Widok

Ale ich pogięło

Proszę zwrócić uwagę na to, jaka jest skala negatywnych emocji wśród dzieci resortowych. W ich przypadku nie można już mówić o jakichkolwiek przebłyskach racjonalności, bo ta ich już dawno opuściła. Coraz bardziej pozostają na marginesie społecznym więc pozostała im tylko nienawiść, a jak daleko sięga, to pokazuje fakt, że oni, resortowe dzieci, powiązani licznymi więzami i własną biografią z komuną, żeby dopiec przeciwnikowi w sposób wg nich najbardziej dotkliwy, są w stanie się poświęcić i szermować hasłami i epitetami antykomunistycznymi i wyzywać przeciwników od komuchów. Własne gniazdo kalać będą.Do tego stopnia ich pogięło i zaćmiło umysł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13
To juz nawet trudno komentowac. Stary komuch, menel, zebrak, gorliwie popierajacy jedyna na secenie politycznej partie komunistyczna - nastepce ideowa i kadrowa PZPR - pisze, ze przeciwnicy tej formacj to postkomuna.
Im juz te zebracze mozdzki wypalila i wyprala gebelsowska tv.
Zreszta jedynym miejscem gdzie.moga dac upust swojej frustracji jest zalosne forum netowe.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gdynianin,
Gdy leży goooowno na ulicy należy ustawić się na nawietrznej.
Zauważ, ze podejmujesz dyskusje z doooorniem, który pisał ostatnio, ze nagroda Nobla dziś to nie to, co kiedyś, tylko dlatego ze dostała ja Tokarczuk.

Zauważyłem ze obecnie komunistyczna propaganda puściła w internety nowe zastępy pistrolli.

Tow. Kaczyński musi czuć już to, co czuł Ceausescu w grudniu 1989.
Misternie zbudowany łapówkarski system się sypie.
Już nikt nie traktuje poważnie nowych obietnic, ludzie tracą pracę i zaraz będą rozliczać tych, co nie przygotowali państwa do tego.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dzień dobry,
Wiem, że wszyscy szaleją ws wirusa. Chodzą po ścianach i siada im na mózgownicę.
Moglibyście Gdysiu i Pysiu, ustawić się do zdjęcia.
Za kilka miesięcy wystawię na Amazonie i kupię sobie wymarzony sprzęt

http://www.youtube.com/watch?v=FkCqzbjOM0M

Spokojnego dnia... pojemność 2400... pojemność 2400...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

"Zauważyłem ze obecnie komunistyczna propaganda puściła w internety nowe zastępy pistrolli."

Znaczy się że dostałeś posiłki? To będą takie upośledzone trole jak gdynianin?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

Znaczy się że dostałeś posiłki? To będą takie upośledzone trole jak gdynianin?

Raczej osobniki, dla których"przednia zabawa" to pisanie na forum. Jest to tez miejsce gdzie należy szukac kolegow i kolezanek.
W szkole w kazdej klasie były takie gnojone przez wszystkich cio*y, ktore potem wyrastaja na cos takiego czym jest pajak-nieudacznik.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

"W szkole w kazdej klasie były takie gnojone przez wszystkich cio*y, ktore potem wyrastaja na cos takiego czym jest pajak-nieudacznik."

Spróbuj powiedzieć mi to w twarz. Stawię się w wyznaczonym przez ciebie miejscu i terminie. Tyle że do czegoś takiego trzeba trochę odwagi, charakteru i kręgosłupa moralnego a taką życiową pi*dę jak ty stać tylko na toczenie piany z pyska na forum.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Zauważyłem pewną zależność pomiędzy występowaniem obstrukcji jelitowej a aktywnością krzyża na forum. Ilekroć krzyż zabierze głos, nie milkną echa dobiegajace z ceramiki mego wychodzą . Daję głowę, że z równym powodzeniem można przy pomocy jego błyskotliwych myśli, przepychać kanalizację.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Spróbuj powiedzieć mi to w twarz. Stawię się w wyznaczonym przez ciebie miejscu i terminie.

Zaczyna sie na nowo, ale ok. Chcesz sie spotkac w okresie tandemii czy po tym czasie?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Zaczyna się na nowo, ale ok."
Ma szansę, dobrze się skończyć.
http://youtu.be/MH9zTVJJ_Yw
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

W okresie tandemii omnibusie chyba będzie to zbyt duże ryzyko. Jeszcze czymś się do ciebie zarażę. Zastanów się czy nie będzie ci potrzebny jakiś dobry inspirator. Możel pani Kidawa ma jakiś na zbyciu.
A taką poważnie to jak rozumiesz zwrot w każdym wyznaczonym przez ciebie miejscu i czasie?
No i widzę se wrócił mój ulubiony troll sr*k. I jak zwykle przeważającym tematem jego wypowiedzi jest defekacja.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

czymś się do ciebie zarażę.

Ja tez nie chcialbym sie czyms do ciebie zarazic.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zastanów się czy nie będzie ci potrzebny jakiś dobry inspirator. Możel pani Kidawa ma jakiś na zbyciu.

A moze pan PADalec?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cross :) "ulubiony" ?
Oh, jakie to słodkie :D
http://youtu.be/tBRYFEb4xrY

Ps
Półka mi się kurczy od tych laurów.

Masz łowca z okazji rocznicy. Ekskluzywne. Sam robiłem 4 lata temu.
I co?
I nic. Nikt nic nie wyjaśnił. Antoni tylko zaciemnił a kto umarł ten nie żyje.

image

image

image

I melduj się pan czasem, bo trza przejść przez tę operację w komplecie.

A taki tam Wojtek Wencel z Matarni to spoko gość i dobry poeta

https://www.youtube.com/watch?v=k0znQ0hTl8Q
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Na trzecim zdjęciu widzę jednego z organizatorów wycieczki do Katynia, to jest niejaki duda. Drugim był niejaki sasin.
Dziś Sasin dostał partyjne polecenie zorganizowania jakiejś imprezy z koronawirusem i listonoszami, po której duda ma być ogłoszony prezydentem.

Minęło 10 lat. Ludzie ci sami, tylko katastrofa większa.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Spokojnie, wróci Tusk i jego zegarmistrze, zrobi w Polsce zieloną wyspę, wróci bezrobocie i paliwo po 7 PLN za litr
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

A kiedy paliwo bylo po 7 zl?

A moze taka oferta jest dedykowana tym co maja auta z ratą 300 zl.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie kracz, nawet w żartach ;)

Na szczęście, te lebiegi bez rudego są jak dzieci we mgle. A rudy nie wróci, bo i po co ma wracać?
Dostaje znacznie większą kasę za nicnierobienie. I żadnej odpowiedzialności, co uwielbia.
Nie po to się wyrwał z tej "nienormalności", żeby z własnej woli do niej wracać. No.. chyba, że Frau Angela mu nakaże.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

>wróci bezrobocie i paliwo po 7 PLN za litr

Aha, bo teraz nam PiS obniżył ceny gdy wszyscy siedzą w domach.
XD
Słuchałem nawet jakiegoś wójta Pcimia, dziś szef Orlenu, ze to wynika ze społecznej odpowiedzialności biznesu.
Przypadkowo tylko zbiegło się to z krachem na ropie.

Ale nie bój nic.... teraz niech się komuniści wykażą
https://wrc.net.pl/bp-ceny-ropy-poszybowaly-w-gore-czy-oznacza-to-podwyzke-cen-paliwa

>Spokojnie, wróci Tusk i jego zegarmistrze
Nie odpowiadał wam zegarek Nowaka, to macie teraz swoich pisowskich łapówkarzy z KNF, co za 1% wartości mieli rozwalić prywatny bank.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bez wzgledu na to kto bedzie rzadzil to wy nadal bedziecie tam gdzie jestescie. Proste jak drut.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

To fakt. My będziemy dalej żyli swoim życiem a ty nadal będziesz tchórzliwym internetowym trollem toczącym pianę z tępego pyska na trójmiejskim forum.
Proste jak drut.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ich intetesuje cena LPG, a nie benzyny.

Czyli nie jest prawdą, ze ty zyjesz tym forum od dekady lub dłużej? Nie jest prawdą, ze tu "przednie się bawisz"? Nie jest prawdą, ze jesteś samotna i tu spedzasz swieta? Nie jest prawdą, ze tu szukałaś kolezanek i kolegów? Nie jest prawdą, ze dla tych ludzi organizowałaś ogniska?
To są wszystko kłamstwa i pomówienia, prawda?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Krzyż napisał szczerze : "My będziemy dalej żyli swoim życiem "
Jeżeli wegetacje na poziomie mieszkańca
RPA z czasów apartheidu nazwać życiem...

Ja to forum traktuję w kategoriach rozrywki a ty jako miejsce do wylewania frustracji. Tobie jest ono niezbędne do życia. Dzięki temu że tu rozładowujesz frustrację nie bijesz żony (o ile taki popapraniec jak ty ma żonę).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

sr*k jakiż merytoryczny komentarz. Widzę że wracasz do swojej roli regularnego trolla.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja to forum traktuję w kategoriach rozrywki

Tak wiem, "przednie sie tu bawisz".
Czemu nie odpowiedziałaś na zadane pytania?

Przednio nie przednie, kmiocie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wow ale riposta. Zabolało.
Dlaczego nie odpowiedziałaś?

A po co ma sobie język strzepić? Rozmowa z tobą to jak rozmawianie do gnojówki, która od czasu do czasu odbulgocze....

Język strzepic? Rozmowa?

O czym ty.biedne dziewcze piszesz?

Normalni ludzie do rozmów i dyskusji mają rodzine, przyjaciół, znajomych.
Wy biedni i częściowo samotni ludzie prowadziciecwszystko w/w na forum netowym stukajac w klawiature.
Jest to smutnevi żałosne.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Smutne i żałosne upośledzony gdysiu jest to że dorosły facet toczy pianę z tępego pyska na forum internetowym przez dwa świąteczne dni rozładowując swoje frustrację a potem próbuje przekonać resztę świata i siebie samego że jest bogaty, szczęśliwy i ma rodzinę z którą spędza wspaniały świąteczny czas.
Smutne i żałosne jest też to że ten sam facet jest zwykłym tchórzem, który najpierw pyskuje na temat załatwiania spraw po męsku a jak przychodzi do konkretów wypisuje jakieś brednie o przysłaniu w swoim imieniu jakichś panów w garniturach.
Smutne i żałosne jest także to że koniec końców nie będzie żadnego załatwiania spraw po męsku bo nie ma żadnych panów w garniturach a smutny i żałosny facet o nich piszący jest zwykłym cięciem w galerii handlowej i przy okazji także tchórzem.
Taki to upośledzony gdysiu jesteś smutny i żałosny.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

ma rodzinę z którą spędza wspaniały świąteczny czas.

W niedziele spedzilem kilja minut rano tutaj a ona calutki dzien. Co za zaklamane babsko.

A moze nie jest prawda, ze spedzilas tu calutja niedziele?

Smutne i żałosne jest też to że ten sam facet jest zwykłym tchórzem, który najpierw pyskuje na temat załatwiania spraw po męsku a jak przychodzi do konkretów wypisuje jakieś brednie o przysłaniu w swoim imieniu jakichś panów w garniturach.

Juz teraz wiem dlaczego jestes w zyciu zerem. Ty jestes mentalnie małą dziewczynką a nie dorosłą kobietą. To nie gra komputerowa kretynko.
Ludzie nie sa sobie rowni. Czlowiek, ktory zatrudnia i zwalnia takich kmiotów jak ty nie spotyka sie z nimi prywatnie.
Spotkanie sie odbedzie,vrozmowa wychowawcza również.

Smutne i żałosne jest także to że koniec końców nie będzie żadnego załatwiania spraw po męsku

Spotkanie z mojej strony się odbędzie, bo sprawy zaszły za daleko. Uczciwie ci napisalem. Obstawiam, ze nie przyjdziesz.

jest zwykłym cięciem w galerii handlowej

O tym zawodzie ty i kolega z dolnej cholernie duzo wiecie.

Taki to upośledzony gdysiu jesteś smutny i żałosny.

Zostanie ci wyjasnione na czym realne zycie polega i gdzie jest twoje miejsce.

Gdysiu, gdysiu, gdysiu .. Żałosny, upośledzony umysłowo gdysiu, zaiste straszna musi być twa frustracja. Tak się spinasz i tak bardzo chcesz uchodzić za bogatego samca alfa ale rzeczywistość zgrzyta. To że zachowujesz się jak prostak i piszesz jak prostak przeczy temu jak usiłujesz siebie przedstawiać. A powszechnie wiadomo że jak coś wygląda jak kaczka, chodzi jak kaczka i kwacze jak kaczka to z całą pewnością jest kaczka.
Teraz tylko brakuje żebyś zaczął tupać nóżkami i rozpłakał się z nagromadzonej frustracji.

"Zostanie ci wyjasnione na czym realne zycie polega i gdzie jest twoje miejsce."

Bla, bla, bla... Po owocach ich poznacie. Powiedz tylko kiedy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

jak coś wygląda jak kaczka, chodzi jak kaczka i kwacze jak kaczka to z całą pewnością jest kaczka.

To skad u ciebie taka milosc to kaczej partii skoro tak drobiu nie lubisz?

jak coś wygląda jak kaczka, chodzi jak kaczka i kwacze jak kaczka to z całą pewnością jest kaczka.

Wszystko zostalo juz powiedziane. Czego ci jeszcze brakuje ze ciagniesz temat dalej?

@przygłup:

Taka wskazówka. Skup się, bo to może być trudne dla ciebie do ogarniecia.
Wszystkie twe pięć, jakże błyskotliwych, komentarzy, można było zawrzeć w jednym wpisie.

PS: już nie pięć a siedem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

O! Tupanie nóżkami już jest. Teraz czas na łzy. :-)))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Brakuje ci jeszcze czegos? Cos jeszcze nalezy ustalic?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dobranoc upośledzony gdysiu. Do jutra.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Zadalem ci pytanie. Nie odpowiedzialas.
Chodzi wiec o pisaniu o spotkaniu a nie spotkanie.

Gdynianin,

Podziwiam, że chce Ci się rozmawiać z kimś, kto intelektualnie zatrzymał się na poziomie gołębia.
Rozmowy z krzyżem wyglądają jak rozmowy z gołębiem : zero przekazu i wszędzie zasr*ne.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zauwaz, ze on pisze i pisze i nie moze przestac. Zawsze mu czegos brakuje zeby zakonczyc pisanie.

Tak, dokładnie. I to gapienie się w palec, normalnie gołąb.

Bolą mnie już mięśnie brzucha I przepona od śmiechu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

O! Znowu wesołe trio w jednym wątku okazuje sobie wsparcie. Głupi, głupszy i najgłupszy w akcji. I standardowe bredzenie o wyciągniętych palcach i wskazywaniu kierunku. Żałośni hipokryci.

Co z odpowiedzia na moje pytanie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Krzyż, mam prośbę. Czy mógłbyś nie skakać tak po tematach, bo gubimy wątek.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zobaczcie, jak ta bohaterska dziewczyna postepuje.
Zobaczcie jakie zaklamanie i manipulacja.
Zarzuca mi, ze siedzialem w swiateczna niedziele przy.kompie.
Ja bylem w niedziele rano tu przez 10 minut. Ona siedziała tu calutki dzien.
Teraz boi sie odpowiedziec na moje pytanie i napisac: "tak, całą niedziele świąteczną byłam na forum".....

Za jakis czas napisze, ze to jest wszystko nieprawda.

Odczekalas zeby móc pisac, ze sprawy nie bylo.
Teraz jestes juz aktywna w innym poscie.
A tu nadal strach przed prawda.

Przed prawdą? Niedorozwinięty gdysiu, prawda jest taka że nic ci do tego co kiedy i jak robię. Prawda jest też taka że jesteś zwykłym trollem który przesiaduje tu po całych dniach i szuka okazji do rozładowania frustracji. Prawdą też jest to że przesiedziałeś tu pół wielkanocnej niedzieli i cały wielkanocny poniedziałek a potem wpierałeś tym którzy chcieli uwierzyć, że wspaniały świąteczny czas spędzałeś z rodziną. Prawdą jest także to że jesteś zwykłym sfrustrowanym popaprańcem, który pracuje w ochronie i pewnie bije żonę bo tacy jak ty rezalizują się poprzez pastwienie się nad słabszymi. Prawdą jest także że jesteś zwykłym tchórzem, który potrafi tylko piłować tępy ryj na forum a jak przychodzi do konkretów to swoje tchórzostwo tłumaczy a to epidemią, a to brakiem czasu a to na koniec zbyt krótkim terminem i bez skrępowania zapowiada że weźmie ze sobą panów w garniturach bo samemu to strach. To forum jest ci niezbędne do życia bo to dla takich jak ty jedyny sposób na rozładowanie frustracji. I na koniec prawdą jest to że pisząc takie posty jak powyższy skamlasz jak baba o moją uwagę a ja nie zamierzam brać udziału w kolejnej bezsensownej nawalance.

Hejka :)
Gdysiek i Cross, już po śniadaniu, obściskują się bez krępacji.
Looknę do "siebie".
Pewnie ściany trzeba zmywać i przemalować.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

prawda jest taka że nic ci do tego co kiedy i jak robię

Dlaczego wiec tobie cos było do tego co.ja kiedy i jak robię?
Dlaczego napisalas, ze ja mam odpowiedziec pierwszy a jak to zrobilem to twojej odpowiedzi nie ma do teraz?

Gdzie wyjaśnienia?

Po pierwsze primo łżesz jak pies. W twojej wersji rzeczywistości spędziłeś na forum kilka minut w niedzielę i z doskoku w poniedziałek bo miałeś luźny dzień. Tak usiłujesz to przedstawić ale faktycznie sytuacja wyglądała tak że spędziłeś na forum pół niedzieli i cały poniedziałek. Analogicznie sytuacja ma się z tym jak tworzysz na forum własny obraz. W twojej wersji rzeczywistości jesteś facetem w garniturze z piękną żoną i dziećmi u boku prowadzącym luksusowe życie, podczas kiedy całe twoje zachowanie tutaj świadczy o tym że jesteś niedowartościowanym prostakiem, cieciującym w galerii handlowej i leczącym na forum swoje kompleksy.
A po drugie primo moje pytanie miało uwypuklić twoją hipokryzję. Kompletnie nie interesuje mnie to jak spędzasz czas wolny od cieciowania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

W twojej wersji rzeczywistości spędziłeś na forum kilka minut w niedzielę i z doskoku w poniedziałek

Tak, w niedziele tak bylo. Wskaz moja wypowiedź na temat poniedziałku, ktora bylaby zbiezna z tym co piszesz.

A po drugie primo moje pytanie miało uwypuklić twoją hipokryzję. Kompletnie nie interesuje mnie to jak spędzasz czas wolny

Kto jak nie hipokryta pyta o to co go kompletnie nie interesuje?
Kto jak nie hipokryta pisze "odpowiedz pierwszy" a po uzyskaniu odpowiedzi sam jej nie udziela?

Kto jak nie hipokryta pisze:

"prawda jest taka że nic ci do tego co kiedy i jak robię"

Wczesniej samemu rozpoczynajac dyskusje co.i jak ja robie?

Łaaaaaa! Ależ dostałeś słowotoku. Proponuję ci zapoznać się z definicją słowa hipokryzja (to trudne słowo więc nie dziwię się że tak z marszu nie znasz jego znaczenia) bo w tej chwili z twojej pisaniny wychodzą jakieś niezrozumiałe brednie.
Poza tym widzę że się strasznie denerwujesz upośledzony gdysiu.

"Wskaz moja wypowiedź na temat poniedziałku, ktora bylaby..."

Mówisz i masz upośledzony gdysiu. Poniżej cytat twojej wypowiedzi z wątku pt: "Znowu podwyżki"

"Ok juz odpowiadam. Spedzilem 10 minut rano w niedziele przy kompie.
Lany poniedziałek od zawsze w mojej rodzinie to luzny dzien i kazdy robi co chce."

Gdzie w powyzszym cytacie jest potwierdzenie twojego "z doskoku"?

w tej chwili z twojej pisaniny wychodzą jakieś niezrozumiałe brednie.

Odnies sie wiec po kolei do kazdej wypowiedzi, ktora jest brednia i pokaz to wszystkim.

Ok juz odpowiadam. Spedzilem 10 minut rano w niedziele przy kompie.
Lany poniedziałek od zawsze w mojej rodzinie to luzny dzien i kazdy robi co chce."

Teraz proszę o odpowiedź co ty robiłaś w niedzielę świąteczną?

"Odnies sie wiec po kolei do kazdej wypowiedzi, ktora jest brednia i pokaz to wszystkim."

Po co upośledzony gdysiu. Rozgarnięci sami doczytają i zrozumieją. W twoim przypadku "odnoszenie się" nic nie da. Za tępy jesteś.

Czyli reasumujac - ,wirtualny slowotok, zero konkretow a za to cala masa epitetów.

Bezradna zyciowo dziewczynka.

Ty naprawdę upośledzony gdysiu projektujesz swoje zachowania na innych. W odpowiedzi na.każdy mój jeden wpis ty produkujesz trzy, w dodatku będące kompletnymi bredniami i żałosnym skamlaniem o uwagę a mi zarzucasz słowotok? Dobre!
Co do mojej rzekomej bezradności możemy to łatwo zweryfikować. Wystarczy że obetrzesz pianę z tępego pyska, zbierzesz się na odwagę i choć raz w życiu zachowaj się jak mężczyzna. Ja jestem gotów w każdej chwili. Nawet dzisiaj.

W tym poscie pokazalem czarno na bialym, ze jestes typowym netowym bytem.
Pisalem konkretnie, w osobnych wypowiedziach to co bylo klamstwem i d**ilizmem z twojej strony.
Odpowiedzi brak. Zabto masa epitetów. To zachowanie czlowieczka zapedzonego w kozi róg.

Jesli nie mam racji to prosze bardzo, odnies sie do wszystkiego po kolei, bez epitetów. Ja obiecuje, ze wszystko co.napiszesz noe pozostanie bez odpowiedzi.

Co do spotkania. Napiszę po raz 10ty, ze spotkanie się odbedzie bo ta pyskowka zaszla cholernie za daleko.
Będziesz miec okazje zweryfikowania wszystkiego na zywo i odbierzesz prawdziwą szkołę życia.

To konkretne miejsce jest ci znane?

Tobrze, tobrze. Profesor, doktor Cross już tłumaczy. Ale ostatni raz bo szkoda mi na ciebie czasu.
Realnych kopniaków się boisz ale kilka kolejnych kopniaków wirtualnych z przyjemnością ci wymierzę.
Po pierwsze primo jak zacząłem reagować na twoje chamskie i prostackie zachowanie tłumaczyłeś że jest ono reakcją na rzekome chamstwo łowcy i że jak łowca zniknie to znikniesz i ty. Łowca nie pisze od długiego czasu a ty co dzień jesteś obecny na forum i co dzień trollujesz kolejne wątki szukając zaczepki.
Po drugie primo zarzucasz tu wszystkim że przesiadują na tym forum całe dnie i jest im ono niezbędze do życia podczas kiedy to ty jesteś tu świątek, piątek czy niedziela lecząc swoje frustracje i to tobie to leczenie niezbędne jest jak oddychanie. Oczywiście żeby zachować pozory ogłaszasz wszem i wobec że wchodzisz tu co jakiś czas bo twoje wystawne życie ci na to nie powala. W rzeczywistości tłuczesz w klawiaturę całe dnie jak przez pół wielkanocnej niedzieli i cały wielkanocny poniedziałe4k i każdy kolejny dzień.
Po trzecie primo korzystając z pozornej anonimowości internetu w sposób chamski i prostacki lżysz bez skrupułów nieznane sobie osoby. Normalny człowiek by się tak nie zachował ale w sprzyjających okolicznościach z tchórzy takich jak ty wyłazi ostatnia g**da W realu byś sobie na to nie pozwolił bo szybko znalazłby się ktoś taki jak ja, kto strzeliłby cię w pysk.
A po czwarte primo ponieważ nie masz dość odwagi i charakteru żeby stanąć oko w oko z kimś takim jak ja do odreagowani pozostaje ci tylko to forum. To jedyne miejsce gdzie taki nędzny tchórz może popyszczyć do kogoś takiego jak ja. Pewnie z czasem stąd odejdę, odejdą inni stali bywalcy a ty dalej będziesz tu dzień po dniu toczył pianę z tępego pyska.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

tłumaczyłeś że jest ono reakcją na rzekome chamstwo łowcy i że jak łowca zniknie to znikniesz i ty.

To umówmy sie tak - jesli lowcy ciebie, badylaka i starej panny nie będzie to i mnie nie będzie. Umowa stoi?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po drugie primo zarzucasz tu wszystkim że przesiadują na tym forum całe dnie i jest im ono niezbędze do życia podczas kiedy to ty jesteś tu świątek, piątek czy niedziela

To konczymy z tym forum? Jestes w stanie zrezygnowac na dobre?

"To konczymy z tym forum? Jestes w stanie zrezygnowac na dobre?"

Oczywiście. I tak ostatnio zajmuję się tylko sekowaniem ciebie i reszty popaprańców z waszej wesołej gromadki. Na pewno się bez tego obejdę. Za to tobie to forum potrzebne jest jak tlen.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

> lowcy ciebie, badylaka i starej panny nie będzie to i mnie nie będzie

Jakie kolejne warunki? Kogo jeszcze sobie wymyślisz?
Forum nie jest twoją prywatną własnością i nie będziesz określał, kto ma na nim bywać o kto nie.
A gdyby moderacja działała, jak należy, już dawno by cię zablokowała, jako chamskiego trolla, nie wnoszącego na Forum nic, poza własnym smrodem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

A po czwarte primo ponieważ nie masz dość odwagi i charakteru żeby stanąć oko w oko z kimś takim jak ja do odreagowani pozostaje ci tylko to forum.

Z kims takim jak ty chce sie spotkac. Czytaj wyzej i w innych postach.
Przestan wreszcie pitolic.

Oczywiście. I tak ostatnio zajmuję się tylko sekowaniem ciebie i reszty popaprańców z waszej wesołej gromadki. Na pewno się bez tego obejdę. Za to tobie to forum potrzebne jest jak tlen.

Czyli po zakonczeniu tej dyskusji konczymy z tym forum?

Jakie kolejne warunki? Kogo jeszcze sobie wymyślisz?
Juz zadne więcej. Tylko wy wyzej wymienieni.

Forum nie jest twoją prywatną własnością i nie będziesz określał, kto ma na nim bywać o kto ni
To byla tylko propozycja. Akceptujesz ją?

A gdyby moderacja działała, jak należy, już dawno by cię zablokowała, jako chamskiego trolla, nie wnoszącego na Forum nic, poza własnym smrodem.
Gdyby moderacja dzialala to podczlowieka, ktory obraza zmarlego prezydenta zablokowaliby na stale.

Cross, czy teraz ja moge zadawać pytania?
Wciaz tylko odpowiadam na to co ty piszesz. Ide ci na rękę ze wszystkim.

>I tak ostatnio zajmuję się tylko sekowaniem

Potwierdzam. Niczym więcej.
Gołębia głębia inteligencji reaktywnej

Krzyż napisał : "a ja nie zamierzam brać udziału w kolejnej bezsensownej nawalance". Nie, nie możesz teraz odejść. Nie rób nam tego. Wypełniasz pustkę intelektualną tego forum w zastępstwie łowcy. Jesteś źródłem inspiracji i nadziei na lepszy dzień. Jesteś lekiem na całe zło. Nie odchodź. Krzyżu, Jezus Cię kocha.
Na marginesie : czy zawód ochroniarza w galerii handlowej, jest postrzegany w rankingach Krzyża jak same dno kariery zawodowej ? To trochę niesprawiedliwe.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Upośledzony gdyś sobie nie radził to z pomocą stawili się jego sekundanci. Trzech tenorów w komplecie. Głupi, głupszy i najgłupszy w akcji.

U was jest skala 4-stopniowa:
1) głupi
2) glupszy
3) najglupszy
4) mniej niz zero

I tak odpowiednio:
1) dziewczynka bohaterska
2) stara panna
3) bohater z dolnej
4) lowca

Moge zaczac zadawać pytania? Omijasz to non stop.

To jak to jest z tym zawidem ochroniarza w galerii handlowej ? Nie przypuszczałem że może on być przedmiotem drwin. Polityk, makler, ksiądz, poseł, minister - to oni zajmują ostatnie lokaty w rankingach zaufania społecznego.

Inne tematy z forum Hydepark

Rzetelny adwokat do rozwodu (3 odpowiedzi)

Po 15 latach żona mnie zdradziła. Jeszcze bym był w stanie jej to wybaczyć, ale kompletnie...

Jakie ciekawe gadżety do biura podróży (8 odpowiedzi)

Witam, Planuje zakup nowej partii gadżetów dla klientów Biura Podrózy. Specjalizujemy sie w...

Święta Bożego Narodzenia - czy ateiści mają moralne prawo mieć w tym czasie wolne? (73 odpowiedzi)

Poprzez pryzmat szeregu dyskusji na tym forum pomiędzy osobami wierzącymi, a zagorzałymi...

do góry