Widok

Akcja przy dworcu

Czyżby ktoś się władował samochodem w przyczepę z ledową strzałką przy budowie przejścia? Karetka, policja i 2 wozy bojowe straży pożarnej na miejscu. Ciekawość wzbudza też samochód stojący cały czas na światłach w kierunku Rajskiej. Czyżby porzucony? Straż Miejska przejeżdżała obok, ale zero reakcji.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Codziennie

Jak wracam z pracy to widze ze glaby zmieniaja pas przed ta przeczepa ze strzalka. Potem to juz wolna amerykanka. Cisna na wprost mimo, ze jest zmiana org. Ruchu. Zanim tam dojade w korku to widze kilku takich i**otow. Kilka razy juz tam prawie we mnie wjechali.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czarny punkt.

Miejscy nie popisali się i zrobili w tym miejscu czarny punkt. Wyjątkowo fatalna zmiana organizacji ruchu.

i znowu bedzie

że kierowca pijany siedział nosem w telefonie i nie dostosował prędkości do warunków drogowych (jeździ na pamięć i nie patrzy na znaki)

i co kierowcy? umiecie jezdzic po ulicy?

wstyd mi za was

Dla wielu "kierowców" właśnie tak jest

Stają przed tym znakiem oświtlonym i czekają, aż ich ktoś wpuści z środkowego. Magia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ufo też ukrywali

Zwiększanie bezpieczeństwa w toku

Przejścia naziemne przez tory tramwajowe.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieszkańców śródmieścia jest garstka

Większość ruchu pieszego generują przyjezdni z PKP i turyści. Mieszkańcy jeżdżą tam bo muszą. Niech miasto zbuduje alternatywę, połączy Siennicką z Nową Wałową, południowe dzielnice z Wrzeszczem i wtedy niech buduje sobie deptaki wokół śródmieścia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem kierowcą i pieszym zarazem.

Chcę móc bezpiecznie przejść przez jezdnię, nawet jeśli wymaga to przejścia kilkudziesięciu dodatkowych metrów, a także przemieścić się bezpiecznie i płynnie samochodem z punktu a do punktu b, gdyż komunikacja miejska niestety nie dojeżdża tam, gdzie potrzebuję się dostać, a gdyby nawet, to czas dojazdu łączonym transportem znacznie przekraczałby moje możliwości organizacyjne.
I co teraz, panie WJ? Czego jeszcze nie rozumiesz?

Do pierdla

Ten co wymyślił to przejście tam i obecną organizację ruchu powinien iść siedzieć.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mówisz o Grzelaku ?

Nie było budowy nie było wypadków. Pogodzi się z porażka teraz tylko worki plastikowe na ciała trzeba szykować.
Ale co tram idea ważniejsza niż rozsadek. Komuniści tez tak mieli.

Skąd jesteś " miastowy " ? Z której Kaszubskiej wiochy ?

GPU to Puck i okolice!

Wieśmaki nie są wyborcami Tuska ! GPU to " gó..o pędzące ulicą " .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry