totalnie nie polecam i przestrzegam przed firmą nova house

Firma Nova House prezentuje się na pierwszy rzut oka zupełnie inaczej niż jest w rzeczywistości. Wykończenie jest niedbale i nieestetyczne, a podejście do klienta koszmarne, szczególnie Pana Prezesa, który traktuje klientów bez szacunku i po chamsku. Podczas mojej współpracy cztery różne osoby prowadziły mój projekt, był duży chaos. Komunikacja była koszmarna, bywały dni gdzie nikt nie odbierał telefonów pomimo umówionych działań na budowie. Samo wykonanie niedbale, dodatkowo odbiór opóźniony o dwa miesiące. Trzeba było kontrolować każdy ich ruch, były błędy w kosztorysie, Pani z logistyki zapomniała czegoś zamówić (bo ma ciężki czas prywatnie), informacje między pracownikami nie były przekazywane, jeden wielki żart i chaos. Poprawek było bardzo dużo, odbierałam mieszkanie trzy razy, nierówno pomalowane ściany, narożniki, pyłki od wałka na ścianach, krzywo pomalowana granica między ścianą, a sufitem, porysowane dwie płytki pod prysznicem, prysznic nieszczelny, krzywe glify na wejściu do łazienki, niedbale pomalowane maskownice, mogłabym wymieniać dalej. nie polecam!!!