Widok
Różnie, ale w większości ok. Staram się dokładnie czytać opisy, skład materiału, wymiary i opinie innych użytkowników. W przypadku rzeczy dla dziecka tylko raz się sparzyłam na jakości spodni dresowych, były bardzo cienkie. Ale nie było tragedii - nadawały się do spania jako dół od piżamki. Za tą cenę i tak się opłacało.
pieluch nie zamawiałam. Ale raczej z dostarczeniem nie powinno być problemu. Na ubrankach się dotąd nie zawiodłam. Niektóre są nawet z wszytymi metkami firm zachodnioeuropejskich. I jakość materiału i szycia jak dotąd na plus. Ale również dokładnie czytam komentarze, opisy, rozmiary, sprawdzam co się da.
Macie oddzielne konto specjalnie do tych płatności?
Mąż chce na wszelki wypadek założyć jakieś darmowe konto, może być nawet złotówkowe - byle przelewy nie szły z naszego "normalnego" konta...
Nie planujemy dużych zakupów, więc możemy płacić przez Przelewy24(tych xx groszy czy x zł więcej).
Możecie polecić jakiś bank?
Mąż chce na wszelki wypadek założyć jakieś darmowe konto, może być nawet złotówkowe - byle przelewy nie szły z naszego "normalnego" konta...
Nie planujemy dużych zakupów, więc możemy płacić przez Przelewy24(tych xx groszy czy x zł więcej).
Możecie polecić jakiś bank?
bez problemu można płacić jak w polskich sklepach online przez Przelewy24.pl nie potrzeba konta PLn kurs wymiany jest bardzo korzystny wystarczy się zalogować i w metodzie platności wybrać przelewy następnie nasz banki i potem to już z górki
Z perspektywy czasu.
Przelewy robiliśmy/robimy normalnie przez przelewy24.
Paczki przychodzą w ciągu 2 tygodni do 2m-cy - tak najczęściej.
Bywa, że nie ma ich wcale - wtedy zakładanie sporu i zwrot kasy.
Raz paczka doszła po pół roku...
Najdroższym zakupem był chyba smartfon dla Syna. Ale wysyłany kurierem z Niemiec(czy jakoś tak, w każdym razie z Europy).
Przelewy robiliśmy/robimy normalnie przez przelewy24.
Paczki przychodzą w ciągu 2 tygodni do 2m-cy - tak najczęściej.
Bywa, że nie ma ich wcale - wtedy zakładanie sporu i zwrot kasy.
Raz paczka doszła po pół roku...
Najdroższym zakupem był chyba smartfon dla Syna. Ale wysyłany kurierem z Niemiec(czy jakoś tak, w każdym razie z Europy).
Ja tez bardzo często zamawiam z AliExpress sprawdź sobie stronę AliExpressove Love tam znajdziesz dużo fajnych okazji i perełek właśnie z AliExpress
Jakość jest naprawdę różna. Ja często zamawiam śmieszne skarpety ( bo na każdą okazję to super prezent xD) i czasem się trafią tekie że po 3 użyciach je wywalam, a niektóre to nadal mam i służą! Generalnie - jakość jest lepsza niż była kiedyś. I adekwatnie do ceny, można zaufać! Jeżeli chcesz zamówić zabawki dla dzieci to polecałabym raczej bezpieczne źródła ;)