Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Gosia - opinia wątek zamknięty już trzy laptopy od nich zdążyłam kupić, każdy dostosowany do moich potrzeb,...
~Gosia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 1 maja 2012

Fachowcy wątek zamknięty Kupiłem w tym sklepie 2 komputery i uzyskałem bardzo fachową pomoc. Pamiętam...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 24 października 2011

Wyjatkowo polecam!!!!!!!!!! wątek zamknięty W obecnej dobie takie firmy jak Alt to rarytas. Nie przypominam sobie, aby...
~Staly i wdzieczny klient
-

dodano: 23 października 2011

Całkowita obsługa firmy wątek zamknięty Z czystą przyjemnością polecam tą firmę, jako opiekuna technicznego firmy....
~Chmiel
-

dodano: 17 września 2011

VOYT - opinia wątek zamknięty pierwszorzędny kontakt!!! Panowie tam pracujący to mistrzowie świata!!...
~VOYT
-

dodano: 8 lipca 2011

Kupiłem w innym wątek zamknięty sklepie (nazwa zaczyna się na G) kartę graficzną, która od początku była...
~Rafał Sieradzki
-

dodano: 8 lutego 2011

polecam wątek zamknięty zgadzam się z przedmówcą, stary i dobry ALT to kawałek niezłej historii...
~Tomek
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 9 listopada 2010

Michal - opinia wątek zamknięty Wprawdzie z racji obecnego miejsca zamieszkania (Gdańsk) nie bywam tam już...
~Michal
1

dodano: 13 października 2010

profeska wątek zamknięty coprawda w wakacje mają kocioł z serwisami bo ludzie na urlopach ale i tak...
~Jacek
-

dodano: 4 września 2010

Polecam wątek zamknięty Przede wszystkim jak coś się stanie ze sprzętem to bez problemu przebiega...
~WF
-

dodano: 8 marca 2010

Świetny sklep, z "prawdziwymi" ludźmi wątek zamknięty Zdecydowanie i gorąco polecam ten sklep wszystkim mieszkańcom Trójmiasta....
~Piotr Ananicz
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 13 września 2009

warto !!! wątek zamknięty fakt, że sprzedawca może i nonszalancki,może taką ma metodę, ale wiedzę...
~Xiam
-

dodano: 23 czerwca 2009

Polecam serwis wątek zamknięty Kompetentny serwis po przystepnej cenie i z niego warto korzystac. Przy...
~JK
-

dodano: 8 maja 2009

tragiczny serwis! wątek zamknięty kupilem kompa, tego samego dnia wyszlo ze nowa plyta glowna byla uszkodzona....
~k
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 9 listopada 2008

Sklep w który warto inwestować wątek zamknięty Jest to jedyny sklep, któremu ufam, któremu powierzam mój sprzęt i wiem, że...
~Sebastian
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 4 lipca 2008

Jedyny serwis na jaki nie narzekam. wątek zamknięty Znam sie doskonale na komputerach i zwykle sam eliminuje problemy związanie...
~rxb
-

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 11 lipca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17

16

wątków

do góry