Akademia Prawa Jazdy

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 68/3

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Justyna - ocena Gorąco polecam tę szkołę jazdy! Świetna organizacja, profesjonalne podejście...
~Justyna
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 19 listopada 2024

Maciej - ocena Polecam panią Kasię, widać że robi to z pasją, dzięki jej wskazówkom egzamin...
~Maciej
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 16 listopada 2024

Matea - ocena Bardzo polecam instruktora Michała Cieplińskiego! Bardzo dobre przygotowanie...
~Matea
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 10 listopada 2024

Anita - ocena Bardzo polecam szkółkę a także instruktora Pana Krzysztofa Chejmanowskiego...
~Anita
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 3 listopada 2024

Emilia - ocena Na początku trafiłam na instruktora, który utwierdzał mnie w przekonaniu, że...
~Emilia
-

dodano: 1 listopada 2024

Nina - ocena Bardzo polecam instruktora pana Michała Cieplińskiego, nikt mnie tyle nie...
~Nina
-

dodano: 31 października 2024

Maciej - ocena Bardzo dobra szkółka z profesjonalnym podejściem instruktor Michał bardzo...
~Maciej
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 25 października 2024

Artur - ocena Bardzo polecam tę szkołę jazdy, a w szczególnlści instruktora Michała...
~Artur
-

dodano: 25 października 2024

Veronika Y. - ocena Chcę podziękować Akademię prawa jazdy, a najbardziej moją instruktorkę pani...
~Veronika Y.
-

dodano: 24 października 2024

Mikołaj Rogiński - ocena Jestem bardzo zadowolony po nauce udało mi się zdać egzamin za drugim razem ....
~Mikołaj Rogiński
-

dodano: 24 października 2024

Mati - ocena Zdałem bezbłędnie po jazdach z Panią Kasią. Polecam!
~Mati
-

dodano: 21 października 2024

Sebastian - ocena Bardzo polecam Akademie Prawa Jazdy, a w szczególności instruktora Michała...
~Sebastian
-

dodano: 16 października 2024

Pawel - ocena Bardzo dobra i porządna szkoła na prawo jazdy, najlepsi instruktorzy, polecam
~Pawel
-

dodano: 15 października 2024

Nadia - ocena Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy, a w szczególności Pana Michała...
~Nadia
-

dodano: 13 października 2024

Angelika - ocena Z całego serca polecam instruktora Janusza Piotrowskiego. Bardzo kąkretny...
~Angelika
-

dodano: 10 października 2024

Mikołaj Kozel - ocena Zarówno teoretyczne jak i praktyczne przygotowania do egzaminu na...
~Mikołaj Kozel
-

dodano: 3 października 2024

Konstanty - ocena Bardzo polecam szkołę jazdy jak i Pana instruktora Krzysztofa...
~Konstanty
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 20 września 2024

Janek - ocena Dziękuje Panu Michałowi Cieplińskiemu za cierpliwość oraz poświęcony czas....
~Janek
-

dodano: 19 września 2024

Nikodem Adamczyk - ocena Polecam z całego serca zapisałem się na dodatkowe godziny żeby sobie...
~Nikodem Adamczyk
-

dodano: 18 września 2024

Marta - ocena Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy - to miejsce, dzięki któremu...
~Marta
-

dodano: 16 września 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2407

2376

wątków

do góry