Widok
Agnieszka
Fantastyczny ortopeda, porządni lekarze ogólni.
Co do opini nt rejestracji: ja się zwykle dodzwaniam, a wcześnie rano faktycznie trudno, ale przecież rano to tam zwykle stoi tłum, więc trudno wymagać by panie zajmowały się dyskusjami przez telefon zamiast rejestrowaniem ludzi, którzy przed nimi stoją.
Z tego co wiem, to rejestrowanie z kilkudniowym wyprzedzeniem zostało zablokowane przez lekarzy i zadecydował dyrektor.
Co do powyższej imienniczki- chodzę z moim dzieckiem do poradni dziecka zdrowego i widziałam nie raz i nie dwa pacjentów wzywających obsługę waląc z całej siły w szybę . Wstyd i tyle. Nie dziwię się, że ktoś zaeragował.
Ja je lubię i tyle.
Co do opini nt rejestracji: ja się zwykle dodzwaniam, a wcześnie rano faktycznie trudno, ale przecież rano to tam zwykle stoi tłum, więc trudno wymagać by panie zajmowały się dyskusjami przez telefon zamiast rejestrowaniem ludzi, którzy przed nimi stoją.
Z tego co wiem, to rejestrowanie z kilkudniowym wyprzedzeniem zostało zablokowane przez lekarzy i zadecydował dyrektor.
Co do powyższej imienniczki- chodzę z moim dzieckiem do poradni dziecka zdrowego i widziałam nie raz i nie dwa pacjentów wzywających obsługę waląc z całej siły w szybę . Wstyd i tyle. Nie dziwię się, że ktoś zaeragował.
Ja je lubię i tyle.
Moja ocena
Sanus Sp. z o.o.
kategoria: Przychodnie, poradnie NFZ
obsługa: 6
oferta: -
jakość usług: 3
wyposażenie: -
czas oczekiwania: -
ocena ogólna: 6
5.0
* maksymalna ocena 6
Z tego co wiem, to Panie są na tyle bezczelne, że widać przez szybę jak siedzą i piją kawę, a słuchawka odłożona. Do dzieci zdrowych to nigdy nie ma takich tłumów, więc się nie dziwię, że nie ma problemów. A reagują tylko na pukanie w szybę - jak rybki w akwarium. Nikt by nie pukał gdyby wzięły się do pracy zamiast plotkować. Jedna młoda tam pracuje - dzięki Bogu!!!