Widok

Alma teraz

~anonim 94.254.231.* nowy post

(4 minuty temu)

Jestem wAlmie jest okropnie brudno .Jedzenie ciagle to samo ,owocow brak .Wedlina najgorsxy sort ,pomidor....dwa plasterki i ser zolty dwa plasterki.Brak wycieczek .Rygor o22.00 cisza nocna.Obiekt zamkniety.Nigdy tutaj nie wroce.Ratujcie sie ludzie .Jedynie jak pogoda jest to ucieczka na plaze.Jedyny plus to masazysta Grzesio jest ok.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 11
Witam. Ja mam skierowanie od 1.06. Czy w pokoju jest czajnik, kubki, talerzyki itp?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czajnik kubki i talerze sa ale ogólnie do okropne miejsce byłam w lutym nigdy więcej
Ja z Lodzi też od 1. 06 ratuje nas morze
Dziewczyny o której godzinie można przyjechać i jak wygląda sprawa pokoju czym w wcześniej tym większe szanse na 2 osobowy?
Nie ma zasnych szans ale bylam w tamtym roku marzec kwiecień jedyne pocieszenie może jadę w tym roku drugi raz sama chcialam jedzenie daje radę ale najwazniejszy klimat morze a z drugiej strony Wisla zabiegi wezmę te ktore mi pomagają jadę z zus 5 raz dziewczyny nie pekajcie daje się radę bylam w sanat gdzie był syf trzymalam wszystko w walzce ale bylo morze klimat i nie musialam chodzić do pracy bedzie dodrze pozdo
Moze jedzie ktoś z Lodzi 1 06
Pokoje sa dwu osobowe byłam teraz w lutym
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dobierają do pokoju wiekowo sa dwu osobowe
Ja jadę z łowicza
Jadę z Lodzi fabrycznej fix busem o 7 rano jak jedziesz z Łowicza?
Skąd jedziesz ja zLodzi 1 06
Owszem jadę na turnus 1.06 z elbląga i przerażają mnie te komentarze
ja jadę 21.07.2019.... po przeczytaniu komentarzy w necie strach tam jechać
Myślę że nie będzie tak źle. Wszysto zależy od ludzi jacy przyjadą. Z jakiej miejscowości jedziesz?

czym jedziesz? Ja jadę z Kutna
Chyba samochodem ,a jeżeli jedziesz autobusem to gdzie kupujesz bilet i ile wczesniej
W biurze turystycznym na fiks busa z lodzi fabrycznej już kupilam na 1. 06 na 7 rano jestem w Gdansku ok 12 a potem miejskim do Almy pozdrawiam
Mam zamiar jechać dzień wcześniej.Pewnie się spotkamy na miejscu.Mam nadzieje ,że pogoda nam dopisze.Wesołych świąt.Pozdrawiam

Joanna, ja też w tym terminie jadę. Komentarze trochę przerażają, ale ważne, żeby ludzie byli fajni i damy radę :)
do góry