Widok

Akt artystyczny

Kobieta Temat dostępny też na forum:
Chcielibys zrobic sobie moje zdjecia akt artystyczny.Czy mozecie polecic jakiegos dobrego fotografa . Moze podzielicie sie tez wrazeniami...czy warto?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
WARTO! Tylko musisz znaleźć dobrego fotografa, musisz mu ufać. Bo niedoświadczony i nieprofesjonalny fotograf może zepsuć nie tylo sesję, ale też Twoją samoocenę. Ja niestety Cu nikogo nie polecę, bo mój fotograf wyjechał do Wielkiej Brytanii. No chyba, ze chciałabyś pojechać na wakacje do Londynu i przy okazji zrobić sobie sesję :)
No wlasnie w sieci mozna znalezc dosc sporo ofert fotografow...tylko jak trafic na tego wlasciwego.
Mój jeden kolega robi akty, ale czy warto, ciężko powiedzieć. Możesz spróbować na początku sama robić sobie zdjęcia, będziesz wiedziała wtedy co słabo ci wychodzi i czego byś oczekiwała od profesjonalisty. Ja chciałbym że zdjęcie było bogate w szczegóły, miało dobrą kompozycję, miało dużo światła. Ale na takie rzeczy zacząłem zwracać uwagę dopiero gdy samemu zacząłem robić zdjęcia. Zobacz też jakie ten fotograf robi portrety bo to chyba trudniejsze niż akt.

Inne tematy z forum Jasień

Oliwkowa Park (24 odpowiedzi)

Oliwkowa Park znajduje się w części Gdańska, która w ostatnich latach niezwykle się rozwinęła....

Linea (25 odpowiedzi)

Składające się z zabudowy wielo- i jednorodzinnej osiedle Linea powstaje na styku dwóch dzielnic:...

Osiedle Przyjemne (14 odpowiedzi)

Osiedle Przyjemne powstaje w nowej, ale już rozbudowanej części Gdańska. W ostatnich latach...

do góry