Widok
Mieszkańcy wszystkich rodzinnych, familijnych i innych super falowców, jak kupowaliście mieszkania to nikt z Was nie zastanawiał się że nie ma gdzie postawić samochodów, nie ma gdzie zaparkować jak przyjadą znajomi ?
Albo, rozumiem, że już wtedy wychodziliście z założenia, że na wsi parkuje się gdzie popadnie, psy sr*ją gdzie popadnie - taka wiejska sielanka. Niestety jest inaczej, obowiązują przepisy gdzie można parkować, pies może sr*ć w domu, na balkonie lub sprzątajcie po nim - jest poprostu normalnie jak w całym cywilizowanym świecie, czas się przyzwyczaić i nauczyć.
Albo, rozumiem, że już wtedy wychodziliście z założenia, że na wsi parkuje się gdzie popadnie, psy sr*ją gdzie popadnie - taka wiejska sielanka. Niestety jest inaczej, obowiązują przepisy gdzie można parkować, pies może sr*ć w domu, na balkonie lub sprzątajcie po nim - jest poprostu normalnie jak w całym cywilizowanym świecie, czas się przyzwyczaić i nauczyć.
Ludzka zawiść nie zna granic . wypowiedzi typu " trzeba było myśleć przed kupnem " są żenujące . Ale pamiętajcie kij ma dwa końce .
Mam wrażenie że zaczęło się wszystko od zbierania podpisów o postawieniu słupków ,znaku na wjeździe itd.
Na dzień dzisiejszy i myślę że długo jeszcze po takich akcjach nie będzie możliwe zrobienia u nas na osiedlu jakiejkolwiek wspólnoty , mało tego ta osoba(y) co nadają na policję na pewno wprowadzą super atmosferę na osiedlu . Nic dziwnego że piszą potem że banino to wieś wysokich płotów i konfliktów sąsiedzkich. Ludzie opamiętajcie się czy naprawdę jak wystaje na ulicy dosłownie 1/3 auta to karetka czy straż nie przejedzie ludzie czemu w Was tyle zawiści jakiejś chorej.
Mam wrażenie że zaczęło się wszystko od zbierania podpisów o postawieniu słupków ,znaku na wjeździe itd.
Na dzień dzisiejszy i myślę że długo jeszcze po takich akcjach nie będzie możliwe zrobienia u nas na osiedlu jakiejkolwiek wspólnoty , mało tego ta osoba(y) co nadają na policję na pewno wprowadzą super atmosferę na osiedlu . Nic dziwnego że piszą potem że banino to wieś wysokich płotów i konfliktów sąsiedzkich. Ludzie opamiętajcie się czy naprawdę jak wystaje na ulicy dosłownie 1/3 auta to karetka czy straż nie przejedzie ludzie czemu w Was tyle zawiści jakiejś chorej.
Problem w tym, ze większość stala całym pojazdem na drodze a nie 1/3 jej szerokości. Szerokosc ulicy nie jest na 3 samochody ale nikt o tym nie myslal. Jak dla mnie mieszkancy w większości maja 2 miejsca postojowe to niech z nich korzystają. Odwiedzajacy niech staja maksymalnie przy plocie i jeśli ktoś na przeciwko nich stanie tez maksymalnie przy swojej posesji bylby przejazd nawet dla dużego wozu strażackiego. Nigdy tu nie będzie wspólnoty bo musi być 100% chętnych a to jest nierealne.
Wspólnoty????? Nie po to kupowaliśmy mieszkanie bezczynszowe, żeby teraz tworzyć wspólnotę!!! Proszę nie wymyślać!!! A auto proszę parkować jak należy - w miejscach do tego przeznaczonych. Dziwne, że najwięcej burzą się Ci, którzy mają garaże. Zapewne są one zawalone różnymi gratami a na auto nie ma już miejsca prawda? Świadomie stawiacie swoje auta gdzie popadnie a późnej wielkie zdziwienie, bo mandat jest. Ojej. Od jakiego czasu regularnie przyjeżdża policja na osiedle. A auta stoją byle gdzie i byle jak. Naprawdę nie szkoda Wam pieniędzy? Skąd macie swoje prawa jazdy jak podstawowych przepisów nie przestrzegacie??