Allora Design

Aranżacja wnętrz

Sopot, al. Niepodległości 658

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kasia K. - ocena Biuro projektowe Allora znalazłam przypadkiem, byłam z mężem na spacerze i...
~Kasia K.
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 8 lutego 2024

Lena - opinia wątek zamknięty Pani Ania wykonała piękny i niepowtarzalny projekt mojej łazienki. Bardzo...
~Lena
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 27 lutego 2022

Martyna - opinia wątek zamknięty Ze względu na lokalizację naszego nowego domu projekt wykonywaliśmy zdalnie -...
~Martyna
-

dodano: 26 lutego 2022

Arek - opinia wątek zamknięty Profesjonalnie, przystępna cena, w obiecanym terminie, fajne pomysły. W...
~Arek
-

dodano: 22 lutego 2022

Maria - opinia wątek zamknięty Ania jest bardzo profesjonalna, wysłuchuje klienta i stara się znaleźć...
~Maria
-

dodano: 17 lutego 2022

Anna - opinia wątek zamknięty Aranżację mojego prawie 100 m. mieszkania powierzylam Pani Ani. Znajoma mi...
~Anna
-

dodano: 17 lutego 2022

Róża - opinia wątek zamknięty Piekny design, wyszukany i ze smakiem
~Róża
-

dodano: 16 lutego 2022

tomasz - opinia wątek zamknięty pani Ania mimo młodego wieku zaskoczyła mnie mnie swoim profesjonalizmem....
~tomasz
-

dodano: 16 lutego 2022

Kasia - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą Allora Design. Pani Ania to...
~Kasia
-

dodano: 15 lutego 2022

Zenon - opinia wątek zamknięty Doskonały kontakt, nadzor i projekt. Gdy dobry projektant zaproponuje...
~Zenon
-

dodano: 13 lutego 2022

Jagoda - opinia wątek zamknięty Polecam warto skorzystać z usługi profesjonalisty po zakupie nowego...
~Jagoda
-

dodano: 12 lutego 2022

Aneta - opinia wątek zamknięty Bardzo profesjonalne i kreatywne podejście do klienta i jego potrzeb. Pani...
~Aneta
-

dodano: 12 lutego 2022

Jolanta - opinia wątek zamknięty Dziękuję Pani Aniu. Współpraca od samego początku na najwyższym poziomie....
~Jolanta
-

dodano: 10 lutego 2022

Agnieszka - opinia wątek zamknięty Jestem super zadowolona z wspolpracy z firma Allora. Bardzo zalezalo mi na...
~Agnieszka
-

Joanna - opinia wątek zamknięty Jestem pod wrażeniem projektu. Pani Ania bardzo mi pomogła w nowoczesnej...
~Joanna
-

Renata - opinia wątek zamknięty Polecam biuro Allora Design Profesjonalne podejście i nowoczesne...
~Renata
-

Zofia - opinia wątek zamknięty Szybko wykonany projekt, dużo porad w sprawie zakupów lamp i innych rzeczy....
~Zofia
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 17 sierpnia 2021

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry