Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Weronika - ocena nowy temat Polecam serdecznie Akademię Prawa Jazdy! Z całego serca dziękuję instruktorce...
~Weronika
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 15 marca 2026

Krzysztof - ocena nowy temat Polecam. Pan instruktor Michał Ciepliński świetnie mnie wyszkolił do egzaminu.
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 13 marca 2026

Martyna Wild - ocena nowy temat Bardzo polecam. Uczyłam z p. Jakubem, który naprawdę zna się na rzeczy +wie...
~Martyna Wild
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Nikodem - ocena nowy temat Bardzo polecam szkółkę oraz instruktora Michala Cieplinskiego. Pan Michal...
~Nikodem
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Michał F - ocena nowy temat Gorąco polecammm! Państwowy zdany za pierwszym razem. Super wykłady teorii i...
~Michał F
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 12 marca 2026

Julia Guminska - ocena nowy temat Bardzo polecam akademię prawa jazdy Pan Michał Ciepliński bardzo dobrze...
~Julia Guminska
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 12 marca 2026

Nikola Trawińska - ocena Bardzo polecam Akademię :) Zostałam dobrze przygotowana do egzaminów, a...
~Nikola Trawińska
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 11 marca 2026

Amelia Witen - ocena Zapisałam się z polecenia brata i bardzo dobrze wspominam . Jeździłam z Panem...
~Amelia Witen
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 6 marca 2026

Dorota - ocena Mialam wielu instruktorow jazdy ale jak ktoś chce nauczyć sie naprawdę...
~Dorota
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 1 marca 2026

Jan - ocena Super szkółka. Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem. Instruktor Jakub...
~Jan
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 24 lutego 2026

Daria - ocena Z całego serca polecam Akademię Prawa Jazdy. To miejsce gdzie profesjonalizm...
~Daria
-

dodano: 23 lutego 2026

A - ocena Jazdy przebiegały w bardzo sympatycznej atmosferze, a z każdej lekcji...
~A
-

dodano: 21 lutego 2026

Kamil M - ocena Zrobienie prawa jazdy w Akademii Prawa Jazdy było bardzo dobrą decyzją....
~Kamil M
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 17 lutego 2026

Maja - ocena Serdecznie polecam. Miałam dodatkowe jazdy z Panem Patrykiem i po ostatniej...
~Maja
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 17 lutego 2026

Marysia - ocena Przejście kursu prawa jazdy w Akademii było naprawdę przyjemnym...
~Marysia
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 12 lutego 2026

Emilka Skólska - ocena Z całego serca polecam instruktora Patryka Michnę. Ogromna cierpliwość,...
~Emilka Skólska
-

dodano: 6 lutego 2026

Wojciech Rossa - ocena Bardzo dobra szkółka a przede wszytkim polecam instruktora Janusza...
~Wojciech Rossa
-

dodano: 4 lutego 2026

Julia - ocena Bardzo serdecznie polecam szkółkę oraz instruktora Pana Janusza...
~Julia
-

dodano: 2 lutego 2026

Julia - ocena Bardzo serdecznie polecam szkółkę oraz instruktora Pana Janusza...
~Julia
-

dodano: 2 lutego 2026

Konstancja - ocena Ukończyłam kurs u instruktora Jakuba Kunowskiego i dzięki jego wiedzy, która...
~Konstancja
-

dodano: 29 stycznia 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2556

2520

wątków

do góry