Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Patrycja - ocena nowy temat Doświadczeni specjaliści, którzy szybko odnaleźli źródło problemu i go...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 15 lipca 2025

Rafał Michałowski - ocena nowy temat Mimo, że fizjoterapia czasem bywa bolesna, do Fizjolabu jednak zawsze...
~Rafał Michałowski
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Katarzyna Hermann - ocena nowy temat Jestem fizjoterapeuta w Californii jak odwiedzam Polskę chodzę tylko do...
~Katarzyna Hermann
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Magda Warzocha - ocena nowy temat FizjoLab to absolutny strzał w dziesiątkę! Wspaniali fizjoterapeuci - Ola,...
~Magda Warzocha
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 13 lipca 2025

Piotr Perszewski - ocena Wspaniali fachowcy ,najwyższy profesjonalizm i efekty pracy najwyzszych...
~Piotr Perszewski
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 2 lipca 2025

Mieczysław W. - ocena Złote ręce,które leczą!Zdrowie i dobre samopoczucie wraca dzięki pracy...
~Mieczysław W.
1

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 27 czerwca 2025

Joanna - ocena Polecam gorąco rehabilitację w Salubre. Czułam się zaopiekowana przez cały...
~Joanna
1

dodano: 27 czerwca 2025

Jakub - ocena Jednym słowem: profesjonalizm
~Jakub
-

dodano: 26 czerwca 2025

Anzhela Padyachava - ocena Gorąco polecam ośrodek rehabilitacyjny R-Cito na Zaspie w Gdańsku. Nie jest...
~Anzhela Padyachava
1

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 5 maja 2025

Bjoergulf Meyer - ocena Będąc w Troóieście przjazdem zoatałem przyjęty z dnia na dzień. Opieka była...
~Bjoergulf Meyer
-

dodano: 28 kwietnia 2025

Maja - ocena Najlepsi specjaliści, do których od lat zgłaszam się z wszelkimi tematami...
~Maja
-

dodano: 26 kwietnia 2025

Adam - ocena Miałem/am przyjemność korzystać z usług Agnieszki Gnyp i z czystym sumieniem...
~Adam
-

dodano: 23 kwietnia 2025

topat - ocena Chodzę na fizjoterapię do tego miejsca już od roku i naprawdę nie wyobrażam...
~topat
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 9 kwietnia 2025

Ola L. - ocena Dzień dobry. trafiłam do pana Michała z powodu napięciowego,uporczywego bólu...
~Ola L.
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 31 marca 2025

Irena - ocena Pełen profesjonalizm. Gorąco polecam.
~Irena
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 18 marca 2025

Jerzy - ocena Wspaniały,kompetentny,cierpliwy zespół zaangażowanych w swoją pracę ludzi.Mam...
~Jerzy
-

dodano: 11 marca 2025

Marcin - ocena Bardzo polecam Pana Łukasza. Przyszedłem do niego z nieznośnymi bólami karku....
~Marcin
-

dodano: 26 lutego 2025

Sebastian - ocena Świetny fizjoterapeuta. Zajmuje się moimi kontuzjami od lat ale ostatnio...
~Sebastian
-

dodano: 24 lutego 2025

Katarzyna - ocena Jestem pacjentką Pana Matusza od 29 listopada 2024 roku. Bardzo się cieszę że...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 13 lutego 2025

Katarzyna - ocena Wielki szacunek dla Pani Natalii za wiedzę i umiejętności prowadzenia...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 13 lutego 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2228

1963

wątków

do góry