Widok
Jest Pan w błędzie, Zus ma obowiązek wysłać pacjenta do sanatorium jeśli ten złoży wniosek o rehabilitację lub pacjent przebywa na zasiłku rehabilitacyjnym. ZUS także ma obowiązek zapewnić pacjentowi odpowiednie warunki np. higieniczno-sanitarne (Papier toaletowy, mydło, ręczniki, środki dezynfekcji). Raczej nikt tu nie będzie zrezygnował z rehabilitacji z powodu papieru toaletowego . A ja poprostu napisałem czego tu się mogą spodziewać przyszli kuracjusze . Pozdrawiam
Kto że sobą nosi to się nie prosi. W całym pokoju jest jedno gniazdko więc potrzebny jest przedłużacz, w łazience nie ma ani jednego gniazdka. Swój koc trzeba położyć na łóżku i wtedy sprężyny mniej wbijają się w żebra , a drugim kocem uszczelniamy okno bo zimno. Papier toaletowy jak za Gierka d*pa boli,mydła nie żadnego, nie mówiąc o środkach dezynfekcji. Robaczki małe więc nie ma co się bać,zwykłą klapka na muchy wystarczy. Ogólnie fajnie,atrakcje zapewnione.
Będzie super jak koledze zmienią na Osieczek, tam to dopiero jest dziki zachód. Nic nie zmieniaj, wszędzie obowiązujące ten sam regulamin , a tu poprostu zabierz ze sobą koc,czajnik, przedłużacz z kilkoma wejściami,ręczniki,poduszkę, papier toaletowy, mydło i optymistyczne nastawienie na rehabilitację. Nie wiem czego ludzie oczekują od ośrodków rehabilitacyjnych w Polsce, że to będą luksusowe hotele z apartamentami? Przyjeżdżać i nie bać się .