Widok

Ale nudno! Kto pomoże?

Społeczność Temat dostępny też na forum:
Ale nudno! Kto pomoże?
Hej
Strasznie nudno zrobiło się w moim otoczeniu. Wszyscy tacy zabiegani i zestresowani:( Więc postanowiłam poznać nowych, fajnych, wesołych ludzi aby trochę się rozerwać i spędzić fajnie czas. Mam 28 lat jestem z Gdańska i naprawdę jestem spontaniczna i wesoła.(brzydka też nie jestem takie info dla chłopaków:) ale tak na serio to chętnie poznam ludzi z którymi da miło spędzić się czas. Ale jak znalazł by się jakiś przystojny i fajny singiel to też proszę pisać:) Pa Pozdrawiam Majka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

86 rocznik ;) to nie 28lat :)

ułiiii
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czesc Majka chetnie Cie poznam...Wiecej o mnie jesli sie odezwiesz? tel: 782884579 lub gg:36046247 Pozdrowionka Miro36 z Trojmiasta
Cześć mam 26 lat mam podobną sytację do Twojej chętnie Cie poznam :) moje gg 832663 lub mail 86fallenangel@wp.pl chętnie poszłabym zobaczyć narracje w Gdańsku masz ochotę ( jesli o tym nie słyszałaś wpisz w googla narracje Gdańsk podobno fajna sprawa ?
Czesc. Mnie tez nuda zacyzna opanowywać.
Próbuje zorganizować jakis ciekawy wyjazd i nie tylko.

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/wspolne-wyjazdy-impreza/dookola-polski-ogl4424685.html

Chętnie popiszę z mojego gg 7667214.
Zapraszam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przystojny Fajny singiel? Maju, imiona pisze się z wielkich liter ;)
napisz na lukasz.maria.chrobry@gmail.com. Pokażę Ci co to znaczy dobra impreza! :)
do góry