Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Roman - opinia wątek zamknięty Byłem tam.. jest w miarę ok. Ale w nadmorskich klimatach bardziej podoba mi...
~Roman
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 14 maja 2013

Sandra - opinia wątek zamknięty Organizowalam tam oczko :-) na 20 osob, jestem bardzo zadowolona, impreza...
~Sandra
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 7 sierpnia 2012

M - opinia wątek zamknięty Gdy do Alexa raz chociaż wejdziesz obsługa nigdy Cię nie zawiedzie piwko...
~M
-

dodano: 26 lipca 2012

Pub Alex wątek zamknięty Pub ma napewno swój własny klimat. Jest odpowiedni dla osób chcących miło...
~Sylwia
-

dodano: 16 lipca 2012

Alex Club wątek zamknięty Polecam Alex Club, każdemu w dowolnym wieku, każde na pewno znajdzie tam cos...
~Karolina
-

dodano: 16 lipca 2012

Specjalność zakładu MROŻONY DZBAN mmmm :) wątek zamknięty Polecam wszystkim, super knajpka, fajny klimacik i ludzie. A specjalność...
~Patryk
-

dodano: 11 lipca 2012

odwołała impreze w dniu imprezy ;/ wątek zamknięty piani manager wyłącza telefon, a następnie odwołuje Imprezę w dniu imprezy ;/...
~młoda
-

dodano: 14 czerwca 2012

Niekomunikatywni, oszukują - ogólnie beznadziejnie wątek zamknięty Oszukali mnie w dniu imprezy- którą musiałam odwołać, następnie nawet nie...
~:)
-

dodano: 9 czerwca 2012

ALEX wątek zamknięty Lokal bardzo klimatyczny, z zewnatrz niepozorny ale w srodku elegancko, milo...
~Kacper
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 17 stycznia 2012

eryk - opinia wątek zamknięty Wnętrze ma swój klimat, gra w bilarda lub rzutki urozmaiciła czas mnie i moim...
~eryk
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 18 grudnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry