Widok
Cześć, dystanse po 20 - 30 km na początek ( jak bez szaleństwa to i więcej) ,prędkość bez szału, pętle w okolicach Rumia, troszkę wzniesień ale generalnie raczej płasko. To początek z czasem dalsze wycieczki, szybsze tempo ale nadal bez ścigania. Amatorka dla przyjemności z jazdy, odwiedzania nowych miejsc, nabranie kondycji oraz zrzucanie/utrzymywanie wagi. Na razie mam treningową pętlę Rumia---Kazimierz---Cmentarz- Obłuże ( zjazd)--Chylonia-wzdłuż wewnętrznej--Rumia Janowo--Rumia. Mile widziane pomysły.
No to może już w tą niedzielę ? Ja tez szukam ludzi do jazdy, ale jestem w Chwarznie, mogę jednak dojechać do Rumii. W sumie tutaj tez są dosyć fajne trasy, np Koleczkowo, Bojano. Kielno. Ja jezdze na szosowym juz 11 lat, ale głównie to robilam poza Polską. W grupach, indywidualnie, tez brałam udział w wyscigach (nie w Polsce). Ale teraz to już o wiele wolniej, nie chce mi sie tak forsować no I jest fajniej tak dla relaksu.
Z tego co mi wiadomo na szosie mozna w weekendy posmigac:
- na rondzie w Chwaszczynie o 9:00 można się podłączyć,
- rondo Castorama (Osowa) godzina 11:00
Raz na jakiś czas wypady szosowe organizuje sklep Zdrowy Rower (Gdynia Witomino) można ich odszukać na FB. (trasy kolo 100km)
Ja osobiscie preferuje trasy >50km (weekendy) tempo ~30km/h.
Startuje z Karwin czasami Chwaszczyna, Witomina itp te okolice
jak był by ktoś zainteresowany to pisac daniel33w@wp.pl
- na rondzie w Chwaszczynie o 9:00 można się podłączyć,
- rondo Castorama (Osowa) godzina 11:00
Raz na jakiś czas wypady szosowe organizuje sklep Zdrowy Rower (Gdynia Witomino) można ich odszukać na FB. (trasy kolo 100km)
Ja osobiscie preferuje trasy >50km (weekendy) tempo ~30km/h.
Startuje z Karwin czasami Chwaszczyna, Witomina itp te okolice
jak był by ktoś zainteresowany to pisac daniel33w@wp.pl