Chodzę na tę siłownię od dwóch miesięcy i jestem pozytywnie zaskoczona. Żałuję, że tak długo się zastanawiałam nad kupnem karnetu między innymi przez negatywne opinie. Może moje wymagania nie są bardzo wysokie, ponieważ dopiero niedawno zaczęłam uprawiać sport kilka razy w tygodniu i nie mam porównania z wieloma innymi dużymi siłowniami, ale ta w pełni mnie satysfakcjonuje. Podoba mi się obszerny grafik, instruktorzy zajęć i wystrój. Czasem w godzinach szczytu trzeba poczekać chwilę na wolną bieżnie lub obsługę przy ladzie, ale po prostu staram się chodzić na bieżnie i maszyny w innych godzinach. Na zajęciach to nie robi różnicy, bo jest limit zapisów. Nie zdarzyło mi się czekać na kluczyk do szatni. Nie korzystałam z pryszniców, bo mieszkam zaraz obok, ale nie zauważyłam by łazienka była brudna jak pisali inni. Niektóre panie z recepcji mogłyby być przyjemniejsze i sprawniej obsługiwać przy dużej kolejce, ale nie można tego powiedzieć o wszystkich. Za to instruktorzy są bardzo sympatyczni i dobrze prowadzą zajęcia.