Widok

Akcja na Familijnym

Kto wie
co dzisiaj policja miała za akcję na familijnym
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki za odp.
To nie dotyczy tego miejsca - innego miasta. Wolę niech sprawę ślą do sądu nie dostanę pkt karnych.
Nie dałem się spisać ponieważ tego dnia nie miałem przy sobie papierów, tak wyszło. Portfel i inne papiery zostały w innym aucie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam! Posiadam garaż , posiadam miejsce postojowe przed garażem , ale i na własny koszt przed ogrodzeniem zrezygnowałam z ozdobnych drzewek i wyłożyłam kostkę brukowa ,ponieważ kamyki nie były odpowiednim rozwiązaniem !Dzis jednak goście nie mogą zaparkować 30 cm na jezdni ! Rozumiem poirytowanie wielu osób w szczególności początek Imbirowej ,są tam drzewka ozdobe i samochody parkowane są na jezdni !Tak być nie powinno !!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

mandaty wielkosci A4
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja za parkowanie dostałem 100 złotych i 1 punkt karny, z tego co wiem jak się nie stawisz sprawa idzie potem do sądu

Poczekamy jak zacznie padac . sprawdze czy wody opadowa zbierasz na swojej działce i czy nie wylewasz na ulice. I co wtedy powiesz widzialy galy co braly czy trzeba bylo myslec przed kupnem ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przeszkadza mi, że obowiązujące prawo masz w ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jesli Tobie to przeszkadza to nie znaczy ze wszystkim.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Może po prostu naucz się parkować, a nie kombinujesz na złość wszystkim dookoła.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Należy wynająć dobrego administratora, oni wiedzą jak egzekwowania zadłużenia

Witam,
Jakiej wielkości mandaty wystawiali i ile punktów karnych? A jak ktoś miał stawić się do Żukowa a nie stawi się to co sprawa idzie do sądu?
Hhmmm może tą drogę wybrać i wtedy punktów karnych się nie dostanie.

Prawo zostało stworzone dla idiotów, którzy sądzą, że można się "dogadać"

no to może mi powiesz, ze na rodzinnym jest lepiej niż na familijnym ?? :-D

Przegłosować można wszystko, ale jak wyegzekwować od wszystkich co zostanie przegłosowane. Biorąc pod uwagę wielkość osiedla zawsze
ktoś stanie okoniem ze mną włącznie. Po prostu nie chcę mieć nic wspólnego z szeryfem osiedla , bandą donosicieli i moralizatorów. Wprowadzając się na osiedle byłem otwarty wobec sąsiadów, ale teraz zostaje tylko dzień dobry i koniec.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

sorry.. mieszkam na rodzinnym od 6 lat i jeszcze mi się nie zdarzyło żeby nie można było przejechać
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

dlatego na rodzinnym jest taki burdel, że przejechać się nie da. Dziękuję jestem na nie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Wymachujecie przrpisami i paragrafami. Pamietajcie ze prawo zostalo stworzone dla idiotow ktorzy nie potrafia sie dogadac.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wystarczyłoby w nocy zamalować farbą w aerozolu niektóre znaki tak, żeby można było wjechać na osiedle nie wjeżdżając w do strefy zamieszkania. Wątpię, żeby ktoś zdecydował się zainwestować własną kasę w nie swoje znaki :P Na Rodzinnym nie mają strefy zamieszkania i pan dzielnicowy może się co najwyżej po jajkach podrapać...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

No i teraz w kurnikach mają problem. Widziały galy co brały tam nawet na rowery nie ma miejsca.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Popieram

wczoraj znowu policja krążyła po familijnym i potem stała pod jednym z domów.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

Drewutnia/Altana/Domek narzędziowy (35 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was miał kontakt z Powiatowym inspektoratem Nadzoru budowlanego w sprawie zgłoszenia...

do góry