Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Klaudia - ocena nowy temat Serdecznie polecam tą szkołę jazdy a w szczególności polecam instruktora...
~Klaudia
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 23 maja 2025

Bartek - ocena Zdecydowanie polecam! Dobra szkółka, a przede wszystkim instruktor Krzysztof...
~Bartek
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 14 maja 2025

Zuzia - ocena Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy a szczególnie instruktora Pana...
~Zuzia
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 4 maja 2025

Joanna - ocena Gorąco polecam doskonalenie jazdy w Akademii Prawa Jazdy oraz Instruktora p....
~Joanna
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 30 kwietnia 2025

Zofia - ocena Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy oraz panią Katarzynę Roman-Gańczak....
~Zofia
-

dodano: 30 kwietnia 2025

kk - ocena miałam wielu instruktorów, ale dopiero przy pani Kasi poczułam się pewnie i...
~kk
-

dodano: 29 kwietnia 2025

Marcin - ocena Serdecznie polecam Panią Katarzynę Roman-Gańczak, najlepszy instruktor z...
~Marcin
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 25 kwietnia 2025

Bartosz - ocena Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy. Zawsze dostawałem odpowiedź na...
~Bartosz
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 24 kwietnia 2025

julia - ocena Bardzo polecam tę szkółkę! Moja instruktorka- Pani Wioleta była po prostu...
~julia
-

dodano: 18 kwietnia 2025

Julia - ocena Bardzo polecam szkołę jazdy i szczególnie mojego instruktora - Krzysztofa...
~Julia
-

dodano: 17 kwietnia 2025

Marzena Milewska - ocena Bardzo polecam instruktora Michała Cieplińskiego. Pokazywał najmniejsze błędy...
~Marzena Milewska
-

dodano: 14 kwietnia 2025

Natalia - ocena Z całego serca polecam instruktora Michała Cieplińskiego, dzięki niemu...
~Natalia
-

dodano: 13 kwietnia 2025

Adrianna - ocena Polecam Pana Michała Cieplińskiego ! Świetny instruktor, miałam trudności ze...
~Adrianna
-

dodano: 13 kwietnia 2025

M.W - ocena Pan Janusz Piotrowski przygotował mnie do egzaminu bez zarzutu. Profesjonalne...
~M.W
-

dodano: 11 kwietnia 2025

Iga - ocena Polecam z całego serca pana instruktora Marka Klimczaka. Efektywna nauka...
~Iga
-

dodano: 10 kwietnia 2025

Gosia - ocena Po dłuższej przerwie postanowiłam ponownie zmierzyć się z egzaminem i bardzo...
~Gosia
-

dodano: 9 kwietnia 2025

Aleksandra - ocena Akademia prawa jazdy to najlepsza szkoła w trójmieście. Świetnie przygotowują...
~Aleksandra
-

dodano: 3 kwietnia 2025

Maciej - ocena Polecam pana instruktora Janusza Piotrowskiego. Nauczył zwracać uwagę na...
~Maciej
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 19 marca 2025

Nicola - ocena Naukę w Akademi prawa jazdy bardzo dobrze wspominam i będę wspominać jeśli...
~Nicola
-

dodano: 19 marca 2025

Michał - ocena Polecam z całego serca instruktora Michała Cieplińskiego
~Michał
-

dodano: 15 marca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2454

2423

wątków

do góry