Widok

Akcent, The Jet Set

Akcent, The Jet Set Temat dostępny też na forum:
The Jet SetM – zespół muzyczny powstały w Polsce w 2005 roku, grający muzykę będącą mieszanką R'n'B, rapu, popu i dance. W skład zespołu wchodzi urodzona w Sankt Petersburgu wokalistka Sasha Strunin oraz David Junior Serame - wokalista i raper z Anglii. W początkowym etapie istnienia The Jet Set tworzyła Sasha oraz pochodzący z Chicago raper Tray, którego następnie zastąpił David. Tray ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

byla lipa na maxa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czemu Akcent tak pozno...

Ogolnie bylo ok, tylko Akcent sie spoznil... Zajefajny zespol, mogliby grac dluzej. Dzieki nim bylo w deche, polecam, Caluski....

MEGA

Ogolnie mi sie podobalo- oczywiscie najlepsze na koniec ;] nie myslalam, ze bede sie tak dobrze bawic ;]

pozostaly mile wspomnienia i bluzka z autografami chlopakow z Akcentu ;p

Akcent MY love xD

ogolnie na pcoztaku bylo nudno...ale jak wkorcyzl akcent to wszyscy zwariowlai no bardziej dziewczyny. jeden z lepszyhc koncertow lepszy niz Arash :) naprawde bylo super swietnie sie bawilam wrecz mowic nie moge xD w dodatku zalapalam sie na autografy :) mega koncert byl xD

AKCENT GóRą

Było super,kiedy akcent śpiewał zaczęła się super zabawa!!!!!!niech przyjadą jeszcze raz. był superowo i nie było masakry:)

AKCENT!!

No jak ktoś ma wystepowac jako najwieksza gwiazda to zawsze jest ostatni wiec z czym sie spoznili ? przeciez oni byli juz jak spiewali the jet set. Tak czy siak bylo extra

No i mi rowniez pozostaly wspaniale wspomnienia, zdjecia, filmy i autografy Akcenciakow ;*

; DDDD.

;]. na akcencie było bossssko ; DD. mimo iż nie slucham tego rodzaju muzyki ;]]]]//

http://pl.youtube.com/watch?v=uVgdUPrAnag

na tym kanale jeszcze kilka filmikow z koncertu ;]]...

I LOVE AKCENT!!!

Ten kto nie był niech żałuje!!! I love you Mihai !!!!

Super!!!

Na początku było przynudzanie, ale jak do akcji wkroczył Akcent to juz byla jazda na całego! Jeszcze raz STO LAT!!!

SUPER

było super.! kto nie był niech żałuje!

akcent rlz haha :D:D:D:D

akcent girl

bosciej byc nie moglo, gdy do akcji wkroczyli przystojniacy z Rumunii. co tu duzo pisac z****ISCIE BYLO!!!!!!!!!!!

BOSCY

STAłYSMY PRZY SAMEJ SCENIE!!!!!!! było poprostu suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! marius to mega odlotowo odjazdowo niesamowicie bosko sexownyyyyyy!!!!!!!!!!!!!! LUDZIE JAK I KIEDY WY DOSTALISCIE TE AUTOGRAFYYY???????? ODPISZCIE!! BUZKA!!

czy na tej stronie sa jakies zdjecia albo filmy z ich koncertu??

ludzie napiszcie mi na maila jak dostaliscie autografy o chlopakow!!

JA bylam pod sama scena i mam autografy bylo super !!!!

:D

wiadomo muza obciachowa, ale szacuneczek ze na żywo i niewiele odbiega od wykonania w teledysku, było wesoło :)

Koncert był suuuuuuuuuuuuper!!! Załujcie nieobecni

SUUUPER!

Było po prostu SUPER! Najlepszy akcentowy koncert na jakim byłam xD Ludzie świetnie się bawili... Więcej takich imprez (z Akcentem w roli głównej!)

P.S. Na autografy można było poczekać... Po koncercie podeszli pod scenę ^^

ZARABISCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KONCERT ,BYł GODNY POSWIECENIA .NIE ZAłUJE ZE BYłAM I POSWIECIłAM TEN CZAS ,DLA CHłOPAKóW Z RUMUNI .MUSIMY ICH SCIAGNAC JESZCZE RAZ

Akcent spoko sonia do bani

Witam Koncert był z*******y gratuluje zapraszamy ponownie zespuł a Sonia do bani była sztuczna niewiem kto ja tam zaprosił :(

Inne tematy z forum Rozrywka

Międzynarodowy Festiwal Teatrów Plenerowych i Ulicznych FETA 2026 (31 odpowiedzi)

Zapraszamy na Festiwal FETA 2026!XXVIII edycja Międzynarodowego Festiwalu Teatrów Plenerowych i...

Kino nad Stawem Młyńskim (3 odpowiedzi)

Twoja dzielnica. Twoi sąsiedzi. Twoje kino. Rusza cykl "Kino nad Stawem Młyńskim" w Gdańsku...

Wyścigi konne Sopot 2026 (4 odpowiedzi)

Wyścigi konne organizowane w Sopocie to jedyna w swoim rodzaju impreza, której wakacyjny,...

do góry