Widok

Aleja Dębowa

Jest ktoś może z pierwszego bloku A4 ? Mam we wrześniu odbiór mieszkania na pierwszym piętrze, pierwsza klatka. Sąsiedzi odezezwijcie się.Pozsdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam my bardzo poważnie rozważamy zakup mieszkanka w bloku nr 4. Jednak dopiero w poniedziałek podejmiemy decyzję- jedziemy zobaczyć- słyszałam,że linia wysokiego napięcia jest bardzo blisko, prawda to?
Mam pytanie czy osiedle jest położone w niedalekiej odległo ści od szkół, przedszkoli, sklepów?
W Rumii jest szkoła podobno dobra, gdzieś tak kiedyś słyszałem, sklepów też jest sporo m.in. duże centrum Auchan, leroy, euroagd jakieś max 10 km od osiedla poza tym nie wiem jak z tym kablem. Poczytaj na forum aleji dębowej. Ja akurat mam pierwszy blok od str. pola. Pozdrawiam. Uważam, że już bliżej Gdyni i za te pieniądze i metraż taniej nigdzie się nie kupi.
a kiedy się wprowadzasz? jak przygotowania?
Odbiór mam planowany na 30 sierpień, więc od września ruszam z wykończeniem. Ile teraz biorą za metr? Ja miałem jeszcze w cenie miejsce w hali garażowej teraz już chyba trzeba za to płacić dodatkowo.
co do miejsca w hali otrzymałam je w cenie mieszkania:)/ile metrów ma Twoje mieszkanko:)?my jesteśmy nadal na etapie negocjacji:) mieszkanie 76 m kw.
ja mam 50,1 m dokładnie, wtedy płaciłem 4200 a ile teraz biorą?
Witam ok 4300 za metr
I jak tam negocjacje?udało się podjąć decyzję i kupić mieszkanko?

Inne tematy z forum Rumia

Wykończenie mieszkania - Rumia (28 odpowiedzi)

Czy ktoś z Państwa może polecić solidną firmę zajmującą się wykańczaniem mieszkań? Chodzi o...

Osiedle Archipelag (15 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

do góry