Widok

Amelek

Zrób pan coś z tym internetem . Takiego badziewia już dawno trzeba zmodernizować . YouTube kręci się w miejscu litości
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
pokręc się pan na\po dworze
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgłaszać mailowo, zamiast zakładać wątki na forum - czy to takie trudne? Gdzie jest to "miejsce litości", w którym kręci się YouTube?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

A co ludzie mają zrobić jak szanowny właściciel ma w d*pie zgłaszanie usterek i wolnego łącza?? Trzeba puścić takiego z torbami to jest najlepsze wyjście... Jakość internetu powalająca, lagi i ciągłe obietnice, że będzie lepiej albo, że jest jakaś awaria!!! Jak ja się cieszę, że nie mam z tym człowiekiem już nic wspólnego, pokazał że dla niego liczy się tylko hajs a to, że jakość jest nie taka jak powinna ma gdzieś.
Znam podejście tego człowieka do biznesu i do ludzi, niestety nie mogę powiedzieć nic dobrego. Jestem byłym klientem a nie konkurencją, z resztą nikt by nie chciał konkurować z kimś takim bo każdy internet jest lepszy niż Amelek.
See ya.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jakby miał w d to nie prosiłby o zgłoszenia, niestety nie każdy problem da się rozwiązać natychmiast, zakup łącza światłowodowego trwa dłużej niż zakup internetu mobilnego. Oczywiście dla żadnej innej firmy hajs się nie liczy, proponuje nie zapłacić nowemu dostawcy ale uwaga może się okazać jeszcze gorszy, nie dość ze upomni się o hajs to jeszcze sprzeda dług firmie windykacyjnej. Puszczać z torbami czyli skazywać rodzine na bezdomność, tyle nienawiści z powodu niezadowolenia z już nie używanego internetu za kilkadziesiąt złotych? To chyba wymaga leczenia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Wysyłanie zgłoszeń to proforma, dla świętego spokoju... A i tak nic z tym nie robi albo lepiej w ogóle nie odbiera telefonu. Ja mogę płacić nawet 150zl ale chce mieć pewność że to nie firma krzak jak w przypadku Amelka. Nie było żadnej umowy do podpisania, tylko monter zostawił papier o założeniu routera. Nic nie powiedziano na temat warunków umowy... Mogę dalej tak wymieniać, ale to nie ma sensu. Nikt nie będzie gorszy niż amelek to na bank.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Gimbazo rusz tłustą d*pę na dwór.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

a co na tym dworze takiego ciekawego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Słoneczko świeci, ładna pogoda (zwłaszcza jak na październik) może złagodzi nastrój :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

czyli nuda.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wszystko się tak kręci (jak g. w przeręblu), ale amelek.net ma na to jedną odpowiedź: nie gwarantuje prędkości łącza. 1Mbps to nie jest awaria przy cenie 73.80 za miesiąc...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zastanawiam się czemu amelek zbiera takie cięgi na forum a konkurencja nie?
Czy w Wave klienci nie mają problemów z prędkością?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wydaje mi się, że sam sobie odpowiedziałeś :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Takie tam rzucanie kamieniami w dinozaura.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Autor też mają ale sapanie nic nie da jak np w moim wypadku brak możliwości zmiany na innego "bo się nie opłaca podłączyć" . dodatkowo większość poza amelkiem to firmy nie działalność jak amelek mają w du**e to forum
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wszędzie lepiej gdzie nas nie ma
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

do góry