Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bardzo dobry salon i porządna obsługa zakupowa. wątek zamknięty Jestem zadowolony z zakupu, motor śmiga jak należy. Mimo że w Internecie są...
~Marcin
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 27 września 2018

Największy wybór super obsługa wątek zamknięty Odwiedziłem chyba wszystkich dilerów w poszukiwaniu 125 -tki . Tylko w...
~Wojtek
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 23 marca 2015

Super Salon, świetny serwis wątek zamknięty Dwa lata temu kupiłem w salonie Alumax motocykl. Dzisiaj 4 rowery dla całej...
~Jerzy z Gdańska
-

dodano: 11 marca 2015

Drogo i niechlujnie wątek zamknięty Miałem wątpliwą przyjemność korzystać z serwisu i niestety jestem zawiedziony...
~Andrzej
1

dodano: 18 lutego 2015

Romet R250 wątek zamknięty Zakupiłem w salonie Alumax Romecika R250. Miła obsługa Panów pomoc serwisowa...
~Wojtek
-

dodano: 23 lutego 2015

Przestrzegam przed tą firmą wątek zamknięty 23.03.2009 kupiłem dziecku samochod akumulatorowy hammera 2 osobowego.Po...
~Krzysztof K.
3

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2009

ODRADZAM wątek zamknięty W LIPCU KUPIŁAM QADA JUZ PO TYGODNIU ZACZEŁO W NIM COS SZWANKOWAĆ WIEC...
~IWONA
2

dodano: 6 października 2010

leon123 - opinia wątek zamknięty super obsługa pełen prowesjonal .
~leon123
-

dodano: 4 września 2012

Pełen profesjonalizm ...Najlepszy serwis w 3 Mieście , wątek zamknięty Korzystam z usług serwisu firmy od 2010r. Serwisuje zakupionego u nich...
~Kobretti
-

dodano: 8 lipca 2012

Tylko Alumax wątek zamknięty Kupiłem w 2009 roku w firmie Alumax skuter, tak jak Panowie kazali był...
~Adam
-

dodano: 2 lipca 2012

Jeśli motocykl to tylko w Alumaxie. wątek zamknięty Kupiłam motocykl Romet Division. Dodam tylko,że totalnie nie znam się na...
~atteloiw
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 24 lipca 2011

POLECAM NA 100 % !!!!!!!! wątek zamknięty Kupiliśmy synowi na dojazdy do szkoły quada w innej firmie. Co chwilę coś się...
~Anna
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 18 kwietnia 2011

Rozsądnie polecam i pozdrawiam:) wątek zamknięty Bardzo miła i profesjonalna obsługa oraz fachowa wiedza Panów w salonie...
~Michał
-

dodano: 10 marca 2011

Najlepszy serwis w 3 mieście wątek zamknięty W 2010 kupiłem u nich skuter na wiosne i quada na jesień . Obsługa mnie jako...
~Konrad
-

dodano: 28 stycznia 2011

Super Servis , profesjonaliści w sprzedaży i obsludze posprzedażnej wątek zamknięty W 2007 roku kupiłem quada w firmie Alumax , w 2009 skuter . Serwisuje wraz ze...
~Piotr
-

dodano: 27 stycznia 2011

Bardzo Polecam! wątek zamknięty Kupiłem skuter w salonie plichty gdzie mechanicy zupełnie nie znali się na...
~Krzychu
-

dodano: 7 lipca 2010

REWELACJA!!! wątek zamknięty KUPIŁEM SKUTER I QUADA. SUPER FACHOWE DORADZTWO, Z SERWISU KORZYSTAŁEM DWA...
~KRZYSZTOF
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 17 marca 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
23

17

wątków

do góry