Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Szymob - opinia wątek zamknięty Polecam! Skorzystałem już kilka razy i zawsze na plus. Ekipa była polecona...
~Szymob
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 28 listopada 2020

Remont wątek zamknięty Firma wykonała moją łazienke ze stanu deweloperskiego do użytkowego a także...
~Konrad
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 8 listopada 2013

Perfekcyjnie i ekspresowo wykonany remont wątek zamknięty Chcieliśmy podziękować ekipie Pana Ryszarda czyli firmie ALDER za wykonanie...
~Magda i Kamil
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 31 stycznia 2012

Szczerze polecam wątek zamknięty Firma poprostu super. Panowie u moich rodziców układali panele. Praca...
~Wioletta
-

dodano: 25 października 2011

REWELACJA wątek zamknięty Bardzo sympatyczni Panowie, zgadzam się z Panią Roxaną, że faktycznie...
~Agnieszka
-

dodano: 8 kwietnia 2011

Szybko i solidnie wątek zamknięty Panowie robili u mnie kompleksowy remont kuchni ( szpachlowanie,...
~Paweł
-

dodano: 16 lutego 2011

warto wątek zamknięty Firma godna polecenia - malowali i tapetowali pokoj. Prace wykonane fachowo,...
~Maria Gorska
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 23 stycznia 2011

Szybki remont wątek zamknięty Witam, polecam firme Alder, wykonywali u mnie profesjonalny remont...
~K.Szeremeta
-

dodano: 18 stycznia 2011

alder- polecam wątek zamknięty Godna polecenia szybka i sprawna kompleksowa usługa. Wykonywali u mnie...
~camel
-

dodano: 3 listopada 2010

super! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Alder. Panowie sa sympatyczni i znaja...
~Roxana
-

dodano: 20 października 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry