Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Krzysztof Buchacz - ocena Szybka i profesjonalna porada dbająca o klienta.
~Krzysztof Buchacz
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 21 maja 2025

Mirek - opinia wątek zamknięty Robią naprawdę dobre dywaniki samochodowe Zamówiłem sobie i żonie, jesteśmy...
~Mirek
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 11 maja 2022

Michal P. - opinia wątek zamknięty Jeśli chcesz rozpocząć swoją przygodę z detailingiem lub po prostu...
~Michal P.
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 6 lutego 2020

Łukasz - opinia wątek zamknięty Skorzystałem z usług 09-01 z moim starym Focusem i muszę pochwalić że obsługa...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 12 stycznia 2020

Paweł - opinia wątek zamknięty Zdecydowanie negatyw! Na trasie okazało się, że przepaliła mi się żarówka...
~Paweł
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 4 stycznia 2020

Wymiana kół z oponami letnimi Opel Meriva B wątek zamknięty Przyjechałem na wymianę kół z oponami letnimi wraz z regulacją czujników...
~Mikołaj
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 20 marca 2019

Bardzo nieprzyjemna pani z kasy. wątek zamknięty Dokonałem zakupu kleju do szyby ogrzewanej , który niestety okazał się...
~niezadowolony
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 października 2019

Wymiana opon i próba wymiana szpilek - beznadzieja wątek zamknięty Panowie chyba dopiero uczą się na tym warsztacie wykonywać swoją robotę,...
~Pawel C.
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 maja 2019

Patrycha - opinia wątek zamknięty bardzo niemiła i nieprofesjonalna obsługa, reklamacje rozpatrywane są ponad 2...
~Patrycha
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 maja 2019

Czuje sie oszukany wątek zamknięty Zepsuly mi sie wycieraczki, przyjechalem umowic sie na sprawdzenie i...
~Maciej
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 12 maja 2018

polecam wątek zamknięty Od momentu otwarcia Norauta jeżdżę do nich, i nigdy się nie zawiodłam ....
~katarzyna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 17 marca 2019

Fachowo i rzetelnie wątek zamknięty Wszystko wyjasnia, rzeczowo bez bicia piany.pomoga mimo nawalu.pracy o każdej...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 grudnia 2018

Najlepszy sklep w Trójmieście! wątek zamknięty Profesionalna obsługa, naprawdę znają się na rzeczy i zawsze chętnie doradzą....
~Robert
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 12 grudnia 2018

Pełen profesjonalizm wątek zamknięty Sklep niedawno otwarty, ale tego Pana za ladą, to znam z poprzedniej firmy....
~Michał K.
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 11 grudnia 2018

Polecam ! wątek zamknięty Przede wszystkim znakomita, profesjonalna obsługa, fachowe doradztwo. Do tego...
~Anna
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 11 grudnia 2018

Polecam wątek zamknięty Konkretnie, profesjonalnie. Dobre godziny otwarcia. Dobre ceny. Można płacić...
~Grzesiek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 grudnia 2018

Jeden z najlepszych sklepów! wątek zamknięty Jeden z najlepszych sklepów z kosmetykami i akcesoriami do aut! Pan Radek to...
~Rafał
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 grudnia 2018

Regeneracja rozrusznika wątek zamknięty Nie polecam. Naprawa nie dość że nieskuteczna to wykonana z używanych części...
~Niezadowolony klient
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 października 2018

Nie polecam wątek zamknięty Chamstwo i opóźnienia. Nie ma mowy na takie traktowanie klienta. Nie polecam....
~Patrycja
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 maja 2018

Super sklep wątek zamknięty Witam. Asortyment i obsługa godna polecenia
~Marcin
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 maja 2018

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
248

168

wątków

do góry