Widok

Alek - opinia

Po prostu cios poniżej pasa. Byłem dziś z dziewczyną na burgerach wzieliśmy Bomba serowa, i bill. Nie czekalismy zbyt długo jednak po otrzymaniu burgerów w jednym z nich dostaliśmy włosa. Grzecznie, oraz dyskretnie zwrócilismy kelnerce uwagę pokazując włos, zaś ta wzięła burgera Billa poszła za lodówke coca coli a wychodząc zza lodówki zapytała się głośno współpracowników czy coś widzą.. wszyscy stwierdzili że nie... po czym zwróciła nam burgera (już bez włosa) mówiąc że nikt nic nie widzi i że w burgerze nie ma włosa.. Nigdy już nie odwiedze tej restauracji to jest pewne , zresztą burgery też nie są specjalne....
Moja ocena
3 Burger kategoria: Fast food
obsługa: 2

menu: 4

jakość potraw: 2

wygląd i czystość: 1

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 1

2.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam serdecznie,
bardzo przepraszam za zaistniałą sytuację.
Sygnały o dziwnym zachowaniu jednej z kelnerek miałem już dwa razy. Jak to mówią "do trzech razy sztuka". Nikt z nas nie jest nie omylny! Jeszcze raz w tym miejscu najmocniej Pana przepraszam. Jesteśmy nowym barem ale nic nas nie tłumaczy z obecności włosa w burgerze. Zapewniam, że nie jest to nasz standard. Jednocześnie pragnę Pana serdecznie zaprosić na spróbowanie np. Trio Degustacyjnego lub jakiegokolwiek innego wybranego z menu burgera.

Jeszcze raz przepraszam i zapraszam.
Darek Knyszyński - manager
tel. 883337624
Dobrze by bylo aby osoby robioce mieso i nakladajace wszystko na bulki mialy na glowach czepki jak w porzadnej restauracji.
do góry