Widok

Akademia pana Kleksa

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Akademia pana Kleksa.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Akademia pana Kleksa

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

I sam sobie odpowiedziałeś jaki to film

To nie jest film fabularny tylko zlepek właśnie tych 5 sekundowych scen jak głupoty na YouTube dlatego może.to film dla tej katastrofy wychowawczej jak to ująłeś
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Apel do moderatora

Z uwagi na łatwość wielokrotnego wypisywania własnego komentarza/opinii przez pojedynczego autora, udające go kilka osób, forsującego swoje fobie i nieprawdę, sugeruję, żeby portal technicznie ograniczył możliwości wielokrotnego wpisywania komentarza z tożsamego adresu IP. Sugeruje, żeby pozostała możliwość dwóch wpisów z danego IP przy jednym filmie, co nie pozbawi nikogo prawa do opinii, a utrudni lub ograniczy działania nieuczciwe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Akademi pana kleksa

Dawno nieogladalem takiego gniota ludzie wychodzący z kina byli rozczarowani wystarczy obejrzeć zwiastun filmu pozatym niema tam nic zaskakującego niedorasta oryginałowi nawet do pięty gniot gniot i nic wiecej
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

Bzdury gadasz

Moja córka 5 lat, potrafi siedzieć i rysować, kolorować albo bawić się różnymi zabawkami w dom, stajnie itp itd. godzinami nawet. Smartfona, tableta używa też ale sporadycznie np. w samochodzie. Ale film czy bajka jak jest nudna to nie usiedzi choćby nie wiem co. A jak jej się spodoba to potrafi 2 razy pod rząd obejrzeć. Także nie mierz wszystkich swoją miarą
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak jesteś idio ttą, to nie zrozumiałbyś choćby ten gość napisał komentarz na 10 stron

Po prostu jesteś na poziomie intelektualnym planktonu czyli dogadałbyś się z twórcą tego gniotu maciejem k
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szanowna pani. Dziś nie prima aprilis. My wyszliśmy z kina w trakcie filmu, zawiedzeni.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

żenujący film i żenujący reżyser

Chciałam dać 1 na 10 i wyświetliła się informacja że głosowanie zablokowane dla nowych użytkowników a komentować można więc, można śmiało przypuszczać że ocena jest mocno zawyżona te aktualne rzekome 6/10. Jak dla mnie to jeden z najgorszych z najgorszych filmów w polskiej i tak słabej kinematografii
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Rozczarowanie

Tyle czekałam na ten film niestety wielkie rozczarowanie szkoda kasy ani mnie ani dwójce moich Dzieci(13,17 lat) się nie podobał
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Genialna produkcja pod każdym względem! 10/10. To jest kontynuacja Akademii w II pokoleniu a nie remake starej wersji filmu. Dziadersom nie podpasuje. Zarówno my jak i nasze dzieciaki - wyszliśmy z kina zachwyceni
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 17

Warto z dziećmi poruszyć temat o różnicach między książką a filmem. Może, co lepsze, może czego odrębne uczą, albo co było słabe w filmie i w książce. Dlatego myślę, że w sytuacji wzięcia klasy na film trzeba koniecznie wymagać, aby dzieci przeczytały książkę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Rozczarowujący

Poszłam z moimi dziećmi na ten film. Bardzo się im podobał a mi również.Jestem nauczycielką więc zabiorę klasę na ten film ponieważ dużo uczy.
Pozdrawiam:)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

Pytanko. Który inny film był taki nudny? Poproszę o tytuł porównawczy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam, na pewno warto.

Polecam. Może się spodobać lub nie, ale obejrzeć warto, bo pomysł niebanalny. Film ambitny i zrobiony z rozmachem. Raczej dla dzieci starszych. Choć krytyczna jest wyraźna zmiana w stosunku do dzieła Brzechwy, ale filmów nie robi się wiernie za pierwowzorem. Myślmy samodzielnie, bez przejmowania się jadowitym hejterem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Również polecam. Może się podobać lub nie, ale obejrzeć warto. Myślmy samodzielnie, bez przejmowania się jadowitym hejterem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Chyba komentarz sponsorowany przez samych "twórców" tego gniota

Słabiutki film Kleksik
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja wyszedłem po zaledwie pół godzinie. To i tak długo wtrzymaliscie haha
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Akademia pana Kleksa

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry