Widok
Atma nad ranem :)))
Nefer
Alez gdzie tam ;)) Ja sie w komplexy nie dam wpedzic :)))) Hle, hle, hle :) Ja juz ze swej crittersosci wrocilam do stopnia czlowiekowatosci :)))
Lennonka
Nie schozofrenia, powiadasz, a samotnosc? Mam nadzieje, ze byla to dolegliwosc chwilowa i ze teraz juz jest dobrze :)
Hle, hle, hle, ale sie czepili, tej mojej liberalnosci. Nio, pewnie, ze jestem ;) Pocalowalam go od Ciebie, ale nie wiem, czy wyszlo mi to tak dobrze, jak wyszloby Tobie, hihihi :) A jesli chodzi o moje bycie blogoslawiona, to mysle, ze mi jeszcze daleko do idealnosci doskonalej (tudziez doskonalosci idealnej ;))) )
Ally
Nie wiem, jakim cudem, ale ja Cie kojarze z HP :)
Pozdrowienia dla wszystkich rannych (ale nie koniecznie ;))) ) ptaszqw ;)))
Alez gdzie tam ;)) Ja sie w komplexy nie dam wpedzic :)))) Hle, hle, hle :) Ja juz ze swej crittersosci wrocilam do stopnia czlowiekowatosci :)))
Lennonka
Nie schozofrenia, powiadasz, a samotnosc? Mam nadzieje, ze byla to dolegliwosc chwilowa i ze teraz juz jest dobrze :)
Hle, hle, hle, ale sie czepili, tej mojej liberalnosci. Nio, pewnie, ze jestem ;) Pocalowalam go od Ciebie, ale nie wiem, czy wyszlo mi to tak dobrze, jak wyszloby Tobie, hihihi :) A jesli chodzi o moje bycie blogoslawiona, to mysle, ze mi jeszcze daleko do idealnosci doskonalej (tudziez doskonalosci idealnej ;))) )
Ally
Nie wiem, jakim cudem, ale ja Cie kojarze z HP :)
Pozdrowienia dla wszystkich rannych (ale nie koniecznie ;))) ) ptaszqw ;)))
Aik
A w Montsegur mozna zobaczyc bitwe Katarsko-krzyzowa i sprobowac katarskich potraw- mam nawet telefon do biura turystycznego do Warszawy, ktore organizuje wycieczki.
Prawdziwych Katarow nie znajdzie sie w srodkach masowego przekazu. No, chyba, ze kiedys moja kompozycja znajdzie sie na liscie przebojow...;) Well, tyle na dzis. Milego ciagu dalszego spotkania. A nie urznij sie za bardzo;)
Prawdziwych Katarow nie znajdzie sie w srodkach masowego przekazu. No, chyba, ze kiedys moja kompozycja znajdzie sie na liscie przebojow...;) Well, tyle na dzis. Milego ciagu dalszego spotkania. A nie urznij sie za bardzo;)
Esclarmonde
Mozliwe. Kiedys tak sie nabralem . Dowiedzialem sie
, ze na Kalwarii k/ Wambierzyc jest prawdziwy medrzec pustelnik . Mowi madrze i spi w trumnie . I pojechalem tam. Owszem owszem byl i mowil tez . Ale jak poszedlem do niedalekiej knajpy , topo2 kieliszkach dowiedzialem sie , ze jest wynajety --spi w domu , a czasem w tej knajpie daje w gaz . ----Obawiam sie , i Ciebie tez ostrzegalem , ze tam tak tez moze byc .
Za chwile mam 2 czesc spotkania i musze isc.
Z W.D.W. Rusalka w Sopocie nadawal - Aik
P.S. niech dzis CI sie tez przysni )( )( *-*
, ze na Kalwarii k/ Wambierzyc jest prawdziwy medrzec pustelnik . Mowi madrze i spi w trumnie . I pojechalem tam. Owszem owszem byl i mowil tez . Ale jak poszedlem do niedalekiej knajpy , topo2 kieliszkach dowiedzialem sie , ze jest wynajety --spi w domu , a czasem w tej knajpie daje w gaz . ----Obawiam sie , i Ciebie tez ostrzegalem , ze tam tak tez moze byc .
Za chwile mam 2 czesc spotkania i musze isc.
Z W.D.W. Rusalka w Sopocie nadawal - Aik
P.S. niech dzis CI sie tez przysni )( )( *-*
Aik
A co, miales nadzieje, ze Cie" opieprze"? Ile mozna... i tak wiesz co o tym mysle. Czy zalozysz konto w najblizszych 2 tygodniach? Bo naprawde mam Ci cos do przekazania...
Katarzy czcza Jezusa, a Buddysci Budde- tez nie jako Boga, ale Nauczyciela Duchowego. Tym wlasnie jest dla mnie Jezus. A dla Ciebie?
Katarzy czcza Jezusa, a Buddysci Budde- tez nie jako Boga, ale Nauczyciela Duchowego. Tym wlasnie jest dla mnie Jezus. A dla Ciebie?
Esclarmonde
Cos podobnego !!!! To TY tu jestes . A to milo .
To spotkanie sluzbowe i obowiazkowe . Nawe mnie nie opieprzylas za to co napisalem . Jako meszczyzna
faktycznie nie rozumie . Jak zaloze konto to moze mi wyjasnisz . O.K. ?
I jesze jedno - przeciez Katarzy tez czcili Jezusa i coTy na to co wczoraj napisalem ?
To spotkanie sluzbowe i obowiazkowe . Nawe mnie nie opieprzylas za to co napisalem . Jako meszczyzna
faktycznie nie rozumie . Jak zaloze konto to moze mi wyjasnisz . O.K. ?
I jesze jedno - przeciez Katarzy tez czcili Jezusa i coTy na to co wczoraj napisalem ?
Aik
Przesiedzialam wlasnie dobre pare godzin szukajac stron o Katarach w internecie. Ciekawe rzeczy mozna znalezc...
Adj. Twych informacji- o 1)wiem, a co do punktu ostatniego, to faktycznie, temat drazliwy. Zawsze bedziemy sie o to scierac, bo czystosc jest dla mnie najwazniejsza, dla wielu dziewczyn z HP rowniez, choc nie sa Katarkami. Oczywiscie, jako mezczyzna tego nie zrozumiesz.
Mam nadzieje, ze sie dobrze bawiles na przyjeciu;)
Katarskie pozdrowienia!
Adj. Twych informacji- o 1)wiem, a co do punktu ostatniego, to faktycznie, temat drazliwy. Zawsze bedziemy sie o to scierac, bo czystosc jest dla mnie najwazniejsza, dla wielu dziewczyn z HP rowniez, choc nie sa Katarkami. Oczywiscie, jako mezczyzna tego nie zrozumiesz.
Mam nadzieje, ze sie dobrze bawiles na przyjeciu;)
Katarskie pozdrowienia!
Esclarmonde
Pytalas co robie . Dzis jestem tak pozno , bo musialem uscisnac wiele rak i wypic sporo toastow i cos tam wyglosic. A tersaz do rzeczy ;
Religie maja takie zwyczaje i tak :
1/ w 325 roku na soborze w Nicei przez glosowanie
na wnisek Konstanyuna uznano Jezusa Bogiem ,
2/ dopiero jakies 2 lata temu (naprawde!) uznano system Kopernika za Prawdziwy;
3/ rok temu skreslono z listy Swietych (nie studentow hi.hi) Sw. Jerzego --to ten co walczyl byl ze smokiem .
Na temat dziewictwa , juz raz sie wypowiedzialem
--i to byly tylko porady :) ---a o malo mnie nie zadziobalyscie - wszystkie!!! . A jak sadze niektore czytelniczki kto wie czy nie skorzystaja i beda mi wdzieczne . Nie naoisze tez o R. 42
Swoja droga nie wiem czemu to dziewictwo jest w religiach euro - afrykanskich ma taka range . A np. w
indiach nie ? Czciciele lingamu ?
...... No tak juz czuje nademna ostre dzoby
Trzeba wiac na inny temat .... zaprocentowany troszke
Religie maja takie zwyczaje i tak :
1/ w 325 roku na soborze w Nicei przez glosowanie
na wnisek Konstanyuna uznano Jezusa Bogiem ,
2/ dopiero jakies 2 lata temu (naprawde!) uznano system Kopernika za Prawdziwy;
3/ rok temu skreslono z listy Swietych (nie studentow hi.hi) Sw. Jerzego --to ten co walczyl byl ze smokiem .
Na temat dziewictwa , juz raz sie wypowiedzialem
--i to byly tylko porady :) ---a o malo mnie nie zadziobalyscie - wszystkie!!! . A jak sadze niektore czytelniczki kto wie czy nie skorzystaja i beda mi wdzieczne . Nie naoisze tez o R. 42
Swoja droga nie wiem czemu to dziewictwo jest w religiach euro - afrykanskich ma taka range . A np. w
indiach nie ? Czciciele lingamu ?
...... No tak juz czuje nademna ostre dzoby
Trzeba wiac na inny temat .... zaprocentowany troszke
Bakcylia
Oj, szkoda, zesmy sie tu nie spotkaly. Adres ten sam, czekam na list. Naprawde bylas u mnie? Wlasnie wtedy siedzialam w samolocie. Mam nadzieje, ze opiszesz mi wrazenia z ostatnich spotkan...
Udalo sie Wam uzupelnic dokumentacje? Mam nadzieje, ze tym razem wszystko pojdzie pomyslnie.
Pozrowienia dla Ciebie i Jarka!
Udalo sie Wam uzupelnic dokumentacje? Mam nadzieje, ze tym razem wszystko pojdzie pomyslnie.
Pozrowienia dla Ciebie i Jarka!
Agentko
W schronie...nie wiem czy kiedykolwiek uda się stworzyć tak przytulną atmosferę, jak w Herbaciarni. (Jarek zagląda mi przez ramię i mówi: 'chociaż może...') Tak, czy inaczej na razie w tym względzie należy liczyć gł.na Batmana. Widziałaś się może z nim ostatnio?
CD z Bandyty nie mam, tylko kasetę.
Ech..i tak najlepiej byłoby stworzyć knajpę "Mordor", gdzie nie podaje się jasnych piw.....
CD z Bandyty nie mam, tylko kasetę.
Ech..i tak najlepiej byłoby stworzyć knajpę "Mordor", gdzie nie podaje się jasnych piw.....