Widok

Akcja na Familijnym

Kto wie
co dzisiaj policja miała za akcję na familijnym
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jesli Tobie to przeszkadza to nie znaczy ze wszystkim.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Przeszkadza mi, że obowiązujące prawo masz w ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Poczekamy jak zacznie padac . sprawdze czy wody opadowa zbierasz na swojej działce i czy nie wylewasz na ulice. I co wtedy powiesz widzialy galy co braly czy trzeba bylo myslec przed kupnem ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja za parkowanie dostałem 100 złotych i 1 punkt karny, z tego co wiem jak się nie stawisz sprawa idzie potem do sądu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

mandaty wielkosci A4

Witam! Posiadam garaż , posiadam miejsce postojowe przed garażem , ale i na własny koszt przed ogrodzeniem zrezygnowałam z ozdobnych drzewek i wyłożyłam kostkę brukowa ,ponieważ kamyki nie były odpowiednim rozwiązaniem !Dzis jednak goście nie mogą zaparkować 30 cm na jezdni ! Rozumiem poirytowanie wielu osób w szczególności początek Imbirowej ,są tam drzewka ozdobe i samochody parkowane są na jezdni !Tak być nie powinno !!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki za odp.
To nie dotyczy tego miejsca - innego miasta. Wolę niech sprawę ślą do sądu nie dostanę pkt karnych.
Nie dałem się spisać ponieważ tego dnia nie miałem przy sobie papierów, tak wyszło. Portfel i inne papiery zostały w innym aucie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

To zamiast punktów dostaniesz grzywnę i obciążenie kosztami procesu. Brawo ty!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Koszty procesu np: w Warszawie to 80zł a w 3miesie 50zł.
A nawet jak będą większe to straszna mi kasa - zarobie tak jak Ty.

Ciekawe... koszty procesu za odmowienie przyjęcia mandatu w Gdańsku 600 zł No chyba ze coś od zeszłego roku się zmieniło :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co tobie początek Imbirowej przeszkadza? Jakoś są drzewka i nie ma zagrożenia pluj jadem do siebie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

TAK. Jest zdecydowanie lepiej, Tam nie działają bolszewiccy sygnaliści. A przejazd nie stanowi problemu. Jeżdżę tamtędy codziennie. Co więcej, Rodzinne jest ostatnim ratunkiem dla reszty okolicy, kiedy toną drogi, za które odpowiada gmina Żukowo...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Normalnie ręce opadaja całe szczęście ze bonzo nie ma sąsiadów konfidentów tylko normalnych wyrozumiałych ludzi bez żadnych zaburzeń

Ale Janusz wie lepiej, a później płacze na forum, że wszyscy złodzieje i konfidenci.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam! Widzę ze kogoś bardzo zabolało

Witam! Widzę ze kogoś bardzo zabolało

Witam! Widzę ze kogoś bardzo zabolało to co napisałam, jeśli taki odważny Pan lub Pani to możemy porozmawiac poza forumNo i nie jesteśmy na Ty !!!

Pluć jadem co to za teksty!!! Co za ludzie mieszkają na tym osiedlu!!!!, a tak na marginesie to od kiedy z moją żoną jesteś na Ty!!!! Widać kto mieszka na początku Imbirowej i przez kogo są te całe problemy z parkowaniem i policją. Następnym razem jak zobaczę jakieś samochody na początku ulicy to sam zadzwonię na policje, dostaniecie kilka mandatów to się nauczy jeden z drugim parkować !!!! Jakoś na dalszej części ulicy ludzie nie maja problemów z parkowaniem bo nie maja drzewek przed plotami, auta nie stoją na środku ulicy!!!! i nie donoszą sąsiad na sąsiada
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Coś wam powiem, mi się podoba obecny porządek na osiedlu, jakoś tak przestrzennej się zrobiło i milej gdy wychodzę na zewnątrz z dzieckiem
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Z tym porządkiem bym polemizował . Jeśli chodzi o Imbiorową to faktycznie auta nie stoją , ale za to na Goździkowej , Cynamonowej stoją niezgodnie i co ludzie z Imbirowej mają dzwonić na policje tak jak to zrobił ten ktoś z innej ulicy ??? Nie, bo pewnie tam mieszkają bardziej wyrozumiali ludzie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry