Widok

Alma Sobieszewo - lipiec 2019

Witam i otwieram forum ALMA Sobieszewo na turnus w lipcu 2019. Wybieram się na rehabilitację do ośrodka ALMA i jednocześnie odpoczynek nad morzem, ( z okolic Warszawy) i jeśli są przyszli kuracjusze w tym terminie chętni do aktywnego spędzania czasu i zorganizowania wspólnych aktywności, bardzo proszę o włączenie się do konstruktywnej dyskusji. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jadę 1 06 z Łodzi autobusem rano może 4 albo ok 5 tak aby byc ok 12 Jedynek nie ma opryskliwa kierowniczka powiedziala że mogę jechac gdzie indziej moze teraz zakwateruja mnie w piwnicy czytajac opinie nastawiam się tylko na moze może jedzie ktoś z Lodzi to zamieszkamy razem piję piwo i nie chrapie
Oczywiście morze rz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czekam na wiadomości
Jadę do ALMY Sobieszewo turnus od 26 czerwca 2019 z Warszawy
Aniu ja też będę w Alma Sobieszewo w lipcu i jadę z Warszawy napisz kiedy zaczynasz zaczynasz turnus to może wspólną podróż zawsze to milej
Beatko podaj bezpośredni kontakt do siebie to napisze więcej szczegółów
Też 26.06 z Warki

Mam skierowanie od 22.07.2019r. Pewnie twój turnus będzie się już kończył. Niemniej chętnie poczytam jak spędziłaś ten czas. Liczę na opinie, które nastawią mnie pozytywnie.... Nie pisz o negatywach. Niech je sama potem ocenię. A mam nadzieję, że ich nie będzie. Wszystko zależy od nastawienia. Może znajdę jakąś osobę, która wybiera się w to miejsce o tym czasie? ... i nie będzie narzekać...

Mam skierowanie od 22.07.2019r. Pewnie twój turnus będzie się już kończył. Niemniej chętnie poczytam jak spędziłaś ten czas. Liczę na opinie, które nastawią mnie pozytywnie.... Nie pisz o negatywach. Niech je sama potem ocenię. A mam nadzieję, że ich nie będzie. Wszystko zależy od nastawienia.

Z daleka jedziesz do ośrodka?

Z okolic Świecia, kujawsko-pomorskie.
.jadę fix busem z fabrycznego bilet kupilam w biurze tur 1 06 o godz 7 rano też jedziesz?
Napisz na forum bo obawiam się podać tel bo dzwonią nie zaiteresowani pa
Wybieram się w lipcu, szukam chętnych do eskapad rowerowych i gry w tenisa stołowego, poziom zaawansowany

witam ja też jadę 22 07 2019 r z włocławka pozdrawiam

hej, ja mam skierowanie od 21 lipca, więc chyba się spotkamy :)

Czy będziesz w Almie od 21 lipca?

Tak będę od 21
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej tez jade od 21lipca do Almy i jestem chetna do eskapad rowerowych pozdrawiam