Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wieczór panienski! wątek zamknięty Duża pomoc w zorganizowaniu tańców dla całej grupy, super cena i...
~Wicia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 25 maja 2013

martyna - opinia wątek zamknięty ciekawy sposób uczenia tańca, chyba najbardziej efektywny z jakim się...
~martyna
-

dodano: 16 kwietnia 2013

porażka, brak szacunku do klienta wątek zamknięty odwołują zajęcia nie informując osób, które się zapisały i z góry zapłaciły...
~monika
-

dodano: 8 marca 2013

Wszystko super wątek zamknięty wszystkie zajęcia bardzo profesjonalnie prowadzone i dobrze przygotowane....
~piere
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 28 listopada 2009

Najlepsze!:) wątek zamknięty Na prawdę szczerze polecam wszystkim lekcje tańca z Natalia!!:) Są one bardzo...
~OLO :)
-

dodano: 26 listopada 2009

Super! wątek zamknięty Naprawdę świetne zajęcia, warto! Super prowadząca, każdy może nauczyć się...
~Misia
-

Jestem bardzo zadowolona! wątek zamknięty Od razu widać, że prowadząca - Natalia Wojdak - jest profesjonalną tancerką,...
~Katarzyna
-

naprawde warto wątek zamknięty Na zajęciach byłam pierwszy raz i przyznam że byłam bardzo zadowolona,bardzo...
~Ala
-

super zajęcia. wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z zajęc. Pani Natalia stwarza super atmosfere. Jest...
~maja
-

:) wątek zamknięty Oceny mowia za siebie.
~G
-

Trener Natalia Wojdak Latino Solo wątek zamknięty Witam serdecznie wszystkich, którzy zainteresowali się stroną dream dance....
~M.S
-

dodano: 25 listopada 2009

CZAR! wątek zamknięty "W tangu nie ma błędów w porównaniu z życiem. Prostota. Ona czyni tango tak...
~stFAN
-

dodano: 25 listopada 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
12

12

wątków

do góry