Widok
Witam! Posiadam garaż , posiadam miejsce postojowe przed garażem , ale i na własny koszt przed ogrodzeniem zrezygnowałam z ozdobnych drzewek i wyłożyłam kostkę brukowa ,ponieważ kamyki nie były odpowiednim rozwiązaniem !Dzis jednak goście nie mogą zaparkować 30 cm na jezdni ! Rozumiem poirytowanie wielu osób w szczególności początek Imbirowej ,są tam drzewka ozdobe i samochody parkowane są na jezdni !Tak być nie powinno !!!
Przegłosować można wszystko, ale jak wyegzekwować od wszystkich co zostanie przegłosowane. Biorąc pod uwagę wielkość osiedla zawsze
ktoś stanie okoniem ze mną włącznie. Po prostu nie chcę mieć nic wspólnego z szeryfem osiedla , bandą donosicieli i moralizatorów. Wprowadzając się na osiedle byłem otwarty wobec sąsiadów, ale teraz zostaje tylko dzień dobry i koniec.
ktoś stanie okoniem ze mną włącznie. Po prostu nie chcę mieć nic wspólnego z szeryfem osiedla , bandą donosicieli i moralizatorów. Wprowadzając się na osiedle byłem otwarty wobec sąsiadów, ale teraz zostaje tylko dzień dobry i koniec.
Wystarczyłoby w nocy zamalować farbą w aerozolu niektóre znaki tak, żeby można było wjechać na osiedle nie wjeżdżając w do strefy zamieszkania. Wątpię, żeby ktoś zdecydował się zainwestować własną kasę w nie swoje znaki :P Na Rodzinnym nie mają strefy zamieszkania i pan dzielnicowy może się co najwyżej po jajkach podrapać...