Widok

Alchemik

nie znam kodow SMS-owych, moge jedynie sie domyslac ze te znaczki oznaczaja usciski. A moze sie myle? Literkami prosze, bez konspiracji (hi, hi)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nefer

Jeszcze nie aletylko chwilowo . To oznacza usta usta :)

Nefer

List napisze oczywiscie w przyszlym tygodniu bedzie.
Moze by cos z okazji 1 maja -- jakas flage CI poslac?hm hm

Nefer

Bede za 20 minut tu jeszcze . Czuje sie spetany tutaj purytanskimi zasadami - :/

Alchemik

no i jednak nie domyslilam sie. Tutaj purytanskie zasady? Chyba zartujesz, 3/4 tekstow stad nie ukazaloby sie w TAMTYM Hyde. Miales na mysli chyba usta-monitor (hi, hi). Przeciez nigdy sie nie widzielismy. W przyszlym tygodniu bede tu sporadycznie bo mam ranna zmiane. A w przyszlym dopiero od piatku. Za flage dziekuje, okropnie czerwone farbowaly. Co porabiasz w dlugi weekend? Majowe szalenstwo czy odpoczynek? Zajrze tu jeszcze przed wyjsciem.

Nefer

No i zmieniasz temat --ha - trudno . To nie byl zaden monitor to byly co prawda na odleglosc ale gorace jednoznacznie sta - usta . Konczac ten temat (ech...)
pomysle jednoznacznie o Tobie 2-znacznie o 23.oo.
Ciekawe czy zadziala ...???
Tymczasem pozdrawiam Cie cieplutko i.... i jeszcze raz... i jeszcze raz.. i , no wystarczy :) . Wiczorem tu zerkne

Alchemik

Wcale nie zmieniam tematu. O 23? Zwykle o tej godzinie slodko spie. Wierzysz w telepatie? Hm... A nie dostaniesz zawalu? Pozdrowienia :-) zycze ci milego weekendu, wypoczynku i unikania stresow. Pa!

plagiat

milaes byc w domu!!

Pszczółka wita!!!

Więc w końcu znalazłam twojego maila, przepraszam najmocniej, że tak późno, ale naprawdę nie mogłam wcześniej. Mam najdzieję, że nie znielubiłeś mnie za to... Tak, jestem typową humanistką, książki pożeram w ogromnych ilościach, uwielbiam pisać (szczególnie pamietniki, które mam od 1993 roku), a historia to też coś bardzo bliskiego dla mnie. O UG myślałam ostatnio, miałam nawet wątpliwości co do kierunku studiów, szczególnie po szkoleniu wolontariatu (mówiłam Ci kiedykolwiek, że jestem wolontariuszką? Jeśli nie, no to jestem.), ale jakoś mi przeszło. Zastanawiam się, bo Toruń jest trochę daleko, zostawię tu znajomych i przyjaciółkę, no i rodzina... Ale z drugiej strony, zwłaszcza ci ostatni, są bardzo męczący. no ale to dom, w którym naprawdę dobrze się czuję. Boję się jechać, boję się zostać, a najbardziej boję się, że to MÓJ własny wybór i nikt nie umie mi pomóc. No i jeszcze obawa przed maturą... We wtorek, 24.04 mam egzamin zawodowy, kończący szkołę i zamiast uczyć się - to ja się rozpisuję. mam nadzieję, że Cię nie nudzę? POdam Ci może moje namiary, bo nie wiem, kiedy będę mogła tu znowu zajrzeć: ul. Jana Matejki 19, kod 83-032, resztę już znasz.
Co do twojego imienia, to pół nocy sobie myślałam kiedyś, nawet pół drugiej i stwierdziłam, że nawet gdybym miała do Ciebie zadzwonić - to kogo poprosić? No więc: typowe? Michał? Marcin? Mariusz? Mateusz? a może nie typowe? Marcel? Mordechaj? (śmieszne, co? a to z tej lektury, "Zdążyć przed Panem Bogiem"), Miłosz? Mirek? Metody? No dobra, już starczy.
Co do "małyszomanii" to mnie ona ominęła, jakoś wolę Svena Hanavalda. A ze sportu najbardziej lubię (oglądać) łyżwiarstwo i taniec (a najbradziej tango i rumbę).
Bardzo fajnie, że będziemy sobie rozmawiać na różne tematy, potrzebuje tego, bo ostatnio... Straciłam do pewnej osoby zaufanie, a trzymałyśmy się razem przeszło 4 lata.
No i na koniec pewna sprawa, mam chyba jakieś zdolności wizjonerskie, bo tego dnia, gdy do mnie zadzwoniłeś pierwszy raz (12.03) siedziałam na religii w sali od chemii. Patrzyłam na ławkę, a tam były jakieś ściągi i między innymi coś takiego: "Ba + O ...." i coś tam dalej... A potem Ty dzwioniłeś...
No dobra, kończę, trzymaj za mnie 24.04 no i 7, 8.05.
Pa Pa, miłych dni.

!

napaliłem się na The Cure a to tylko jakiś cover band

koniec

Ciesze sie, ze juz koniec niepewnosci i bezsennych nocy, ze to oczekiwanie
juz sie skonczylo. Ten tydzien to byl koszmar, nie ma nic gorszego niz
czekanie na decyzje osoby na ktorej ci zalezy. Jak juz sie ta decyzje pozna
jest lzej, nawet jesli jest to bolesna decyzja. Sposob w jaki sie
dowiedzialam byl jedna z najbardziej ponizajacych rzeczy, jaka mnie w zyciu
spotkala i
na poczatku bardzo mnie zranil, ale ciesze sie ze tak sie stalo, tylko
szkoda, ze tak pozno. Zrozumialam jak wielka pomylke popelnilam zakochujac
sie w Tobie. Mam nadzieje, ze juz mi przeszlo. Jest mi troszke smutno, bo
czuje sie jak ktos czyimi uczuciami nie warto sie przejmowac. Liczylam sie z
taka decyzja, ale nie myslalam, ze bede musiala ciagnac Cie za jezyk. Na
tamtej Ci nie zalezalo a jednak wyjasniles jej czemu ja odrzucasz. A mi...
Nawet nie poinformowales mnie... Pozwoliles miec nadzieje...
Czekac...Wczoraj na imprezie bardzo mi Ciebie brakowalo . Nie wiem czy cie
kocham, ale ciagle cos czuje. Chcialam sie z Toba spotkac nie po to, zeby
cie prosic o szanse, o to zebys byl ze mna, bo to juz chyba zrobilam...
Chcialam ci dac maly drobiazg na pamiatke . Chcialam sie ladnie pozegnac, .
bo nie chce miec takich smutnych, przykrych, bolesnych wspomnien, jakie
przyniosl mi miniony miesiac. Dobrze mi bylo z Toba przez ten wspanialy
czas:) Nie boj sie, juz sie pogodzilam z decyzja i zrozumialam, ze
popelnilam blad myslac, ze cokolwiek do mnie czules. Jesli chcesz sie ze mna
spotkac, zeby sie pozegnac tzn ze nie jestes tchorzem i ze masz dobre serce.
Odpowiedz.
Gudrun (juz nie Gunnhild)
P.S. nie mam wplywu na swoje uczucia, a chcialabym miec. jak Cie poznalam
bylam zakochana w facecie, ktory tez mnie bardzo skrzywdzil i wyleczylam sie
dopiero dzieki Tobie, choc nie chcialam sie z nikim wiazac. Teraz to juz na dlugo
ogole nie mam po co
P.S. 2 prawdziwy powod dla ktorego dzis dzwonilam, jest taki, ze
moja przyjaciolka prosila zebym wziela od Ciebie jej plyte.

Wicherek

tak trudno wyslac smsa z icq????

Domyslnik

A Lennonka, to wcale nie domyslnik, prawda???? I tak Cię lubię.
PS Wcale nie napisałem, że ja to on

Plagiat

Dziękuję treserze Wingroza za opanowanie tego bydlaka

Alchemik

jestes tu? Pozdrowienia-

mixer

heh, sorki za zamieszanie, ale ja to nie Lennonka, mam jednak powody nie ujawniac, jako kto tu pisuje
Pozdrawiam

WITAM WSZYSTKICH I NIKOGO:)

SZUKAM JAKICHS FAJNYCH I SYMPATYCZNYCH LUDZI DO POGADANIA I NIETYLKO MILE WIDZIANE KOBIETY:) TAKIE 15-20 LAT JA MAM 17 JESTEM FAJNY ...CHYBA A RESZTY SIE DOWIESZ JAK POGADASZ ZE MNA

ALLY PYTA CZY KTOS JA PAMIETA

DZIEN DOBRY.CIEKAWA JESTEM CZY KTOS MNIE JESZCZE PAMIETA Z GAZETOWEGO HP W DZIENNIKU.DAJCIE JAKIES ZNAKI ZYCIA!!!!!!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH WIOSENNIE

Nefer

Jezu -- Byłem rano i nie zauwazylem Twojego Tekstu.
Mam nadzieje . ze przed wyjściem jeszcze zerkniesz .
Ja oczywiście też . POzdrowienia cieple i najmilsze )(

Alchemik

milo ze jestes, pisze dzis szybko i pod samym nosem szefostwa. I jak oceniasz nasz telemost? Sorry juz koncze- za duzo tu oczu. Pa!