Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Maja - ocena nowy temat Profesjonalne wykłady, jazdy i przygotowanie do egzaminu. Zdałam za pierwszym...
~Maja
-

ostatnia odp. 19 godzin temu

dodano: 5 października 2025

Szymon K - ocena Egzamin zaliczony za pierwszym razem, a moim nauczycielem był pan Krzysztof...
~Szymon K
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 4 października 2025

Adrian Rompa - ocena Z wielką przyjemnością polecam tę szkołę jazdy, a w szczególności...
~Adrian Rompa
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 2 października 2025

Julia - ocena Akademia Prawa Jazdy to zdecydowanie najlepsza szkoła! Egzamin zdałam za...
~Julia
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 27 września 2025

Daniel Kukharevich - ocena Dzień dobry, skończyłem cały kurs nauki jazdy, jeździłem z Krzysztofem...
~Daniel Kukharevich
-

dodano: 25 września 2025

Karol - ocena Janusz Piotrowski polecam bardzo dobry instruktor. Zawsze jest pomocny,...
~Karol
-

dodano: 23 września 2025

Dawid C. - ocena Miałem przyjemność mieć instruktora Krzysztofa Grądalewskiego. Bardzo dobrze...
~Dawid C.
-

dodano: 22 września 2025

Dominik - ocena Moim Instruktorem był Pan Krzysztof Grądalski. Dzięki dobrym wskazówką zdałem...
~Dominik
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 21 września 2025

Jakub D - ocena Podejscie instruktora do kursanta idealne, duzo cierpliwosci, wyrozumialosci,...
~Jakub D
-

dodano: 19 września 2025

Amelia Płatek - ocena Z całego serca polecam Akademię Prawa Jazdy! Miałam ogromne szczęście trafić...
~Amelia Płatek
-

dodano: 15 września 2025

Maria S. - ocena Jestem po kursie w innej szkole, też z ulicy Świętojańskiej i po paru...
~Maria S.
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 13 września 2025

Yulia - ocena Spędziłam 16 miesięcy ucząc się w tej szkole jazdy z instruktorem Dariuszem...
~Yulia
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 8 września 2025

Maciej - ocena Dziękujemy Panu Krzysztofowi Grądalskiemu za naukę syna. Spokój, cierpliwość...
~Maciej
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 8 września 2025

Jan Gogulski - ocena Moim Instruktorem był Pan Janusz Piotrowski. Zdałem za pierwszym razem! Nie...
~Jan Gogulski
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 5 września 2025

Zofia D. - ocena Zdałam egzamin za pierwszym razem, a moim instruktorem był Pan Krzysztof...
~Zofia D.
-

dodano: 2 września 2025

Daria P - ocena Zdecydowanie polecam Akademię Prawa Jazdy. Dzięki panu Januszowi...
~Daria P
-

dodano: 28 sierpnia 2025

Cezary Filipczuk - ocena Bardzo miła atmosfera, czuje się pewny egzaminów państwowych oraz Pan...
~Cezary Filipczuk
-

dodano: 27 sierpnia 2025

Mateusz - ocena Super sie uczyć w Akademii Prawa Jazdy. Jestem na etapie jazd i szczerze...
~Mateusz
-

dodano: 26 sierpnia 2025

Tomek - ocena Świetna szkoła jazdy, pełen profesjonalizm i dobra organizacja. Instruktorzy...
~Tomek
-

dodano: 23 sierpnia 2025

Kalina - ocena Naprawdę bardzo dobra szkółka, lepiej nie mogłam trafić. Egzamin zdany za...
~Kalina
-

dodano: 22 sierpnia 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2497

2466

wątków

do góry