Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Maciej - ocena nowy temat Polecam Akademię Prawa Jazdy! Instruktor Marek spokojny, cierpliwy i...
~Maciej
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 14 stycznia 2026

Zuzia - ocena nowy temat Miałam przyjemność uczyć się jazdy z panem Krzysztofem Chejmanowskim w...
~Zuzia
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 12 stycznia 2026

Ola - ocena nowy temat Serdecznie polecam, jestem bardzo zadowolona zarówno z kursu teoretycznego...
~Ola
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 10 stycznia 2026

N - ocena nowy temat Moim instruktorem był bardzo kompetentny, doświadczony i wymagający Pan...
~N
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 10 stycznia 2026

Bartosz W - ocena nowy temat Jazdy miałem z instruktorem Jakubem Kunowskim i był to najlepszy wybór. Super...
~Bartosz W
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 9 stycznia 2026

Lena - ocena nowy temat Bardzo polecam akademię prawa jazdy, a w szczególności Pana Krzysztofa...
~Lena
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 9 stycznia 2026

Amanda - ocena nowy temat Bardzo polecam, instruktorzy bardzo mili i wyrozumiali, żadnego stresu i...
~Amanda
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 8 stycznia 2026

Julia - ocena nowy temat Naprawdę bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy w Gdyni a w szczególności...
~Julia
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 7 stycznia 2026

Martyna - ocena Instruktor Michał Cieplinski to najlepszy instruktor jazdy jakiego spotkałam,...
~Martyna
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 15 grudnia 2025

Maliszewska Anna - ocena Z całego serca polecam każdemu, kto zamierza jeździć i zastanawia się nad...
~Maliszewska Anna
-

dodano: 12 grudnia 2025

Krystian Kowalski - ocena Bardzo polecam Akademie Prawa Jazdy a w szczególności Panią instruktor Amande...
~Krystian Kowalski
-

dodano: 3 grudnia 2025

Patryk - ocena Szkoła jazdy okazała się świetnym wyborem profesjonalna, dobrze zorganizowana...
~Patryk
-

dodano: 30 listopada 2025

Dominika - ocena Polecam!! Moim instruktorem był Kuba Kunowski - i dzięki jego pracy ,...
~Dominika
-

dodano: 30 listopada 2025

Patrycja - ocena Rewelacja Pani Amanda kompetentna znajaca swoj fach, potrafi dotrzeć fo...
~Patrycja
-

dodano: 29 listopada 2025

Joanna - ocena Bardzo polecam Akademię prawa jazdy w Gdyni. Jeździłam z panem instruktorem...
~Joanna
-

dodano: 26 listopada 2025

Igor Wroński - ocena Bardzo polecam szkółkę Akademia Prawa Jazdy. Miałem jazdy z Panem Januszem...
~Igor Wroński
-

dodano: 25 listopada 2025

Artur Brynski - ocena Moim instruktorem był Krzysztof Chejmanowski. Punktualny, zawsze pełna klasa...
~Artur Brynski
1

dodano: 6 listopada 2025

Kaszubowski - ocena Najlepszy nauczyciel Łukasz Oleksiak. Bardzo przyjemnie wspominam czas...
~Kaszubowski
1

dodano: 22 października 2025

Chiara - ocena Z całego serca polecam Akademię Prawa Jazdy! ️ Szczególnie instruktora Pana...
~Chiara
1

dodano: 20 listopada 2025

Hlib Pokhylyi - ocena Drodzy kursanci, Gorąco polecam instruktora Pana Łukasza Oleksiaka. Pan...
~Hlib Pokhylyi
1

dodano: 4 listopada 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2530

2494

wątków

do góry