Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Martyna - ocena Z całego serca polecam Amandę jako instruktorkę jazdy! Dzięki niej zdałam...
~Martyna
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 7 lipca 2025

Martyna - ocena Świetna administracja - bez problemu mogłam zmienić instruktora oraz na...
~Martyna
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 7 lipca 2025

Lena Kurzawa - ocena Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy, a szczególnie instruktora Janusza...
~Lena Kurzawa
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 1 lipca 2025

Liudmyla - ocena Polecam Akademię Prawa Jazdy, a przede wszystkim instruktora Krzysztofa...
~Liudmyla
-

dodano: 28 czerwca 2025

Maxim - ocena Świetny instruktor cierpliwy, konkretny i z dużym poczuciem humoru. Pan...
~Maxim
-

dodano: 28 czerwca 2025

szymon - ocena Zdane za pierwszym
~szymon
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 23 czerwca 2025

Weronika Mania - ocena Wszystko jest super zorganizowane! Instruktora dostałam dzień po skończeniu...
~Weronika Mania
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 22 czerwca 2025

Alex - ocena Z całego serca polecam Amandę jako instruktorkę nauki jazdy! To osoba...
~Alex
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 11 czerwca 2025

Mateusz - ocena Z czystym sumieniem polecam Michała Cieplińskiego jako instruktora. Spokojny,...
~Mateusz
-

dodano: 8 czerwca 2025

Ewelina Kochanowska - ocena Z całego serca polecam Akademie Prawa Jazdy - Panie w biurze przemiłe i...
~Ewelina Kochanowska
-

dodano: 6 czerwca 2025

Fabian - ocena W sierpniu 2024 zapisałem się na kurs on-line w tej szkółce.Przy składaniu...
~Fabian
-

dodano: 3 czerwca 2025

Maja - ocena Do akademii zgłosiłam się z innej szkoły , po dwóch niezdanych egzaminach...
~Maja
-

dodano: 30 maja 2025

Sebastian - ocena Polecam szkołę i najbardziej instruktora Pana Janusza Piotrowskiego....
~Sebastian
-

dodano: 28 maja 2025

Zuzanna - ocena Z całego serca polecam Akademię Prawa Jazdy! Na początku miałam sporo obaw...
~Zuzanna
-

Ola - ocena Polecam Akademię Prawa Jazdy, szczególnie Panią Amandę. Dzięki niej w ogóle...
~Ola
-

Klaudia - ocena Serdecznie polecam tą szkołę jazdy a w szczególności polecam instruktora...
~Klaudia
-

dodano: 23 maja 2025

Bartek - ocena Zdecydowanie polecam! Dobra szkółka, a przede wszystkim instruktor Krzysztof...
~Bartek
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 14 maja 2025

Zuzia - ocena Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy a szczególnie instruktora Pana...
~Zuzia
-

dodano: 4 maja 2025

Joanna - ocena Gorąco polecam doskonalenie jazdy w Akademii Prawa Jazdy oraz Instruktora p....
~Joanna
-

dodano: 30 kwietnia 2025

Zofia - ocena Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy oraz panią Katarzynę Roman-Gańczak....
~Zofia
-

dodano: 30 kwietnia 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2469

2438

wątków

do góry