Widok
Będzie super jak koledze zmienią na Osieczek, tam to dopiero jest dziki zachód. Nic nie zmieniaj, wszędzie obowiązujące ten sam regulamin , a tu poprostu zabierz ze sobą koc,czajnik, przedłużacz z kilkoma wejściami,ręczniki,poduszkę, papier toaletowy, mydło i optymistyczne nastawienie na rehabilitację. Nie wiem czego ludzie oczekują od ośrodków rehabilitacyjnych w Polsce, że to będą luksusowe hotele z apartamentami? Przyjeżdżać i nie bać się .
Kto że sobą nosi to się nie prosi. W całym pokoju jest jedno gniazdko więc potrzebny jest przedłużacz, w łazience nie ma ani jednego gniazdka. Swój koc trzeba położyć na łóżku i wtedy sprężyny mniej wbijają się w żebra , a drugim kocem uszczelniamy okno bo zimno. Papier toaletowy jak za Gierka d*pa boli,mydła nie żadnego, nie mówiąc o środkach dezynfekcji. Robaczki małe więc nie ma co się bać,zwykłą klapka na muchy wystarczy. Ogólnie fajnie,atrakcje zapewnione.
Jest Pan w błędzie, Zus ma obowiązek wysłać pacjenta do sanatorium jeśli ten złoży wniosek o rehabilitację lub pacjent przebywa na zasiłku rehabilitacyjnym. ZUS także ma obowiązek zapewnić pacjentowi odpowiednie warunki np. higieniczno-sanitarne (Papier toaletowy, mydło, ręczniki, środki dezynfekcji). Raczej nikt tu nie będzie zrezygnował z rehabilitacji z powodu papieru toaletowego . A ja poprostu napisałem czego tu się mogą spodziewać przyszli kuracjusze . Pozdrawiam