażowanie w terapię. Takie efekty zawsze są wynikiem wspólnej pracy. Życzę, aby migreny już nie utrudniały Pani codziennego życia, a dobre samopoczucie zostało z Panią na długo. Wszystkiego dobrego!
Dziękuję za zaufanie i zaangażowanie w terapię. Takie efekty zawsze są wynikiem wspólnej pracy. Życzę, aby migreny już nie utrudniały Pani codziennego życia, a dobre samopoczucie zostało z Panią na długo. Wszystkiego dobrego!