Widok

Alergolog Barbara Raczkowska zamknęła gabinet...?

Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Doktor zamknęła gabinet. Telefon milczy pielęgniarka również nie odbiera telefonów. Czy ktoś coś wie....?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiadomo ze zamkneła gabinet,słyszałam ze od dawna chciała wyjechac do dzieci do Warszawy ,ale nie sądziłam e zostawi pacjentów z dnia na dzień ;(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam to samo pytanie :(
dokąłdnie zostawiła pacjentów z dnia na dzień....
Nie znam pani dr. Barbary Raczkowskiej ale jeśli szukasz lekarza to POLECAM panią dr. Marię Witkowską, lek. med. Spec. alergolog, pulmonolog, pediatra to najlepszy lekarz na pomorzu przyjmuje na NFZ w przychodnia na Jaskółczej w Gdańsku
Dziękuje skorzystałam.Teraz czekam tylko na wizytę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam'
Znam Panią doktor od kilkunastu lat, można powiedzieć że jest naszym lekarzem od pokoleń. Prawda jest, że wyjechala do Warszawy ale nie była to dla Pani Doktor łatwa i komfortowa decyzji. Musiała ja podjąć z dnia na dzień i wiem, że bardzo trudno było jej zostawić nas swoich pacjentów. Ja czekam na ten dzień kiedy znów otworzy gabinet. Pozdrawiam
Nie zgodziłabym się co do tego ,że z "dnia na dzień" ale jeśli ktoś chce w to wierzyć to niech wierzy.
Również nie zgodzę się że "zostawiła z dnia na dzień". Ta informacja została nam przekazana w pod koniec kwietnia. W połowie maja do domu przyszły zaświadczenia dzieci odnośnie leczenia w gabinecie. Uważam więc że to wysoko krzywdząca opinia bo mieliśmy sporo czasu znaleźć nową opiekę lekarską dla dzieci
Na wizycie byliśmy 22.04.2015.Zostalismy zapisani na następna wizyte na 01.07.2015.Nikt nie wspomniał,ze gabinet może zostac zamknięty.Na początku maja listownie zostaliśmy powiadomieni o zamknięciu gabinetu.Dla mnie byl to szok.
Jak ktoś będzie miał jakiś sposób na odzyskanie wyników badań itp... To dajcie znać na trener.pilki17@gmail.com Pani doktor ma sporo naszych badań w oryginale :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Leczę się u kilku lekarzy, ale nigdy nikt ode mnie nie zabierał oryginałów badań - albo dawałam ksera, albo lekarz spisywał sobie wyniki. Oryginał jest własnością pacjenta, który za badanie zapłacił.
No niestety, Pani Doktor Raczkowska pojechała :( Zastanawiam się gdzie przejść na trójmieście widać dobre opinie u dr Elizy Wasilewskiej - ktoś może się na ten temat wypowiedzieć?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chodziło o zaufanie dawaliśmy i tyle
Witam Państwa
Czy komuś udało sie ustalić w jaki sposób odzyskać dokumentacje medyczna od pani doktor?
Kilkanaście lat leczenia, wszystkie badania:(
Bede wdzięczna za pomoc- informacje
Witam,

niestety zgodzę się z wypowiedziami że zostawiła swoich pacjentów bez choć słowa na ten temat i choć uprzedzenia z sowich zamiarach. Byliśmy pod koniec kwietnia na wizycie i normalnie jak zawsze umówiono nas na połowę maja. Niestety nikogo nie było w gabinecie, nawet kartki z inforamacją o zamkniętym gabinecei a na dole w recepcji powiedziano nam ze nie przedłużyła umowy najmu. Więc skoro z końcem kwietnia umawiała nas natermin majowy wiedząc że nie przedłuża umowy najmu to nie rozumiem takiego zachowania, wielkie rozczarowanie. Od ładnych paru lat chodziliśmy do doktor a tu taka niespodzianka. Zadnej karty prowadzenia dziecka nie otrzymaliśmy ani listu nic!
A może Izba Lekarska powinna się tym zająć i wymóc na Pani Doktor przekazanie pacjentom kartotek z ich dokumentacją? Tylko trzeba się tam zgłosić i zapytać, czy mogą się tym zająć? To, że zmieniła miejsce pobytu nie oznacza, że zmieniła zawód.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pani Doktor przeprowadziła się do Warszawy do rodziny. Tez za nią tęsknimy... Tyle lat nam pomagała, a teraz nie wiemy do kogo się wybrać z synami:-( Ciężko na nowo komuś zaufać...
masakra probuje odzyskac dokumentacje medyczna syna i nie moge doktor jest w warszawie i niestety ma w nosie bylych pacjentow z gdanska nie mozna nigdzie dostac telefonu a przyjmuje w waszawie w hotelu mariot tylko we wtorki tyle zdolalam sie dowiedziec
wlasnie wybieram sie do warszawy moze uda mi sie namierzyc doktor i odzyskac moje dokumenty jestem zla ze zostalismy tak potraktowani

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

ortodonta gdańsk (28 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...

Pomysły na tegoroczne prezenty : (43 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

jechać czy nie jechać... oto jest pytanie ;) (58 odpowiedzi)

hej jestem mamą 2 dziewczynek - 4 letniej i rocznej na codzien sama zajmuję się dziećmi, bez...

do góry