Widok
Akurat
Akurat30 Marca 2008godz. 20:00bilety: 15/25 zł - przedsprzedaż20/30 zł - w dniu koncertuAKURATJest to jeden z najczęściej koncertujących zespołów w Polsce. W ciągu trzech ostatnich sezonów zagrał po prawie 100 koncertów rocznie. Występował w Niemczech, Danii, Norwegii, Czechach i Słowacji. Jest już prawdziwą gwiazdą rynku niezależnego i jedną z najpopularniejszych formacji środowiska ...
więcej
więcej
Do Klubu
Ten klub jestżenujacy.Na wejsciu czuje sie jak nie proszony,gdy przeszukuja mnie jak na policji,jakbym był na jakims 3-dniowym festiwalu.Cena wejsciowek kosmiczna.Kolumny na Vavamuffin charczały.Gdy wracalismy jakies dziadki zamknely brame w strone skm(ciecie)musielismy przeskakiwac przez wieli płot o 1 nad ranem a oni patrzyli(ciecie).A i kompletny brak klimatu w tym klubie i ciagle spojrzenia nawaloncy bramkarzy.
warto pojsc
ide, bo choc Tomka nie bedzie, nie zmieia to faktu, ze chlopaki bardzo fajnie graja, a jeden z muzykow pisze do piosenek wszystkie teksty. Tomasz Kłaptocz nie był ich autorem, choc sciemnic sie nie da, ze facet charyzme ma i oczarowac publike tez potrafil. Szkoda, ze w zespole pojawila sie jakas intryga, ktora nie wiadomo w zasadzie czego dotyczyla. Ale sprawa to osobista zespolu jako calosci i nie mnie drążyć...
Nie zachwyca ??
Raz czytam opinie o tym, iż bramka jest restrykcyjna a każdy wchodzący czuje się jak w więzieniu. Następnie spotykam się z opinia iż jest to dresiarnia. Na dzień dzisiejszy klientami Kwadratowej są w 80% studenci ( no tak przecież to sami dresiaże zwłaszcza studenci PG).
Przypominam, iż jest to lokal do którego uczęszcza spora ilość młodych ludzi. Restrykcyjna ochrona jest tu koniecznością. Dzięki swemu podejściu klub Kwadratowa istnieje od 1961r.
Pozdr.
Przypominam, iż jest to lokal do którego uczęszcza spora ilość młodych ludzi. Restrykcyjna ochrona jest tu koniecznością. Dzięki swemu podejściu klub Kwadratowa istnieje od 1961r.
Pozdr.
[] niestety nie daje rady..
klub kwadratowa owszem jest klubem studenckim, ale nawet studenci pg (do ktorych nalezalem) narzekaja ze nie maja gdzie isc sie pobawic.. koncerty sa w w niedziele (nie oplacalo im sie rezygnwac z piatkowo sobotnich hitowych imprez) klub po remoncie zmienil sie niestety na gorsze (potwierdza to ci ktorzy pamietaja stary kwadrat - klub ewidentnie koncertowy, ktory sie zmienil w wylansowana dyskoteke) jest klimatyzacja klimatu niestety nie..
jesli chodzi o akurat, nie bede stawial krzyzyka. zmienil sie wokalista, ale to nie oznacza ze zespol nie daje rady (moze nawet brzmiec to wszystko lepiej) zobacze, przekonam sie : )
pozdrawiam!
jesli chodzi o akurat, nie bede stawial krzyzyka. zmienil sie wokalista, ale to nie oznacza ze zespol nie daje rady (moze nawet brzmiec to wszystko lepiej) zobacze, przekonam sie : )
pozdrawiam!
też wróciłem i się zawiodłem, niestety..
Przypomniał mi się pewien kawał- chyba dość trafnie obrazujący w tej chwili zespół: Impreza na Księżycu. Jeden astronauta:- Wiesz co Armstrong. No niby wszystko ok, piwo jest, grill się pali, dziewczyny są, ale jakoś tej atmosfery nie ma...
I to niestety kojarzy mi się obecnie z Akurat. Piosenki te same ale przekaz jakby inny.
I to niestety kojarzy mi się obecnie z Akurat. Piosenki te same ale przekaz jakby inny.