Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dobre biuro podróży wątek zamknięty Dobre, dostępne ceny, bogata oferta, gwarancja udanej wycieczki, bez...
~Kloska
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 28 października 2013

Justyna Chmielewska - opinia wątek zamknięty miła i profesjonalna obsługa. Szybko i kompetentnie.Dobra oferta choć coraz...
~Justyna Chmielewska
-

dodano: 4 września 2013

Agnieszka - opinia wątek zamknięty Świadczone usługi są profesjonalne, duże zaangażowanie przedstawicieli biura...
~Agnieszka
-

dodano: 2 września 2013

bardzo fachowe podejście do Klienta wątek zamknięty Serdecznie polecam korzystanie z Biura Almatur. Pani Kasia i Pani Grażyna...
~Ewelina
-

dodano: 9 sierpnia 2013

Super wątek zamknięty Fantastyczna obsługa, kompetentna , pomocna, rzeczowa i do tego...
~Joanna
-

dodano: 9 sierpnia 2013

ocena wątek zamknięty zawsze spotykamy się z miłą i sprawną obsługą :)
~Sabina
-

dodano: 8 sierpnia 2013

pełen profesjonalizm! wątek zamknięty polecam to biuro podróży - pełen profesjonalizm, miłe podejście do Klienta i...
~monika
-

dodano: 8 sierpnia 2013

najlepsze biuro podróży w Trójmieście :) wątek zamknięty Mogę z czystym sumieniem polecić biuro ALMATUR. Nie raz korzystałam z usług...
~Wiki
-

dodano: 7 sierpnia 2013

Po prostu niezawodni wątek zamknięty Super biuro. Pomimo różnych zawirowań na rynku turystycznym oni trzymają się...
~callthelaw
-

dodano: 7 sierpnia 2013

obsługa na minus wątek zamknięty Nie korzystałam z oferty turystycznej biura, poszłam tam jedynie w celu...
~Jagoda
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 30 maja 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
10

10

wątków

do góry