Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
POLSKI- TYLKO Z PANIĄ KASIĄ KRÓLEWICZ wątek zamknięty To prawda, Pani Kasia działa cuda! W czasie zaledwie trzech miesięcy Pani...
~Iwona
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 lipca 2017

Polski- Pani Kasia działa cuda! wątek zamknięty Język polski to moja zmora- nudny i nie do pojęcia. O tej maturze...
~Justyna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 lipca 2017

Matura to bzdura, ale tylko z Panią Kasią :-) wątek zamknięty Polecam wszystkim zajęcia z polskiego prowadzone przez Panią Kasię. Na...
~Hubert M.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 lipca 2017

POLSKI - polecam!!! wątek zamknięty W minionym roku szkolnym miałam zajęcia z Panią Kasią, najlepszą polonistką,...
~Pola K.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 lipca 2017

Najlepszy kurs z biologii na świecie! wątek zamknięty Dzięki Pani Aleksandrze Rutkowskiej udało mi się rozgryźć klucz na...
~Paulina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 września 2016

Opinia wątek zamknięty Język Polski z Panią Katarzyną okazał się bardzo ciekawym przedmiotem gdzie...
~Weronika
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 maja 2016

J. Polski - polecam wątek zamknięty Gorąco polecam zajęcia z języka polskiego prowadzone przez Panią Kasię - jest...
~Mateusz
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 lipca 2015

Polski na 6 !!! wątek zamknięty Kto wymiata? Kto wymiata? Pani Kasia mistrzem świata !!! Najlepsze zajęcia,...
~Kordian
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 maja 2016

Intensywny kurs z Biologii wątek zamknięty Uczestniczyłem w wyżej wymienionym kursie, który wszystkim osobom, walczącym...
~Tomek
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 maja 2016

Opinia wątek zamknięty Biologia przez wiekszą część mojego życia była ciekawa jedynie pod względem...
~~Ela
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 maja 2016

Opinia wątek zamknięty Biologia przez wiekszą część mojego życia była ciekawa jedynie pod względem...
~~Ela
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 maja 2016

Język polski - polecam wątek zamknięty Zajęcia z Panią Kasią są super. W ciągu 3 miesięcy nadrobiłem braki z całych...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 września 2015

Język polski z panią Kasią wątek zamknięty Z całym przekonaniem polecam wszystkim maturzystom (i nie tylko) zajęcia...
~Weronika
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 lipca 2015

Przygotowanie do matury 2015 wątek zamknięty Moja córka uczestniczyła w kursie przygotowawczym do matury 2015 z biologii....
~Cezary
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 2 lipca 2015

Serdecznie polecam wątek zamknięty Miałem okazje uczęszczać na zajęcia z języka Polskiego z Panią Kasią...
~Cezary Kosmus
-

dodano: 26 maja 2015

Polski z P. Kasią wątek zamknięty Lekcje we wspaniałej atmosferze, zero stresu, a jednocześnie praca wykonana,...
~Anita
-

dodano: 20 maja 2015

Dobre do maturki wątek zamknięty Świetny poziom nauczania, wszystko dobrze tłumaczone. Nauczyciele byli w...
~Abiturient
-

dodano: 11 maja 2015

Najlepszy kurs wątek zamknięty Zajęcia prowadzone bardzo profesjonalnie, również w wygodnej i jeszcze mało...
~paulina
-

dodano: 9 maja 2015

Akademia Brainers - Kurs Intensywny z Biologii wątek zamknięty Polecam Kurs Intensywny z Biologii Akademii Brainers każdemu, kto chciałby...
~Maciek
-

dodano: 22 kwietnia 2015

Biologia z Panią Anią! :) wątek zamknięty Najlepsze zajęcia z biologii! Pani Ania jest wybitną nauczycielką z...
~Dominika
-

dodano: 2 września 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
83

72

wątków

do góry