Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
alergolog-przyjaciel futrzaków wątek zamknięty Dziewczyny mam ogromną prośbę. Moj mąz jest uczulony na kotka, mamy ja juz...
foowo
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 20 lutego 2012

polecam zdecydowanie! wątek zamknięty Pani doktor bardzo wnikliwie przeprowadza wywiad i bada dziecko, poświęca...
~mama
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2011

Lekarz z powołania wątek zamknięty Pani doktor to lekarz z powołania. Ma wspaniałe podejście do dzieci, które...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 18 stycznia 2010

Bardzo gorąco polecam ! wątek zamknięty Pani Doktor Ewa Wołowska to lekarz pod każdym względem godny...
~Magdalena Brosowska
-

dodano: 26 września 2009

GORĄCO POLECAM wątek zamknięty Chciałąm bardzo gorąco polecić Panią doktor innym rodzicom.Ma cudowne...
~Sylwia
-

dodano: 4 lipca 2009

Wreszcie prawdziwy lekarz z powołania!!!! wątek zamknięty Chciałam wszystkim polecić panią doktor Wołowską. Cudowne podejście do...
~Agnieszka Kuczkowska
-

dodano: 21 maja 2009

pomozcie wątek zamknięty pani doktor leczyla mi synka w szpitalu i super podejscie do dzieci,bardzo...
~kasia
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 28 marca 2009

Gosia - opinia wątek zamknięty Polecam tą panią doktor jest miła i uprzejma,adiagnozowała u mojego synka...
~Gosia
-

dodano: 21 stycznia 2009

Polecam wątek zamknięty Rewelacja, miła, uprzejma i profesjonalna osoba, która przeanalizowała...
~mama atopika
-

dodano: 27 października 2008

Joanna z Tczewa - opinia wątek zamknięty Super Pani doktór,gorąco polecam,synek był bardzo zadowolony!!!Zawsze tam...
~Joanna z Tczewa
-

dodano: 21 lipca 2008

MAMA - opinia wątek zamknięty BARDZO MIŁA PANI DOKTOR . PROFESJONALNE PODEJŚCIE DO DZIECKA.POLECAM WSZYSTKIM.
~MAMA
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 15 czerwca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
12

11

wątków

do góry