Widok

Akademiki

Wie ktoś może w jakim są stanie akademiki PG? Czy miejsca jest mało czy bardzo mało? I ile trzeba mieć dochodów max. by taki akademik przyznali? Dodam że mam bardzo daleko po Gdańska bo prawie 500km co może być dla mnie jakimś plusem by otrzymać miejsce :) Wolałbym pójść do akademika gdyż nigdy wcześniej nie byłem w Gdańsku a mieszkanie tam z pewnością by mi ułatwiło aklimatyzacje w nowym mieście. Gdyby coś mi nie odpowiadało, zawsze mógłbym przenieść się na stancje :) Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pytanko, czemu wszyscy chcą tak bardzo wynieść się z DS 2?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeżeli osoba z którą chcesz zamieszkać ma ten sam akademik co Ty to wtedy - tak możesz wybrać, że chcesz z nią zamieszkać. Natomiast, gdy nie znasz nikogo dostaniesz osobę wybraną losowo.
Jeżeli jesteś pierwszakiem to powodzenia z pokojem jednoosobowym... heh prędzej w totka trafisz niż będziesz miał jedynkę.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy można zrobić tak że jeśli znalazłam teraz osobę z która zamieniam się np ds 3 na ds 4 , i powiedzmy teraz znalazłam koleją która chce się wymienić z ds4 np na ds7 , a mi właśnie zależy na ds 7 to można zrobić taki przeskok żeby tego 10 września przeskoczyć o 2 akademiki ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
ds 2 znajduje sie po prostu najdalej od campusu, co prawda blisko jest tramwaj, ale wychodzi jakies 10-15 minut trajtkiem, to wlasciwie jego najwiekszy minus
zdecydowanym plusem ds2 jest fakt ze jest bliziutko morza, taki akademik dla ludzi ceniacch sobie spokoj
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
nie masz przypadkiem na myśli ds 11?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Fakt chodzi o ds11 pardon
do góry