Widok

Alchemik

dziekuje dotarlo wszystko. Czy ta nawiedzona pani mowila o jakis wskazaniach co do uzycia krysztalu/ Miejsce gdzie go postawic, lub nosic przy sobie itp. A wlasciwie to jakie ma dzialanie? Na lekach nie znam sie z medycyna nie mam nic wspolnego, ale skoro polecasz te leki to pewnie dzialaja i sa wyprobowane :-) Moje plany w przyszlym tygodniu wziely w leb, z rozpaczy przyjde chyba do pracy i zajrze do Hyde. czy jestes zimny i twardy jak ten krysztal? :-)) Pozdrowienia-
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Plagiat

Hmm dziwne nie musze pilowac mojego psa... a nie odgrazam sie bez powodu... Nie zycze sobie zeby taka szczeniara zostawiala mi bluzgi na sesji, bo nie po to ja zostawiam zeby czytak takie prymitywne i wulgarne wypowiedzi!!!!! Poza tym do mnie dolancza sie Aspis, Ciri, Dilemmka, Lilieth. Zadnej z nich nie spodobalo sie to co dostalam.... a te wyzwiska rowniez dotknely je!!!!

Aik

Dziwne.. Wp dzialala bez zarzutu jak dotad... nie martw sie, powinno, jak znam zycie, sie naprawic.:)
Wlasnie przesiedzialam ponad godzine nad dotekafonicznym utworem, cwiczac go na jutrzejsza probe i wyzywajac sie od idiotek ze sie na takie cos zgodzilam. Okropnosc.
Katarskie pozdrowienia!

Aik

Mialo byc dodekafoniczny- tzw. awangarda XX wieku.

Agentko

Czy 1 maja kawiarenka zamknieta?
Pozdrowienia!

E / A 2001

Polnocne kraje to nie ich lad
daleki jest i zimny ,
gorace mysli plyna stad
do gor i stron niewinnych .
Tam slonce zlotem minionych dni
rozswietla mury stare
i cieplem swym zakresli krag
przybylych mysli pare .
One jak kiedys, polacza sie,
plomiennych uczuc zarem,
goracych ust ekstazy smak
spija ambrozji czare .
Czas sie zatrzyma proszac noc
by trwala ponad miare,
aby nie burzyc, co jest jak grom !...
- i skruszy nawet ... wiare

Nie ma tu Nikogo???

Szkoda

Aik

Alez jestem;)
Wlasnie przeczytalam Twego maila, masz odp.
Katarskie pozdrowienia!
Ps. W imieniu swoim i A. dziekuje... musze Jej to przepisac...;)

Esclarmonde

ten serwer masz znowu zepsuty . Co jest?

Aik

Nie mam! Na wszystkie maile masz odpowiedzi. Teraz juz musze leciec, do jutra!;)))

Cieszmy sie !

Wiwat 3 Maj ! Dzis wielkie swieto Narodowe Mam wielki zal do miasta ze nie przygotowalo kompletnie nic ! Musimy bronic sami nasza tradycje !

Klik, klik- jest tu ktos?

Ameno

mam nadzieje ze przezylas najazd rodzinki bezstresowo. Powiadasz ze pietnastoletnie pociechy duzo jedza? Plci meskie- zdecydowanie tak, ale zenskiej- zdecydowanie nie, bo z roku na rok obniza sie bariera wiekowa szalenstwa centymetrow w biodrach, wiec nie masz czego sie martwic... Jutro juz ide do pracy, te pare dni urlopu wydaje mi sie wiekiem... Pozdrowienia-

OBSERWATOR cz.1

mamy juz prawdziwa ciepla wiosne. Ludzie podobnie jak rosliny przechodza swoista metamorfoze- zmieniaja sie. Uczesanie, ubranie i buty sa inne. Wszystko staje sie lzejsze, przewiewniejsze i bardziej kolorowe. Nasze wierzchnie okrycia tak, ale czy my sami rowniez? Sloneczko przygrzalo i (tak jak kiedys napisal Apeyron) co niektorych troche za mocno. A piszac dosadniej- Polacy (i Polki) to niechluje, brudasy, flejtuchy i smierdziele. Mydlo, proszek do prania, szmpon do wlosow czy nawet dezodorant poszly do lamusa. Pelna dzikosc i natura. Dziewczyny zaczely wkladac bluzki na ramiaczkach. To nic, ze krosty pokrywaja 100% plecow, ale przeciez modnie. (No tak, slonce jest tansze od kosmetyczki lub spirytusu salicylowego). Kroluja sandaly. Niestety przemysl obuwniczy raczy nas butami kiepskiej jakosci- farbujacymi wkladkami. Wiec najczesciej nasza kroscista elegantka oprocz wyrozniajacych sie plecow posiada jeszcze gole, zafarbowane na czarno od spodu stopy. Na litosc boska! Nie zawsze higieniczne jest oszczedzanie na rajstopach! A niech by zdjela sanadaly to fetor powalilby bizona...

OBSERWATOR cz.2

kiedys (100 lat temu) damska stopa uchodzila za cos niesamowicie podniecajacego mezczyzn, ale watpie aby dzisiejsze widoki sklonily do podniecenia, chyba ze zoladka w odruchu wymiotnym. Zadbane nogi zwracaja uwage- nie przecze. Gladkie, czyste... To samo dotyczy paznokci i piet. Pumeks i nozyczki to luksus na ktory pozwala sobie niewiele kobiet. A szkoda! Jeszcze niec straconego, cieple dni dopiero nadejda a nic tak nie odmienia jak krytyka plci przeciwnej. Panowie, nie badzcie bezkrytyczni, oceniajcie caloksztalt a nie wybiorczosc, bo mozecie niemilo sie rozczarowac!

OBSERWATOR cz.3

Tyle o paniach, czas na przyslowiowy widelec wziac plec przeciwna. Panowie, szmpon naprawde nie jest taki drogi, to naturalne ze cieplo sprawia szybsza przemiane materii w naszym organizmie ale odrobina wody i mydla nikomu jeszcze nie zaszkodzila. A wylewanie hektolitrow wody kolonskiej na spocone cialo wywoluje mieszanke wybuchowa zwlaszcza w pomieszczeniach zamknietych typu tramwaj czy autobus. Wiec prosze sie nie dziwic ze kobiety mdleja na wasz widok, ale z nieco innych przyczyn niz myslicie. I na koniec konkluzja: nie ulegajmy reklamie ze "ma swiezy naturalny zapach", bo swiezy i naturalny nie zawsze oznacza piekny.

Nefer

Amena Cie dzis nie przeczyta, ale Jej przekaze.
Ty mialas wolne dni, a mnie sie zajec namnozylo. Im blizej konca wyjazdu tym ich wiecej (ile sie mozna obijac;). Tak czytam Twoje teksty i mysle, jak to wyglada w Danii. Przewaznie troche lepiej, aczkolwiek dunska moda jest przedziwna. Np.zalozylabys na siebie 4 bluzki, ale tak, by kazda bylo widac? I to najlepiej jedna obcisla rozowa, spod spodu wylazi niebieski T-shirt, na to biala koszula i czarna kamizelka. Napatrzylam sie na podobna kombinacje na probach choru. Ale najlepsze i tak sa sukienki mini lub do kolan, a pod nimi szerokie spodnie-rybaczki, z mankietemi rozszerzanymi do dolu, ozdobionymi fredzelkami lub cekinami. Do tego koniecznie kozaki na wysokim obcasie.
W sklepach dominuje przy tym kolor intensywnie rozowy, az bije po oczach.
Co do higieny, mam przyklad we wlasnym akademiku. Chlopaczek z pokoju obok przywiozl ze soba(na okres 5 miesiecy)do samej lazienki:kosmetykow wiecej niz Amena i ja mialysmy razem, 5szczotek do zebow, 3 specjalne nitki do zebow, balsamy do ciala, szampony, gabke w ksztalcie osmiorniczki...do tego specjalna szafke do lazienki, 5 roznych plynow do szorowania kibla i zlew, ze 100 scierek, szmat, etc. Do kuchni kuchenka mikrofalowa, zestaw talerzy, garnkow, sztuccow i kieliszkow na 5 osob, ekspres do kawy, szafke do kuchni na ten zestaw sciereczek, obrus na stol pod kolor mebli. Do tego pelne umeblowanie pokoju. Co Ty na to?
Zrobila sie tu nareszcie sliczna pogoda...
Pozdrowienia wiosenne!;)))

Cathar Light

A gdy sie polaczyly, delfiny zatanczyly z gwiazdami...
Zloty slup siegnal nieba, a kolorowa wibracja kosmosu
splynela, by znow rozswietlic zamek.
Kiedys sen stanie sie jawa,
a legenda prawda...

PS.Myslalam o 23...

Aik

Dzis tez o 23?:)

Nefer

Fajnie , ze jestes
Jak bylo -- pewnie o.k.
A tu wiele nowego .
List otrzymalem Sliczne dzieki *-!-* :) .
Mam dla Ciebie Ksiazke -( ciekawa ) . Nie wiem czy sie
zmiesci w niebieskiej . Czy moge wyslac (jezeli nie zmiesci sie -dzis pomiar) na podany adres ?. Najlepiej poleconym by.
Bedzie tez instrukcja -- Ale czegos innego !
oraz pytania :) . POzdrawiam najmilej --oczywiscie zagladne tu dzisiaj

Esclarmonde

witaj! To co opisalas to jest przegiecie ale w druga strone... Wspolczuje jego przyszlej wybrance... Tu jest 26 st. i chyba zaraz sie stopie, bo w pracy mam 31. Pozdrowienia letnie-

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (254 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Vibracje (30 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

do góry