Widok

Ale ich pogięło

Proszę zwrócić uwagę na to, jaka jest skala negatywnych emocji wśród dzieci resortowych. W ich przypadku nie można już mówić o jakichkolwiek przebłyskach racjonalności, bo ta ich już dawno opuściła. Coraz bardziej pozostają na marginesie społecznym więc pozostała im tylko nienawiść, a jak daleko sięga, to pokazuje fakt, że oni, resortowe dzieci, powiązani licznymi więzami i własną biografią z komuną, żeby dopiec przeciwnikowi w sposób wg nich najbardziej dotkliwy, są w stanie się poświęcić i szermować hasłami i epitetami antykomunistycznymi i wyzywać przeciwników od komuchów. Własne gniazdo kalać będą.Do tego stopnia ich pogięło i zaćmiło umysł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13

Cross, czy teraz ja moge zadawać pytania?
Wciaz tylko odpowiadam na to co ty piszesz. Ide ci na rękę ze wszystkim.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

>I tak ostatnio zajmuję się tylko sekowaniem

Potwierdzam. Niczym więcej.
Gołębia głębia inteligencji reaktywnej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Krzyż napisał : "a ja nie zamierzam brać udziału w kolejnej bezsensownej nawalance". Nie, nie możesz teraz odejść. Nie rób nam tego. Wypełniasz pustkę intelektualną tego forum w zastępstwie łowcy. Jesteś źródłem inspiracji i nadziei na lepszy dzień. Jesteś lekiem na całe zło. Nie odchodź. Krzyżu, Jezus Cię kocha.
Na marginesie : czy zawód ochroniarza w galerii handlowej, jest postrzegany w rankingach Krzyża jak same dno kariery zawodowej ? To trochę niesprawiedliwe.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Upośledzony gdyś sobie nie radził to z pomocą stawili się jego sekundanci. Trzech tenorów w komplecie. Głupi, głupszy i najgłupszy w akcji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

U was jest skala 4-stopniowa:
1) głupi
2) glupszy
3) najglupszy
4) mniej niz zero

I tak odpowiednio:
1) dziewczynka bohaterska
2) stara panna
3) bohater z dolnej
4) lowca

Moge zaczac zadawać pytania? Omijasz to non stop.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

To jak to jest z tym zawidem ochroniarza w galerii handlowej ? Nie przypuszczałem że może on być przedmiotem drwin. Polityk, makler, ksiądz, poseł, minister - to oni zajmują ostatnie lokaty w rankingach zaufania społecznego.

Inne tematy z forum Hydepark

Vibracje (35 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Hotel w Raciborzu (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zwracam się do Was z prośbą o pomoc i doświadczenia, bo planuję krótki wyjazd...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (157 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

do góry