Widok

Alpha Siedlce

Alpha Siedlce Temat dostępny też na forum:
Zrób coś wyjątkowego dla Siebie. Przyjdź na Alpha!Nowe relacje, ważne pytania, prawdziwe odpowiedzi.Alpha to cykl 11 spotkań, które w swobodny sposób zgłębiają podstawy wiary chrześcijańskiej.Każde spotkanie zaczynamy wspólną kolacją, która pomaga nawiązać relacje. Po kolacji czeka na Ciebie około 30-minutowy film, który inspiruje do dyskusji w mniejszych grupach. Podczas rozmów masz szansę ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobry czas!

Jako uczestnik wspominam Alpha bardzo dobrze. Można powiedzieć że odkryłem wiarę na nowo. Przestałem ziewać na różańcu, polubiłem czytać Pismo święte a przede wszystkim poznałem czym jest i jak fajna jest wspólnota małej grupy - ludzi którzy na pierwszym spotkaniu patrzą na siebie wilkiem i myślą co ja tu robię, a po kilku tygodniach czekają na to kiedy znów razem się spotkają i będą ze sobą rozmawiać,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rozrywka

Zakaz fotografowania. Morze w obiektywie Karola Przybyły (3 odpowiedzi)

Narodowe Muzeum Morskie w Gdańsku zaprasza na pierwszą w swojej historii wystawę poświęconą...

Pomorskie Targi Mieszkaniowe (7 odpowiedzi)

Pomorskie Targi Mieszkaniowe to wydarzenie, które od wielu lat prezentuje oferty trójmiejskich...

Andrzej Poniedzielski - Jubileuszowo (4 odpowiedzi)

W roku 2024 Andrzej Poniedzielski obchodził 50-lecie pracy artystycznej i 70-lecie urodzin. Już...

do góry