Widok

Akcja na Familijnym

Kto wie
co dzisiaj policja miała za akcję na familijnym
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mandaty za 'złe' w ich mniemaniu parkowanie. Chyba jednak trzeba wyjaśnić dlaczego ktoś stawia znaki bez uzgadnianie ze wszystkimi właścicielami drogi-czyli mieszkańcami. No i jakoś nie sądzę że oni tak sami z siebie tu przyjechali...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12
Hehe peszek ;-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak się zastanawiam. Czy jest pod tym niebieskim znakiem napisane strefa ruchu? Skoro to droga prywatna to wydaje mi się, że policja nie ma tam jurysdykcji jeśli chodzi o ruch drogowy. Ale mogę się mylić. Niech znawcy się wypowiedzą.

Druga sprawa to taka, że skoro droga prywatna i małe w niej po kawałku udziały. To bierzesz puszkę z białą farbą i malujesz dwie kreski i miejsce parkingowe gotowe. Ale może ktoś ma większość udziałów?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Twoja część to X. X stanowi 1/200 drogi osiedlowej, ale nigdy nie będzie określone która konkretnie część tej drogi to Twój X. Więc nie możesz malować.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wstydzę się za moich sąsiadów konfidentów-czy nie lepiej ze sobą rozmawiać? Wypij z sąsiadem browarka czy co tom lubicie i się dogadajcie. Więcej szacunku dla siebie na wzajem a nie szczucie policją. Policja ma ważniejsze sprawy - dajcie im pracować. Życzę miłego dnia.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 14
A dlaczego nie parkujecie we wlasnych garazach?
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bo państwo z miasta nie umie i myśli że im wszystko wolno,widoczne to w mieście tu im śmierdzi a w mieście nawet na trawniku zaparkują bo myślą że im wolno.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bo w garażu trzymają rzeczy a nie samochody i należy takim co parkują na ulicy srogie mandaty a później pretensje maja
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 7

To jak droga prywatna to można parkować samochód jak święta krowa śmieszni jesteście
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

No i super, widzę że policja jedzie z tematem, ktoś musi zarabiać na 500+
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Drodzy sąsiedzi cieszy mnie ogromnie, że tyłu u nas dobrych ludzi na osiedlu, parkujmy i wspomagajmy rząd
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Proponuję wyjąć akt notarialny który pan podpisał i przeczytać regulamin osiedla.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

to dzielnicowy z żukowa latał po osiedlu i rozdawał po stówce, dzisiaj nie ma żadnego samochodu na drodze, całkiem dobrze, jest porządek zobaczymy na jak długo
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Parkujemy, ale na przykład ja mam przyjacioł i rodzine, którzy chcą wypić ze mną herbate, a nie mogę bo NIE MAJĄ GDZIE POSTAWIĆ AUTA !
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 12

Trzeba było pomyśleć zanim się "DOM" kupiło.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 7

zrób parking w ogródku lub niech goście zostawią auto gdzieś dalej i przejdą się do Ciebie pieszo
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

Brawa dla samozwańczego szeryfa osiedla familijnego. Dzięki takim akcjom wiem, że lepiej nic nie mówić przy sąsiadach, a nuż wśród nich znajdzie się jakiś TW. Poziom donosicielstwa osiągnął szczyty absurdu. Mogę się założyć, że to pewnie dziedziczne dziadek donosił, ojciec donosił a to i ja dorzucę swoją cegiełkę. Czekam tylko na jakąś akcję związaną ze zbieraniem podpisów to każę wyp. z mojej posesji. I na koniec pozdrowienia dla szeryfa - oby ci się żona z czarnym puściła.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 14

ładne tam piekiełko macie na familijnym ;) Zabrakło chyba troche wyobraźni, nagle zaskoczenie po kupnie,
- że skoro mieszkam na wsi, to musze mieć 2 auta...
- że nie ma gdzie zaparkować więcej niż jednego auta...
- że goście nie mają gdzie stanąć...
- że skoro stoję na drodzę utrudniając ruch, to przyjdzie policja i mi wlepi mandat...

Rychło w czas :)
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 3

Prawidłowość jest raczej taka, że nie narzekają albo neutralnie do tego podchodzą Ci co nie mają problemu z poprawnym zaparkowaniem swojego samochodu.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (15 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry