Widok

Alma Gdańsk Sobieszewo 30.10.2019

Witam jadę na turnus od 30 października z Łodzi. Czy ktoś jeszcze jedzie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej Artur..witajJa jadę od 30.października ale jestem z Wrocławia..Tak sobie czytam te opinie i marnie to widzę..no ale będzie jak będzie.Pozdrawiam z Wrocka..Basia
Hej Basiu, ja też na 30 października i jadę z Bydgoszczy. Opinie czytam i włosy mi się jeżą na głowie (choć trzymane przez spinki). Pozdrawiam, Kasia

Baśka nie czytaj bzdur. Byłam jż tam 2 razy w tym roku sama poprosiłam o Almę. Jedzenie super, zabiegi dobre.Życzę dobrego nastawienia , pogody ducha i dobrych zabiegów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj...bedzie dobrze..wypoczniemy,powentylujemy się bryza nadmorska i może towarzystwo się fajne trafi A poza tym podobno zabiegi mega dobre..ja planuje przejechać dzien wcześniej..może dwa dni...I zaczniemy turnus.Pozdrawiam Cie Kasiu i do zobzaczenia.Pozdrawiam z Wrocka

Haha...ja nie mam problemu z opiniami...jadę odparować i będzie ok.bylam już kilka razy i było mega.Pozdrawiam z Wrocka...Baska
To ja Basia. ....pisałam

Cześć. Też mam ten termin. Jadę z Mińska Mazowieckiego swoim samochodem. Czy jest ktoś chętny na wspólną podróż o wschodzie słońca?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Artur to chyba spotkamy się już na miejscu...może uda się grupę zamontować i sympatyczne spędzić czas...pozdrawiam..Basia
Ja też jadę z Łodzi 30 października
No też mam taką nadzieję. Musimy się jakoś spisać i zmontować dobra gruoe aby miło spędzić czas
Bożena czym jedziesz z Lodzi

Coś. Mumimy zmontować jakieś kontakty.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

No to nie po drodze niestety
Chyba pociągiem
Ja juz zakupilem bilet na pociag 30.10 o godzinie 5 z minutami ze zgierza akurat bo ja zgierz
5:45 dokładnie mam ze Zgierza. 5:09 z Łodzi Widzewa leci.
A kuku Artur.. ja również zakupiłam bilecik z Wrocka ale jadę 29 października więc będę wcześniej.. przybywaj...montujemy grupę i będzie fajnie.. pozdrawiam Basia
No ok. Ale to już tam sobie dopłacasz za te dwa dodatkowe dni czy po prostu gdzieś ostajesz?? No tak na miejscu zmontujemy jakąś ekipę i też mam nadzieje że będzie fajnie. Pozdrowionka Artur
To może ja też kupię bilet na tą godzinę z Widzewa może się spotykamy w pociągu
Pozdrawiam