Widok

Albatros 816 - proszę o opinie.

Co sądzicie o busie na pkm bedziecie korzystać. Info jest na rada banino
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Do stosowania ulgowych przewoxnika zobowiazuje ustawa o transporcie drogowym,a kase za ulgi refunduje urzad marszalkowski inaczej nie mialby obowiazku wywieszania ulg w autobusach (a ma wywieszone),tylko ze mu sie nie chce stosowac.Mozna zglosic do inspekcji nadzoru drogowego i organu ktory wydal pozwolenie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rodzice jeśli jesteście zainteresowani dojazdami dzieci do szkoły linią 816 proszę o kontakt z sekretariatem szkoły. Wg obowiązującego rozkładu autobus mijał się z dzwonkiem szkolnym, jest szansa na dopasowanie kursowania autobusu do dzwonka szkolnego.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ten autobus to porazka nie tylko jesli chodzi o synchronizacje ze szkola. Na PKM tez dojezdza 2 minuty po odjechaniu pociagu do Wrzeszcza. Ciekawe kto ukladal ten rozklad?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
z tego co wiem właściciel otwarty jest na propozycje.
Niestety nie da się dogodzić wszystkim
No ale jak ma dogodzić, jeśli wieczorem już nie jeździ? W weekendy również. To tylko do pracy albo do szkoły. Do pracy wolę jednak samochodem, bo ponad dwa razy taniej i 3 razy szybciej.
Jeśli chodzi o mnie to kilka razy bym skorzystał wieczorem, ale zrezygnowałem jak spojrzałem, że mam czekać bardzo długo na pkm. W weekend też bym skorzystał ba pewno nie raz
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czy ktoś wie czy Albatros wogole jeździ? Dzis rano nie przyjechał.....
http://www.przewozyalbatros.pl/2016/08/02/uwaga-zawieszenie-linii-nr-816/

Od dnia 08.08.2016r (poniedziałek) do 31.08.2016r (środa), zostają
zawieszone WSZYSTKIE KURSY linii nr 816,
ze względu na brak zainteresowania.
A taki był krzyk i hałas, że Banino potrzebuje takiego transportu, firma powstała i upadła. Następny wsłuchujący się w głosy potrzebujących tego forum powinien się dwa razy zastanowić. Żenada.
pkm nie jezdzi to zawiesili - nikt nie upadł
Zawiesił ,ale czy wznowi? Widziałem ten autobus z 5 razy,zawsze pusty, więc nie sądzę, żeby ten interes był rentowny
firma prowadzi tez inne przewozy :)

a z rentownością jest ten problem, że np. kobiety z wózkiem nie wsiadą, a takie matki na wychowawczym czy macierzyńskim pewnie by sobie chętnie PKMką do trójmiasta podjechały
Nie mówiąc o tym, że ten autobus np. się nie zatrzymuje przy przystanku Rębiechowo, a dopiero w Gdańsku, a poza dojazdem na PKM fajnie jakby też np. służył za przesiadkę z ZKM Gdańsk.
Moim zdaniem, powinien dojeżdżać przynajmniej do pętli w Bysewie i skomunikowac się z tamtymi autobusami - naprawdę sporo ludzi by się mogło przesiąść w 157 i inne i jechać do miasta.

W ogóle optymalnie by było mieć autobus "Miszewo - Matarnia" co 30 minut od 5 do 22. To by pozwalało na tyle przesiadek, że więcej w Baninie nie trzeba (PKM, autobusy na kokoszkach, autobusy do wrzeszcza z matarni, a nawet 4A z Gdyni".
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
tylko że sytuacja jak zwykle wygląda tak, że wszyscy się drą o jak największą ilość kursów i jak najdłuższą linię, a potem nikt nei jeździ bo d*pe na przystanek trudniej zawlec niż wsadzić do samochodu...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tylko od nas zależy jak często będzie kursować więc wspomagajmy lokalna inicjatywę i jeździjmy
Moim zdaniem SKM/PKM powinno utrzymywać tą linie- jeden bilet. Dotychczas były 3 bilety na dojazd w głąb Gdańska.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Już jeździ :-)
Nasal pusty
jak przyjdzie jesień i deszcze to będzie pełny
Hej kojazy ktos moze azwisko tego mlodego kierowcy co oo baninie jezdzi wiem ze na imie ma patryk. Bardzo prosze kezeli ktos wie to zeby powiedzial przystojny chlopak to zainteresowana jestem bardzo prosze

Inne tematy z forum Banino

Drewutnia/Altana/Domek narzędziowy (35 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was miał kontakt z Powiatowym inspektoratem Nadzoru budowlanego w sprawie zgłoszenia...

do góry